Κάπου πήρε το αυτάκι μου οτι έρχεται στην Αθήνα η
www.slovakbeauties.com/home.php?page=detail&girl=kate]Kate[/url] στις αρχές Οκτωβρίου (ΗΔΗ καταχωρημένη και σε άλλα 2 Σλοβακικά πρακτορεία με άλλο όνομα). Επειδή την είχα τεστάρει παλιότερα (ΚΑΙ στην Ελλάδα σε private, αλλα ΚΑΙ στην πατρίδα της επίσης για πολυήμερο) και την θεωρώ την μοναδική κοπέλα που αξίζει στο slovakbeauties που την φερνει Αθήνα (και στα άλλα πρακτορεία που μετεχει στα οποία το photoshop έχει αναδειχθεί ως τεχνη) και είναι μια από τις ελάχιστότατες κοπέλες που με έκαναν να πω "
...όχι άλλο σε παρακαλώ, άσε με να ξεκουραστώ λίγο..." και κατα την
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη είναι
Η επιλογή για hardcore γαμήσια και επειδή την έχω ήδη προτείνει παλιότερα (τουλάχιστον 1 χρόνο πριν) σε φίλους του φορουμ ως κοπέλα που θα κάνει τον εραστη της να λαλήσει σαν πετεινάρι, θα τον κάνει να πει "
ήμαρτον" και αποτελεί τον ορισμό της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΟΛΑΣ που δεν αφήνει σταγόνα να πάει χαμένη...
...με πολύ αγάπη, ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ από τον PATH ;)
http://[URL unfurl="true"]www.slovakbeauties.com/hostes/kate/03big.jpg[/img[/URL]]
[b]ΥΓ. ΜΟΝΟ για "δυνατούς λύτες", διότι η γκόμενα κάνει πήδημα που δεν είναι για ρομαντικούς και όσους είναι GFE lovers - Εμένα πάντως, με είχε βγάλει knock out (ήταν και long βέβαια...) και είμουν στο τσακ να αρχίσω τις βιταμίνες![/b]