Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (2 μέλη και 75 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Luna

Κλείνω ραντεβού αρκετες μερες πριν για ντουο με Jessy. Το πρωί της ιδιας ημερας, επικοινωνόντας για να επιβεβαιώσω μαθαίνω ότι ντούο δεν παίζει και μπορώ να δω την μία από τις δύο. Πρώτο τεράστι φάουλ γιατί θα μπορούσαν να μου το έχουν πει μέρες πριν εφόσον το πρόβλημα προϋπήρχε της άφιξης στην Αθήνα όπως έμαθα. Μετά κάνω το τεράστιο λάθος να επιλέξω Luna. Φτάνω, όλα καλά, κουβεντούλα για κοινούς γνωστούς κλπ, για την Ολλανδία, ντυμένη sexy, ωραία καυλοφατσα, μια χαρά. Ντους, αρχίζει μια καλή πίπα με διάθεση, την αρχίζω κι εγώ, γίνεται μούσκεμα, με ξαναπιάνει και ξαφνικα...'Sorry αλλα θα πρέπει να φύγεις. Δεν είμαι καλά, ξενύχτησα και χτες'!!!!!!!!!!!!!! Με το καυλί στο χέρι! Τι λες μωρή μαλάκω? Ωραία και όμορφα μιλάω με την Jolie, μου λέει δεν συμβαίνει κάτι με σένα, αν θες να δεις την Jessy. Τις λέω No thanks, για να μην νομίζουν ότι λόγω καυλας συγχωρούνται όλα. Τόσα χρόνια με το Call us δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλα υπάρχουν και όρια

Αν δεν ένιωθε καλά ας μ ενημέρωναν, ας μην άρχιζε, αν κάτι την ενόχλησε ας το λεγε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Οποιος θέλει να ρισκάρει να την πετύχει σε άσχημη κατάσταση και να χάσει χρόνο και να χαλάσει διάθεση ας πάει. Οι υπόλοιποι καλό θα είναι να ακυρώσουν και να δοκιμάσουν κάτι σε πιο επαγγελματικό.

Εν κατακλείδι, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μωρή σκρόφα
   Μαλλων θα τις κουρασε ο klain χτες το βραδυ η κουφαλα ο Doc Νο2 !!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε  andreoug για να ρωτησω για την πιπα πληρωσες κιολας !!!   :think:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Οχι! γι αυτο στην κριτικη εβαλα τιμη προς αποδοση 9!! Χα χα

Επισκέπτης
E ενταξει τοτε ρε εσυ συμβαινουν αυτα !!!
Αλλοι πληρωνουν για να τους παρουν ενα τσιμπουκακι εσυ σταθηκες και τυχερος !!
Οχι βεβαια οτι εχεις αδικο !!!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
H πίπα δεν ήταν to completion, οποτε ηταν περισσοτερο προβλημα παρα ευχαριστηση. Αλλες που τις κοροϊδευουν για σιτεμενες, μια χαρα ΚΑΙ ξενυχτανε ΚΑΙ δουλευουν. Αυτά sorry, αλλα με επαγγελματίες ΔΕΝ συμβαινουν. Με γκομενες και μαλακισμενα πουτανακια συμβαινουν.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
H πίπα δεν ήταν to completion, οποτε ηταν περισσοτερο προβλημα παρα ευχαριστηση. Αλλες που τις κοροϊδευουν για σιτεμενες, μια χαρα ΚΑΙ ξενυχτανε ΚΑΙ δουλευουν. Αυτά sorry, αλλα με επαγγελματίες ΔΕΝ συμβαινουν. Με γκομενες και μαλακισμενα πουτανακια συμβαινουν.
andreoug, το γεγονός οτι συνέβη αυτό που συνέβη δεν σημαίνει οτι όλες οι "σιτεμένες" είναι επαγγελματίες και όλες οι πιτσιρίκες είναι μαλακισμένα πουτανάκαι. Εντάξει, όλοι ξέρουμε ή έχουμε ακούσει περιπτώσεις αλλά η κάθε μια από αυτές αποτελεί μοναδική περίπτωση. Έτσι δεν είναι?

Επισκέπτης
Aσε andreoug, που πρεπει να νοιοθεις και λιγο τυχερος γιατι εγω που πηγα στην Jessie ο κακομοιρος παρα λιγο να μου παρει και το πορτοφολι με τα extra που μου ζητησε για CIM , A - level κλπ , και να αξιζε κιολας να ελεγα !!
Μου εκανε και ενα προλογο οτι δεν της αρεσει το Hard sex και οτι δεν γουσταρει του Ελληνες Την Ελλαδα την Ελληνικη κουζινα και αλλα και αλλα οποτε ρωτησα και εγω τι κανεις κοριτσι μου εδω περα και δεν πας στο Dubai καλυτερα !!
Αρα καταλαβαινεις οτι θα προτιμουσα μια τσαμπα πιπα παρα 260 και ψυχαναλυση !!!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Τι επαθε ρε Baby η Luna και συμπεριφερεται ετσι? :think:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Δεν ειπα αυτο, οποτε φυσικά δεν ισχύει. Αλλωστε και την Luna πιτσιρίκα δεν την λες. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε καμμία δικαιολογία.
Δεν ξέρω, ο baby που έχει καλύτερες σχέσεις, μπορεί να μάθει τι της έφταιξε, σε περίπτωση που έκανα κάτι εγώ λάθος. αλλά σε κάθε περίπτωση ο χειρισμός της ήταν λάθος.
My point is ότι ξέρω αρκετες άλλες κωλοπετσωμένες (original & όχι γιαλαντζί) που και μέχρι το πρωί είναι στα μπαρ με τους Αθηναίους 'φίλους' και κανένα πρόβλημα στην απόδοσή τους δεν έχουν.

Συμπληρώνω βλέποντας το Post του baby, και όχι μόνο δεν έχουν πρόβλημα, αλλά και τους Ελληνες γουστάρουν, και τον κώλο τους δίνουν και μέσα στην τρελή χαρά είναι. Τεσπά κακώς ασχολήθηκα και την Πέμπτη για τα σιγουρα.

Επισκέπτης
Τι επαθε ρε Baby η Luna και συμπεριφερεται ετσι? :think:
Και που να ξερω εγω ρε proto συμβαινουν καμμια φορα !!!
Αλλα απο την αλλη μαλλων του εκανε χαρη του andreoug,γιατι αν κρινω απο τα νουμερα στο σωμα και στην μουρη που εχει βαλει μαλλων δεν του πολυαρεσε !!!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Δεν ειπα αυτο, οποτε φυσικά δεν ισχύει. Αλλωστε και την Luna πιτσιρίκα δεν την λες. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε καμμία δικαιολογία.
Δεν ξέρω, ο baby που έχει καλύτερες σχέσεις, μπορεί να μάθει τι της έφταιξε, σε περίπτωση που έκανα κάτι εγώ λάθος. αλλά σε κάθε περίπτωση ο χειρισμός της ήταν λάθος.
My point is ότι ξέρω αρκετες άλλες κωλοπετσωμένες (original & όχι γιαλαντζί) που και μέχρι το πρωί είναι στα μπαρ με τους Αθηναίους 'φίλους' και κανένα πρόβλημα στην απόδοσή τους δεν έχουν.

Σε αυτο εχεις δικιο φιλε γιατι μου εχει τυχει με τη Μονι ειχα κλεισει 2ωρο και αυτη τη προηγουμενη βραδια ειχε 6ωρο date και βγηκε κιολας και παρ'ολα αυτα τα εδωσε ολα στο δικο μας date και ειχε κοιμηθει μονο 3 ωρες...... ;).

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Aσε andreoug, που πρεπει να νοιοθεις και λιγο τυχερος γιατι εγω που πηγα στην Jessie ο κακομοιρος παρα λιγο να μου παρει και το πορτοφολι με τα extra που μου ζητησε για CIM , A - level κλπ , και να αξιζε κιολας να ελεγα !!
Μου εκανε και ενα προλογο οτι δεν της αρεσει το Hard sex και οτι δεν γουσταρει του Ελληνες Την Ελλαδα την Ελληνικη κουζινα και αλλα και αλλα οποτε ρωτησα και εγω τι κανεις κοριτσι μου εδω περα και δεν πας στο Dubai καλυτερα !!

οχι ρε φιλε να νοιωθει και τυχερος με αυτο που εγινε. εχει δικιο το παιδι να νιωθει τσαντισμενος . μη τρελαθουμε τωρα. ενταξει μπορει η κοπελα να βγηκε εξω το προηγουμενο βραδυ και να εγινε λιωμα. ανθρωπος ειναι και αυτη.και εμεις το εχουμε κανει και την αλλη μερα σερνομασταν στη δουλεια. αυτο συμβαινει. απλα το παλικαρι ηταν ατυχο. οχι και ''λιγο τυχερο''

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

για πες μερικές...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οχι ρε φιλε να νοιωθει και τυχερος με αυτο που εγινε. εχει δικιο το παιδι να νιωθει τσαντισμενος . μη τρελαθουμε τωρα. ενταξει μπορει η κοπελα να βγηκε εξω το προηγουμενο βραδυ και να εγινε λιωμα. ανθρωπος ειναι και αυτη.και εμεις το εχουμε κανει και την αλλη μερα σερνομασταν στη δουλεια. αυτο συμβαινει. απλα το παλικαρι ηταν ατυχο. οχι και ''λιγο τυχερο''
Μιλαω οτι ειναι τυχερος που δεν  πηγε στη Jessie !!!
[size=20pt]Διαβαζε καλυτερα moraki !!![/size]

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Μπααα, μια χαρά καυλόφατσα, απλά είμαι λίγο αυστηρος στους βαθμούς. Για το σώμα είμαι πολύ αυστηρός γιατί δεν δέχομαι εγώ να γαμιεμαι στο γυμναστηριο για να είμαι αξιοπρεπής και η άλλη που το σώμα είναι το εργαλείο της να μην είναι σε άριστη κατάσταση. Γενικά όμως μου αρεσε και μάλιστα τόσο ώστε  χωρίς την ολοκλήρωση να δυσκολευτώ να αποχωρήσω ντυμένος

Για την Jesie, αν και ημουνα στο τσακ ( στο ιδιο ξενοδοχειο και φτιαγμενος ) την ψυλιαστηκα απο τα σχολια της Luna και απο την τιμολογιακή πολιτική.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
και εμένα τα ίδια μου είπε....

Επισκέπτης
Μπααα, μια χαρά καυλόφατσα, απλά είμαι λίγο αυστηρος στους βαθμούς. Για το σώμα είμαι πολύ αυστηρός γιατί δεν δέχομαι εγώ να γαμιεμαι στο γυμναστηριο για να είμαι αξιοπρεπής και η άλλη που το σώμα είναι το εργαλείο της να μην είναι σε άριστη κατάσταση. Γενικά όμως μου αρεσε και μάλιστα τόσο ώστε  χωρίς την ολοκλήρωση να δυσκολευτώ να αποχωρήσω ντυμένος

Για την Jesie, αν και ημουνα στο τσακ ( στο ιδιο ξενοδοχειο και φτιαγμενος ) την ψυλιαστηκα απο τα σχολια της Luna και απο την τιμολογιακή πολιτική.
Εγω 1.15 πηγα στην Jessie και στις δυο ειχα φυγει αν αυτο σου λεει κατι !!!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Και επειδη πρεπει να τα λεμε ολα σημερα στελνω μηνυμα στην Angelina και μου απανταει οτι επειδη βγηκε χτες το βραδυ και δε νοιωθει πολυ καλα θα με ενημερωσει αυτη αν μπορει και ειναι καλυτερα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
A και εγω πριν απο την Jessie εστειλα στην Angelina sms δυο κιολας και ακομα περιμενω !! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εσενα Yorgos παρολα ταυατα θα σου αρεσε η Jessi !! :2funny: :2funny:
Ειμαι 100% σιγουρος !!!
Τα τελευταια 20 χρονια διπλα στο Βερολινο !! :dancing:

Το σκεφτόμουνα, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες, δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Άσε που νομίζω ότι δεν είναι η ίδια κοπέλα σε όλες!  :headbang:

Διαβάζω και αυτά που γράφετε εδώ και δεν είμαι για χάσιμο χρόνου.

Άσε που είμαι και λάσπη σήμερα. Έπεσα για ύπνο πριν από λίγο και με ξύπνησαν οι usual suspects γμτ...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom