You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (5 μέλη και 79 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Eδω εισαι !!!παιδια θαμαι αθηνα 25-26 γεναρη.πως θα μαθω απο τωρα ποιες ct θαναι τοτε να κλεισω?
scockfieldd
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Υπερήρωες για την Moly τι γνώμη έχετε? διάβασα κριτικές αλλα θα ήθελα και καμμιά extra γνώμη απο τους έμπειρους παίκτες.. 1 ώρα προλαβαίνω το 1.80 απο τα 1.75?
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Review δεν υπάρχει αλλά οι γνωρίζοντες εκθειάζουν το service της στα σχόλια τους.
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Μην του βάζεις ιδέεςΜΟΝΟ πάνω από το πτώμα μου θα τη πάρεις!)
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
σε ποιο γραφειο ανηκουν baby?
Αυτό μας λέει κάτι ? εσκορτςτουρς
Αν και τα independent girls είναι ρισκο....
Αν και τα independent girls είναι ρισκο....
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
fabiana lima k nikita ωραια μωρα κ πρωτη φορα ερχονται αν δεν κανω λαθος...θα παω απο το αλογο πρωτα σημερα κ βλεπουμε(νικιτα)...σολιτονιος αν δεν βαριεσαι κανε ενα κοπο να κανεις τα προφιλ τους να γραφουμε τις κριτικες τους μιας κ ειναι καινουργιες...τη καλημερα μου
η Fabiana μοιάζει κοπια από Playboy, θα κρατούσα μικρό καλαθάκι.
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρωσδία ΠΑΝΤΟΣ δεν είναι απο το Kazakstan μάλλον..... εντάξει κουμπάρε? Μην ρωτήσεις που χάθηκα... το 2009 είναι έχει πλάνα
για τα άγια χώματα! (Ηδη έκανα τα πρώτα booking)
Και δεν είναι η Αλίνα του Μισέλ..Είναι η Ινα!Του Μισέλ βεβαίως βεβαίως...Ατσα μεταγραφές και προαγωγές...Καλημερα...
Τελικα τα κοριτσια παιρνουν και αυτα προαγωγη σιγα σιγα...
Απο τον Μισσελ με 150ευροπουλα τωρα το Αλινακι με 250ευροπουλα με αλλο γραφειο....
Εμένα πάντως αυτή η fabiana lima μου κανει τρελό κλικ... Εχω ένστικτο και όταν το λέω αυτό επιβεβαιώνεται τις περισσότερες φορές(εεεε Λαλα?????.
Αν δεν είναι δράκοι οι φωτό και τα services είναι χωρίς extra τότε λυπάμαι αλλά η Domenika θα αποκτ'ησει συναγωνισμό...Εχε χάρη που φεύγω για καβάλα αύριο αλλιώς θα την Καβαλαγα!!!
Εχω βέβαια έν κίνητρο να επιστρέψω γρήγορα μπας και την προλάβω!!!!
Αν δεν είναι δράκοι οι φωτό και τα services είναι χωρίς extra τότε λυπάμαι αλλά η Domenika θα αποκτ'ησει συναγωνισμό...Εχε χάρη που φεύγω για καβάλα αύριο αλλιώς θα την Καβαλαγα!!!
Επισκέπτης
φίλε αν και εξιτάρουν οι φώτο της,μμου φαίνεται γνωστή μοντέλα και μούφα η κατάσταση. ελπίζω αν πας να με διαψεύσεις για να έχουμε και νέο αίμα στα τουρ.Εμένα πάντως αυτή η fabiana lima μου κανει τρελό κλικ... Εχω ένστικτο και όταν το λέω αυτό επιβεβαιώνεται τις περισσότερες φορές(εεεε Λαλα?????.
Φιλε μακάρι να πάω ...και φυσικα αν προλάβω και πάω θα είναι για 1 ώρα και βλέπουμε....Μη φάμε καμιά ήττα και κλαίμε περισσότερα. Η αλήθεια είναι ότι οι φώτο της ειναι ΠΟΛΥ επαγγελματικές σε σημείο που υποψιαζεται και ο πια άσχετος με το αντικείμενο.φίλε αν και εξιτάρουν οι φώτο της,μμου φαίνεται γνωστή μοντέλα και μούφα η κατάσταση. ελπίζω αν πας να με διαψεύσεις για να έχουμε και νέο αίμα στα τουρ.
Ομως...Και για τις Tiffany Jewel,Crystal,Kendra Sweet,Lolitas , Henriette τους ίδιους φόβους δεν εκφράζαμε?
Μακάρι να πέσουμε και σε αυτή μέσα
Αλήθεια οι 3 πρώτες που εξαφανίστηκαν?????
Επισκέπτης
όχι φίλε μπορώ να σου πω ότι εκτός από την kendra, δεν είχα καμία υποψία για τις άλλες και μάλιστα οι 2 πρώτες είχαν μικρό βυζί στην αρχή και για τις 2 τελευταίες και μόνο που υπάρχουν αξιόπιστα παιδιά που πήγαν δεν ήταν παγίδα. αλλά τώρα τελευταία κάποιες φώτο από νέες <βρωμάνε > πολύΦιλε μακάρι να πάω ...και φυσικα αν προλάβω και πάω θα είναι για 1 ώρα και βλέπουμε....Μη φάμε καμιά ήττα και κλαίμε περισσότερα. Η αλήθεια είναι ότι οι φώτο της ειναι ΠΟΛΥ επαγγελματικές σε σημείο που υποψιαζεται και ο πια άσχετος με το αντικείμενο.
Ομως...Και για τις Tiffany Jewel,Crystal,Kendra Sweet,Lolitas , Henriette τους ίδιους φόβους δεν εκφράζαμε?
Μακάρι να πέσουμε και σε αυτή μέσα
Αλήθεια οι 3 πρώτες που εξαφανίστηκαν?????
Anyway...Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου προς Θεου..Σημασία αγαπητε συναγωνιστή από την ωραία Ξάνθη είναι να μας βγει το δελτίο και να κάτσει το κομμάτι.Ειλικρινά θα ήθελα να κάνω προσφορά την άποψη μου το site με μια καταδρομική στην κοπελια αλλά μάλλον θα με προλάβουν άλλοι!Χαλάλι τους!Με τις θερμές μου ευχες!Πάτερ ευλόγησε τους να μας βγει λαχείο η μικρή!όχι φίλε μπορώ να σου πω ότι εκτός από την kendra, δεν είχα καμία υποψία για τις άλλες και μάλιστα οι 2 πρώτες είχαν μικρό βυζί στην αρχή και για τις 2 τελευταίες και μόνο που υπάρχουν αξιόπιστα παιδιά που πήγαν δεν ήταν παγίδα. αλλά τώρα τελευταία κάποιες φώτο από νέες <βρωμάνε > πολύ
scockfieldd
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παρόλο που η δουλειά μυρίζει τρελό photoshopi, λόγω των ακριβών τιμών υποψιάζομαι ότι μπορεί και να μην είναι...δέν νομίζω άλλη να χρεώνει το 3ωρο 650 αυτη την εποχή..
Anyway...Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου προς Θεου..Σημασία αγαπητε συναγωνιστή από την ωραία Ξάνθη είναι να μας βγει το δελτίο και να κάτσει το κομμάτι.Ειλικρινά θα ήθελα να κάνω προσφορά την άποψη μου το site με μια καταδρομική στην κοπελια αλλά μάλλον θα με προλάβουν άλλοι!Χαλάλι τους!Με τις θερμές μου ευχες!Πάτερ ευλόγησε τους να μας βγει λαχείο η μικρή!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K