geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
Aν και έχει καλές κριτικές, λέω να σε ακούσω, σαν πιο νέος
Δεν κάνω για ψυχολόγος
και καλα θα κανεις... (γνωμη μου παντα) ;)
Aν και έχει καλές κριτικές, λέω να σε ακούσω, σαν πιο νέος
Δεν κάνω για ψυχολόγος
Ρωτα τον Yorgos για την Moly oxi εμενα.Από Moly μερία έχεις πάει?
Να περιμένουμε τα φώτα σου?
Καλυτερα ειναι να παρακολουθουμε αυτους με τους οποιους εχουμε τα ιδια γουστα και να εχουμε ψιλοχεσμενες τις κριτικες.Ναι ρε γαμώτο, μια αρνητική κριτική (ανάλογα και από πού βεβαια, μην είναι κανένας βαλτός!) είναι αποθαρρυντική - στη δεύτερη αρνητική είναι να μένεις μακριααααααααα... διότι στην καλύτερη η γκόμενα είναι με τις μέρες της οπότε γιατί να το τζογάρεις ;) και στη χειρότερη... άστα να πάνε!!!!!!!!!!
Ουτε αδερφια δηλαδη με λιγα λογια να ησασταν προεδρε.Οτι θα ξεσκισει ο Nitro ειναι σιγουρο οτι θα το ξεσκισω και εγω ( Lolita , Vanesa κλπ κλπ ) και θα εχω 95% ποσοστο επιτυχιας , εκτος βεβαια απο την Evelin Vip .
Οτι θα ξεσκισει ο Nitro ειναι σιγουρο οτι θα το ξεσκισω και εγω ( Lolita , Vanesa κλπ κλπ ) και θα εχω 95% ποσοστο επιτυχιας , εκτος βεβαια απο την Evelin Vip .
Aρα καπως ετσι δουλευη το συστημα και καλα θα κανετε και εσεις καπως ετσι για να μην πετατε τα λεφτα σας.
Και ποιος σου ειπε οτι δεν παμε.xaxaxa
Oτι πρεπει για τον Yorgos.η Rihana πρπει να μην ξεπερναει τους 40 ποντους αν κρινω με το εμπειρο ματι μου απο φωτο
... εκτος βεβαια απο την Evelin Vip .
Aρα καπως ετσι δουλευη το συστημα και καλα θα κανετε και εσεις καπως ετσι για να μην πετατε τα λεφτα σας.
Nα και κάποια κοπέλα που δεν έχει ξανάρθει ποτέ στην Αθήνα
μακρυα... εχει ψυχολογικα το κοριτσακι... :S :S :S
Oτι πρεπει για τον Yorgos.