καλα λες να μην ξερω τι παιζει εδω μεσα απλα αμα τα πει κανεις τρωει πορτα και εγω δεν εχω ερθει εδω να μπλεξω με τετοια ....ας κανει αλλος τον σταυροφοροΜε την περιεργια θα μεινεις και συ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (1 μέλη και 87 επισκέπτες)
scockfield
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
καλα λες να μην ξερω τι παιζει εδω μεσα απλα αμα τα πει κανεις τρωει πορτα και εγω δεν εχω ερθει εδω να μπλεξω με τετοια ....ας κανει αλλος τον σταυροφορο
Υπάρχει και ο Λαζόπουλος...
σωστα ασε να μου τραβανε και καμια αγωγη μετα για τετοια ειμαιΥπάρχει και ο Λαζόπουλος...
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
τι σφάχτηκε ρε παιδιά και το'χασα?κριμα για οσους δεν προλαβατε να διαβασετε αυτο που σφαγιασαν πριν λιγο η εδω μεσα ...δεν με νοιαζει τι ειναι αληθεια απο ολα αυτα αλλα το οτι τα σβηνουν ειναι περιεργο ...τεσπα
στα σουρανε παλι τα γνωστα ξερειςτι σφάχτηκε ρε παιδιά και το'χασα?
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
ναι ναι, πάλι έγω την έκανα την μαλακία.στα σουρανε παλι τα γνωστα ξερεις
κανένα rolexaki παιδιά θα πάρετε ,έχω κάτι κλεμμένα
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Μου αρέσουν οι ερωτήσεις του τύπου: του Nitro γιατί του έσπασε η γκόμενα το κεφάλι?
τώρα αν εγώ απαντήσω επειδή είπα πως δεν θα την ξαναπηδήξω ,πάλι δεν θα πουν πως την έχω δει πηδηχταράς?
πάντως για κάθε ενδιαφερόμενο θα πω πως δεν είναι η πρώτη φορά που τις τρώω από γκόμενα
την προηγούμενη μου την είχαν πέσει η νυν και η πρώην και με βάραγαν και οι δυο μαζί
τώρα αν εγώ απαντήσω επειδή είπα πως δεν θα την ξαναπηδήξω ,πάλι δεν θα πουν πως την έχω δει πηδηχταράς?
πάντως για κάθε ενδιαφερόμενο θα πω πως δεν είναι η πρώτη φορά που τις τρώω από γκόμενα
την προηγούμενη μου την είχαν πέσει η νυν και η πρώην και με βάραγαν και οι δυο μαζί
Επισκέπτης
Τι εχασα παλι ο κοπανος.
Που ετρεχα παλι και εχασα το καλυτερο !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που ετρεχα παλι και εχασα το καλυτερο !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπα Φιδακλα δεν νομιζω να χωρανε στο τηγανι. ;)
Ρε Baby ποια ειναι αυτη η ξανθια? καλημερα!
Επισκέπτης
Ολα θες να μαθεις παλιοπαιδο.Ρε Baby ποια ειναι αυτη η ξανθια? καλημερα!
Καλημερα.
Καθομουνα και διαβαζα τις κριτικες για την Nataly SHI και θα ηθελα να πω πως εκτος απο κανα δυο συναγωνιστες οι πιο πολλοι μαλλων την εχεται υπερεκτιμηση.
Ο soki δινει μια απο τις πιο σωστες κριτικες κατα την γνωμη μου .
Μια πίπα πολυτελείας and thats it.
Ειναι γνωστο οτι της αρεσει γενικα να ρουφαει.
Εγώ να συμπληρώσω ότι σαφώς δεν είναι η καλύτερη πίπα της αγοράς αν και συμφωνώ ότι το κάνει με μεγάλη προθυμία. Κι αυτό όμως καμιά φορά νομίζεις ότι γίνεται μιας και μας βγήκε το όνομα...
Ολα θες να μαθεις παλιοπαιδο.
Καλημερα.
Λεγε ρε να ξερουμε και θα ερθουμε Αθηνα....
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
σε φαγανε αγορι μου γιατι τα μπλεξες με την emily ματσουκα,Μου αρέσουν οι ερωτήσεις του τύπου: του Nitro γιατί του έσπασε η γκόμενα το κεφάλι?
ματσουκα ηθελες,ματσουκι εφαγες ,τρελλο αγορι!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Λεω να παω για λιγο πιπιλισμα τωρα που εμεινα μονος.
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
Kαι για προσεξτε λιγο το ΛΑΜΟΓΙΟ την EDITAnew .
εγω λεω να την στειλουμε απο εκει που ηρθε...
δηλαδη στο DARLING στην πραγα...
που το επαιζε παρθενα οταν μας πρωτοηρθε
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
http://kabaret.cz/darling]ΕΔΩ[/url] δηλαδή!εγω λεω να την στειλουμε απο εκει που ηρθε... δηλαδη στο DARLING στην πραγα... που το επαιζε παρθενα οταν μας πρωτοηρθε
[li][/li][li]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K