Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (7 μέλη και 93 επισκέπτες)

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μιλαω οτι ειναι τυχερος που δεν  πηγε στη Jessie !!!
[size=20pt]Διαβαζε καλυτερα moraki !!![/size]

ετσι οπως το εγραψες νομισα οτι ενοουσες οτι πρεπει να αισθανεται τυχερος με αυτο που εγινε γιατι υπαρχουν και χειροτερα. αν ομως υπαρχουν και χειροτερα δεν σημαινει οτι πρεπει να αισθανομαστε τυχεροι με μια ''στραβη''. Επισης τη δικαιλογησα την κοπελα και ειπα οτι ανθρωπος ειναι και αυτη. απλα ειπα την γνωμη μου και δεν χρειαζεται να φωναζεις. Ηρεμα,,, δεν τρεχει τιποτα. την γνωμη μας ειπαμε οπως ολοι εδω μεσα

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καλώς σας ξαναβρήκα μετά από κολασμένο ΠΣΚ  :dancing: :dancing:

Με χαρά βλέπω ότι οι μούφες για τη Luna σιγά σιγά βγαίνουν στη φόρα, αν θυμάστε τη είχα πει μπάζο και τότε ο ΒΑΒΥ απάντησε:

Οσο για τα μπαζα αφηνω να μιλησει ο Λαος !!! :rockon:

Και ο λαός (παραπλανημένος και από τα 10άρια του ΒΑΒΥ?) γράφει:

Luna

Αν δεν ένιωθε καλά ας μ ενημέρωναν, ας μην άρχιζε, αν κάτι την ενόχλησε ας το λεγε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Οποιος θέλει να ρισκάρει να την πετύχει σε άσχημη κατάσταση και να χάσει χρόνο και να χαλάσει διάθεση ας πάει. Οι υπόλοιποι καλό θα είναι να ακυρώσουν και να δοκιμάσουν κάτι σε πιο επαγγελματικό.

Εν κατακλείδι, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μωρή σκρόφα

Σημερινό ραντεβού με Luna.. Αν βρω χρόνο θα γράψω και κριτική..

Αρκετά καλά, αλλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, δεν ήταν αυτό που φανταζόμουνα διαβάζοντας αυτά που γράφονταν εδώ μέσα, περίμενα ένα πύρκαυλο, καυλόμουνο και αυτό που είδα ήταν μια συμπαθητική κοπέλα, με κατα διαστήματα αρκετή συμμετοχή στο sex και κατά διαστήματα ήταν ψυχρός επαγγελματίας.. Δεν ξέρω αν δεν ήταν στις καύλες της σήμερα, αλλά γενικώς μπορώ να πω πως ήταν καλή μέχρις ενός σημείου, δεν με ενθουσίασε και τόσο πολύ.. Anyway, ελπίζω οι υπόλοποι συναγωνιστές που θα την επισκευτούν να περάσουν καλύτερα...!! ;)

Και τώρα ο ΒΑΒΥ τι κάνει? Τη πέφτει και στους 2!! Λες και του έθιξαν το σπίτι!

Και σε κάνει να σκέφτεσαι: Ρε γμτο μου τι παίζει εδώ?

Φίλε ΒΑΒΥ, ο λαός μίλησε! Και αυτή είναι η ομορφιά του forum μας στο φινάλε φινάλε:

[size=11pt]Ο οποιοσδήποτε μπορεί να προσπαθεί να πλασσσάρει ένα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΠΑΖΟ για ΘΕΑ ... όμως όχι για πολύ!![/size]

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σημερινη συναντηση με jeniffer, η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη, .....ευδιαθετη και αντεχει τα παντα...ειδικα ο κωλος της ειναι όλα τα λεφτα.....

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Φιλε Tipos επειδη τωρα γυρισα απο Luna ενα εχω να πω αυτοι που τα λενε αυτα μαλλον λενε μουφες........ :tickedoff: :tickedoff:μακαρι να ηταν ολες σαν και αυτη..... ;)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Φιλε Tipos επειδη τωρα γυρισα απο Luna ενα εχω να πω αυτοι που τα λενε αυτα μαλλον λενε μουφες........ :tickedoff: :tickedoff:μακαρι να ηταν ολες σαν και αυτη..... ;)

Χαίρομαι που περνάς καλά και δεν κλαις τα λεφτουδάκια σου. Αλλά ταυτόχρονα να δίνουμε το δικαίωμα σε όποιον δεν περνάει καλά να το γράφει χωρίς να τον λέμε "μούφες"?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Χαίρομαι που περνάς καλά και δεν κλαις τα λεφτουδάκια σου. Αλλά ταυτόχρονα να δίνουμε το δικαίωμα σε όποιον δεν περνάει καλά να το γράφει χωρίς να τον λέμε "μούφες"?
συμφωνω απολυτα!!!
μη ξεχναμε τον παραγοντα χημεια προτο...

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6

ναι αλλα αυτοι που δε περνανε καλα ας μη βριζουν τη κοπελα γιατι λεω ισως μπορει να φταινε και οι ιδιοι..... :tickedoff:

μη ξεχναμε τον παραγοντα χημεια προτο...

ναι ρε iblis εννοεται με εμενα και τη Luna υπαρχει χημεια και γι'αυτο περναω καλα..... ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πρεπει καποιος να τους μαθει να κανουν αυτοκριτικη προτο... ;)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ναι αλλα αυτοι που δε περνανε καλα ας μη βριζουν τη κοπελα γιατι λεω ισως μπορει να φταινε και οι ιδιοι..... :tickedoff:

Αυτό είναι λίγο διαφορετικό από το "λένε μούφες". Από την άλλη αν και εσύ κλάψεις 280€ ή παραπάνω, ε όλο και κάτι δεν θα πεις?

ναι ρε iblis εννοεται με εμενα και τη Luna υπαρχει χημεια και γι'αυτο περναω καλα..... ;)

Το θέμα "επιλεκτικού service από πουτάνα" έχει ξανασυζητηθεί. Κατά τη ταπεινή μου άποψη οι πραγματικά καλές είναι καλές με όλους και όχι μόνο με όσους "κάθεται καλά η χημεία" ή "τυχαίνει να είναι σε καλή μέρα".

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Αυτό είναι λίγο διαφορετικό από το "λένε μούφες". Από την άλλη αν και εσύ κλάψεις 280€ ή παραπάνω, ε όλο και κάτι δεν θα πεις?

Το θέμα "επιλεκτικού service από πουτάνα" έχει ξανασυζητηθεί. Κατά τη ταπεινή μου άποψη οι πραγματικά καλές είναι καλές με όλους και όχι μόνο με όσους "κάθεται καλά η χημεία" ή "τυχαίνει να είναι σε καλή μέρα".

Κατσε ρε Tipos ουτε μηχανακια ειναι οι κοπελες θελουν και αυτες να τις αρεσει κατι απο το πελατη για να περασει και αυτη καλα....και εμεις δεν περναμε καλα επειδη δεν μας αρεσει μια κοπελα,το ιδιο δεν ειναι? :think:

και μουφες λενε γιατι δεν φταει η κοπελα που του ειπε να φυγει μαλλον φταιει αυτος..... ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
..αβυσος η ψυχη της γυναικας... :idiot:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Κατσε ρε Tipos ουτε μηχανακια ειναι οι κοπελες θελουν και αυτες να τις αρεσει κατι απο το πελατη για να περασει και αυτη καλα....και εμεις δεν περναμε καλα επειδη δεν μας αρεσει μια κοπελα,το ιδιο δεν ειναι? :think:

Όχι ακριβώς. Εμείς σαν πελάτες μπορεί να παραμυθιαστούμε όσο θέλουμε (μου αρέσει - θα τη πάρω κλπ). Η επαγγελματίας όμως όχι. Πληρώνεται για να παρέξει συγκεκριμένες υπηρεσίες. Αν δεν μπορεί να τις παρέξει σταθερά και πάντα στο ίδιο επίπεδο δεν μπορεί να λέγεται "καλή επαγγελματίας".

και μουφες λενε γιατι δεν φταει η κοπελα που του ειπε να φυγει μαλλον φταιει αυτος..... ;)

Θέλεις να πεις ότι η Luna σου περιέγραψε το τι έγινε?!?!

ΧΧΧΧΜΜΜΜΜΜΜ .... αν συμβαίνει αυτό έχει διαπράξει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!! Είναι absolute NO το να κουβεντιάζει η τάνα με τον πελάτη το πως περνάει με άλλους πελάτες.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
η κοπελα φυσικα!!!
χανεται ολη η εχεμυθεια , θες παραπανω?

τελος παντων εγω τη ρωτησα και απο εκει και περα μπορει να φταιω και εγω...τελος αφηστε το γιατι θα βγω και εκτεθειμενος στο τελος.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τελος παντων εγω τη ρωτησα και απο εκει και περα μπορει να φταιω και εγω...τελος αφηστε το γιατι θα βγω και εκτεθειμενος στο τελος.....
εκτιθεται μονο εκεινη σε διαβεβαιω....

scockfieldd

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Tipos όπως εμείς είμαστε επαγγελματίες στις δουλειές μας γιατί θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι έτσι και οι τάνες πρέπει να συμπεριφέρονται επαγγελματικά και να δικαιολογούν τις ούτως η άλλως αδρές αμοιβές τους..

Και εγώ την έχω πάθει και μάλιστα υπάρχει και κριτική, επειδή της έριξα στο μισάωρο 2 μπαλάκια και ήμουν αποφασισμένος να συνεχίσω με αυτούς τους ρυθμούς σηκώθηκε ξαφνικά και μου λέει "no more sex I am tired, only blowjob" Φυσικά έφυγα μετά από 7 nanosec...;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom