Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (3 μέλη και 75 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλά μαλακιζονται στα πρακτορεία ή μου φαίνεται? Μία η Karo μετα η Yvonne, στο ξενοδοχειο που εμενε και η Bibi, και που τωρα ζητάνε ταυτοτητα. Ενταξει, αμα είναι να κουβαλάω και ταμπέλα "ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΣΑΣ" να γινουν τα πραγματα πιο απλα. Τουλαχιστον η Karo την αλλη μερα σηκωθηκε και πηγε στον οπλαρχηγο. Ακου εκεί 'What's my name'. Καυλωμενος βούβαλος μωρη καργια, that's my fucking name. 
γιατί δεν στέλνεις μύνημα για κάρτα μέλους? έτσι θα μπαίνουμε ελέυθερα.καλό ε? χαχα

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Πλακα πλακα στου Οπλαρχηγου, εχω platinum membership. Χα χα, αλλα εκει δεν τραβανε ζορια γενικα ετσι κι αλλιως.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Καλημέρα παλικαράδες!!!
Δηλαδή για να καταλάβω...Ζήτησε ταυτότητα η κοπέλα από τον πελάτη?
Κανένα πρόβλημα...Αλλά θα μου δείξει και μένα για να δω και την πραγματική της ηλικία.Γιατί όταν κλείνω μια και μου λέει 20 ετών στο site ενώ στην πραγματικότητα είναι 27 ή 30 τότε δεν θα κάτσω, θα φύγω...Σωστός?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Καλημέρα παλικαράδες!!!
Δηλαδή για να καταλάβω...Ζήτησε ταυτότητα η κοπέλα από τον πελάτη?
Κανένα πρόβλημα...Αλλά θα μου δείξει και μένα για να δω και την πραγματική της ηλικία.Γιατί όταν κλείνω μια και μου λέει 20 ετών στο site ενώ στην πραγματικότητα είναι 27 ή 30 τότε δεν θα κάτσω, θα φύγω...Σωστός?
Τσου!
Ζητούσαν ταυτότητα στη reception. Μήπως έχει ακρη κάποιος με το Scofield να μας πεί που έφτιαχνε τις πλαστές, μπας και θέλουμε να πάρουμε την Υβόνη? Γιατί να πάρει χαμπάρι το κουτάβι και ν' αντιδράσει η Μila άμεσα δε φαίνεται πιθανό....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για τη Roxy από Rouge Velours, υπάρχει κάποιος που να επιβεβαιώνει το ένα review που έχει το κορίτσι? Στο review παρουσιάζεται ως καλή και θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και κάποια πρόσθετη γνώμη. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν αμφισβητώ το review, απλώς ψάχνω για περισσότερες γνώμες.

:grin: :grin: :grin: :grin:

H σωστή Roxy http://[URL unfurl="true"]www.rouge-velours.tv/images/stories/imagebrowser/Roxy/w1.jpg[/img[/URL]]

[color=red][size=14pt][b]edit_Solitonios :Προσθήκη σωστής φωτογραφίας[/b][/size][/color]

Συνημμένα

• Roxi.jpg
    Roxi.jpg
    76,2 KB · Εμφανίσεις: 55

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Παιδιά η φωτογραφία που ανεβάσατε δεν είναι της  Roxy είναι της Lana

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305
Για το καλή δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, φαίνονται και οι 2 τρυπούλες της που τις δουλεύει καλά!!!

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
fabiana lima k nikita ωραια μωρα κ πρωτη φορα ερχονται αν δεν κανω λαθος...θα παω απο το αλογο πρωτα σημερα κ βλεπουμε(νικιτα)...σολιτονιος αν δεν βαριεσαι κανε ενα κοπο να κανεις τα προφιλ τους να γραφουμε τις κριτικες τους μιας κ ειναι καινουργιες...τη καλημερα μου

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ανέβασα κριτική για www.bourdela.tv/content/view/2163/1/#jreview_5655]Merlin[/url]. Πέρασα πολύ καλά μια και με καύλωσε η όλη φάση (4 στο δύωρο δεν ρίχνω συχνά, ούτε μου συμβαίνει συχνά η πουτάνα να χύνει ποτάμια και να θέλει για να συνέλθει πιο πολύ ώρα από μένα), αλλά δεν τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Με τίποτα δεν συγκρίνεται με τα άλλα λιθουανικά θηρία που έχουμε συναντήσει τελευταία.

Είχα και μια συνάντηση με συναγωνιστή αργά χτες όπου και ανταλλάξαμε τις πρόσφατες εμπειρίες μας και αναλύσαμε λίγο τη κατάσταση. φαίνεται ότι τελικά είμαι πιο πολύ των "ελαφρών καταδιωκτικών" παρά των "βαριών θωρηκτών" (βλ. ρωσίδες).....

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Για το καλή δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, φαίνονται και οι 2 τρυπούλες της που τις δουλεύει καλά!!!
Παιδιά προσωπικά δεν έχω περιθώριο πλέον για περιπτώσεις που περνάς δεν περνάς καλά. Αλλο να είναι περίπτωση αντικειμενικά καλής που όμως δεν ταιριάζεις προσωπικά, όπου δεν τα κλαίς και κερδίζεις την εμπειρία αλλά λες τελικά δεν ταιριάζουμε (προσωπικά μου έχει συμβεί με πολλές top: Karo, Vanessa, Luna) και άλλο άλλοι να τα κλαίνε και άλλοι να περνούν απλώς καλά.
Τη δεύτερη κατηγορία δεν την πλησιάζω πλέον.

Επισκέπτης
Ανέβασα κριτική για www.bourdela.tv/content/view/2163/1/#jreview_5655]Merlin[/url]. Πέρασα πολύ καλά μια και με καύλωσε η όλη φάση (4 στο δύωρο δεν ρίχνω συχνά, ούτε μου συμβαίνει συχνά η πουτάνα να χύνει ποτάμια και να θέλει για να συνέλθει πιο πολύ ώρα από μένα), αλλά δεν τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Με τίποτα δεν συγκρίνεται με τα άλλα λιθουανικά θηρία που έχουμε συναντήσει τελευταία.

Είχα και μια συνάντηση με συναγωνιστή αργά χτες όπου και ανταλλάξαμε τις πρόσφατες εμπειρίες μας και αναλύσαμε λίγο τη κατάσταση. φαίνεται ότι τελικά είμαι πιο πολύ των "ελαφρών καταδιωκτικών" παρά των "βαριών θωρηκτών" (βλ. ρωσίδες).....
Ουτε εξω απο την [size=30pt]ΠΟΡΤΑ[/size] !!

URL]]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

είσαι περισσότερο των ελιγμών, παρά της κατά μέτωπο επίθεσης με τον αντίπαλο λοιπόν....

URL]]

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ΩΧ ΩΧ .. λες?  :think: :think:

(ποιά είναι αυτή ρε? ΜΟΝΟ πάνω από το πτώμα μου θα τη πάρεις!)

:2funny: :2funny: :2funny:

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
496
Πόντοι
26
Καλημερα...

Τελικα τα κοριτσια παιρνουν και αυτα προαγωγη σιγα σιγα...

Απο τον Μισσελ με 150ευροπουλα τωρα το Αλινακι με 250ευροπουλα με αλλο γραφειο....

:idiot:  :idiot:  :idiot: 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom