ρε παιδια πρεπει ολοι να συμφωνουμε ?? Δεν το κατλαβαινω. Ολα ειναι υποκειμεικα. Συγγνωμη αλλα γνωμη μουΕίναι ευχάριστο φίλε ότι πέρασες καλά, αλλά όπως γράφεις και στην κριτική σου "Εφαγα τρελο κολημα και συμβαινει πολυ σπανια"
αλλά μη τρελαθούμε κι όλας.. ας είμαστε αντικειμενικοί γιατί υπάρχουν καβαλάρηδες που δεν "αντέχουν" να φύγουν όταν "ζονγκ" ανοίγει την πόρτα!
Με το συμπάθειο που λένε στο χωριό μας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
τη Lana την είδε κανείς ρε αλάνια?
karaleonidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 210
- Πόντοι
- 3.210
δεν ξερω τι γαμαγατε πριν αλλα ολα ειναι υποκειμενικα
λάθος διατύπωση. Είναι στο κουρμπέτι πάνω από 5χρόνια και δεν τη θεωρούσα ούτε τότε vfm
Αν εσυ πέρασες καλά εμένα μου περισεύει. Δεν αμφισβητησα ούτε ότι πέρασες καλά ουτε ότι σου αρεσε
καλο σκ φιλελάθος διατύπωση. Είναι στο κουρμπέτι πάνω από 5χρόνια και δεν τη θεωρούσα ούτε τότε vfm
Αν εσυ πέρασες καλά εμένα μου περισεύει. Δεν αμφισβητησα ούτε ότι πέρασες καλά ουτε ότι σου αρεσε
Μαγκες μια απορια, υπαρχει αυτό το πλασμα; Η όπως λεει και ο Γιαννακης : "Πολύ καλη για να 'σαι αληθινη" ;;;;;
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
υπαρχει,δες πιο πισω
Μαγκες μια απορια, υπαρχει αυτό το πλασμα; Η όπως λεει και ο Γιαννακης : "Πολύ καλη για να 'σαι αληθινη" ;;;;;
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.711
- Πόντοι
- 10.395
αυτη που ειναι Γαλλια και χασαμε τρελο σερβις και κορμι και οτι θες ειναι η melinda
αχχχχχ μας την φαγανε οι γαλλοι ρε !!! κριμα
Επειδή θα πάω Παρίσι τον επόμενο μήνα...μήπως έχεις λινκ??
Ευχαριστώ...
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
εχει κανεις καμια εμπειρια με αυτο το μωρο??
ξερετε που μπορω να το βρω η ειναι μουφα??
ξερετε που μπορω να το βρω η ειναι μουφα??
james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.711
- Πόντοι
- 10.395
Καλά δεν είναι και η πρώτη φορά που κάνει ραντεβού εκτός. Μην ξεχνάς πως έπαιζε κάποια φεγγάρια ως Σανελ στο γραφείο Naughty-Cats. Τίποτα το ιδιαίτερο κατά την γνώμη μου. Αν δεν έχει αρχίσει να καταπίνει σπέρματα και να δίνει κώλο μέσα στη τιμή που ζητάει δεν αξίζει.
Αν μου επιτρέπεις, επειδη εχω κάτσει μαζί της στο Χ-ΒΑR και έχω πιει ποτό, είναι ωραίο τυπακι και τρομερή γκόμενα! Το κορμί της απλά δεν υπάρχει!!! Και τωρα με το πλαστικό βυζί είναι τοπ! Δεν γάμησα, δεν γούσταρα εκεί μέσα αρα δεν έχω αποψη για το σέρβις της...μόνο για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα της μπορώ να μιλήσω...
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
γαμα κ τα ξαναλεμε...Δεν γάμησα,μόνο για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα της μπορώ να μιλήσω...
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Παίκτη δεν σ' αμφισβητεί κανείς, απλά η συγκεκριμένη όταν την πήρα εγώ (και άλλοι) το 2010 είχε σοβαρά αντικειμενικά προβλήματα όπως πολύ μεγάλη χαλαρότητα στο στομάχι και ξεφούσκωτα στήθια μεταξύ άλλων. Γι αυτό, αν έχεις την καλοσύνη, γράψε δυο λόγια για την εμφάνισή της και ειδικότερα για τη σφριγηλότητα κορμιού-κώλου-στήθους που ήταν εξαιρετικά προβληματικά στο παρελθόν.θελω να γραψω κριτκη. Πολυ μα πολυ ωραια περασα. Αντμιν ιφ γιου πλιζ χαχαχαχχα
Αμα γύρναγες στα studio Κάπου θα την είχες πετύχει...πανέμορφη, αλλά μέχρι εκεί...
παιδια εχει κανει μεγαλες προσπαθειες γιανα φτιαξει το σωματης.βυζι φτιαγμενο,καθολου κοιλια.δεν αμφισβητω το παρελθον,απλα λεω τι ειδα και τι επιασα τωρα.... πολύ σφριγιλο σωμα και κορμο.Παίκτη δεν σ' αμφισβητεί κανείς, απλά η συγκεκριμένη όταν την πήρα εγώ (και άλλοι) το 2010 είχε σοβαρά αντικειμενικά προβλήματα όπως πολύ μεγάλη χαλαρότητα στο στομάχι και ξεφούσκωτα στήθια μεταξύ άλλων. Γι αυτό, αν έχεις την καλοσύνη, γράψε δυο λόγια για την εμφάνισή της και ειδικότερα για τη σφριγηλότητα κορμιού-κώλου-στήθους που ήταν εξαιρετικά προβληματικά στο παρελθόν.
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Σ' ευχαριστώ, θα περάσω όταν ξανάρθει να μου δώσει το τηλ. του πλαστικού της, φαίνεται θηρίο στις φωτό.παιδια εχει κανει μεγαλες προσπαθειες γιανα φτιαξει το σωματης.βυζι φτιαγμενο,καθολου κοιλια.δεν αμφισβητω το παρελθον,απλα λεω τι ειδα και τι επιασα τωρα.... πολύ σφριγιλο σωμα και κορμο.
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
πάρτε την λάμψη της φωτογραφίας και βάλτε την στο χειρότερο σκυλέ & ατσούμπαλο φτηνό πορνίδιο..
pantilikis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Δεν ειναι καλη? Δοκιμασες
πάρτε την λάμψη της φωτογραφίας και βάλτε την στο χειρότερο σκυλέ & ατσούμπαλο φτηνό πορνίδιο..
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Δεν ειναι καλη? Δοκιμασες
Δεν κάθομαι σε τέτοιες φόλες φίλε!
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
μιστερ μηπως σου ηρθε αυτο το μαλακισμενο?
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Αν και προσωρινά με προβλημάτισες φίλε, γιατί σα να μοιάζουν, ειδικά με την αλλαγή του μαλλιού! Αλλά εκτιμώ ότι δεν είναι η ίδια!
Πολύ ερασιτεχνική συπεριφορά, άσχετες πληροφορίες κτλ κτλ κτλ.. και 250€
Πολύ ερασιτεχνική συπεριφορά, άσχετες πληροφορίες κτλ κτλ κτλ.. και 250€
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K