Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (9 μέλη και 97 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.942
Πόντοι
9.095
τα εδωσες!? δε προλαβες να δεις οτι ειναι φολα απο την αρχη?

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
83
Like
3.745
Πόντοι
14.377

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.942
Πόντοι
9.095
σσσσσσσσσσσσσωραιος μπρε!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάρτε την λάμψη της φωτογραφίας και βάλτε την στο χειρότερο σκυλέ & ατσούμπαλο φτηνό πορνίδιο..

:hi:

Elza Guevara στο φεις ...παλια φιλη ατσουμπαλο σωμα με πλαστικες σε μυτη και χειλη μπας και συνελθει και παρα πολυ ψωνιο

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
μιστερ μηπως σου ηρθε αυτο το μαλακισμενο?

Εισαι νινι ακομα ....την Ελιζα πηρε ,αλλα ακομα και τωρα που εχει χασει κιλα ειναι αυσουμπαλη ,ακωλη με φαρδια μεση ...στο μονο που μοιαζει με αυτη που εβαλες ειναι στον καλο που εχουν στο κεφαλι και οι δυο αφου νομιζουν πως ειναι κατι μεταξυ καρντασιανς - παρις χιλτον και μπριτνευ σπιαρς μαζι

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
ελα μαεστρο! πες κ αλλα,πες κ αλλα.....

Και απο κρεβατι μουφα . Αγοροκοριτσο που εχει αληθεια προσπαθησει πολυ.Εχει μεινει 2 χρονια καπου στη Ν.Αμερικη μετα ειχε ενα ρωσο γκομενο που την ταιζε ταξιδια .
Την ξερεις σιγουρα δουλευε αρκετο καιρο σε πρακτορειο και ερχοταν πολυ συχνα πριν 3-4 χρονια

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.942
Πόντοι
9.095
Και απο κρεβατι μουφα . Αγοροκοριτσο που εχει αληθεια προσπαθησει πολυ.Εχει μεινει 2 χρονια καπου στη Ν.Αμερικη μετα ειχε ενα ρωσο γκομενο που την ταιζε ταξιδια .
Την ξερεις σιγουρα δουλευε αρκετο καιρο σε πρακτορειο και ερχοταν πολυ συχνα πριν 3-4 χρονια
εγω ξερω μονο οτι η τελευταια σου με μπλοκαρε ενω το ειχαμε σιγουρακι!  :2funny: :2funny:

tucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Κριτικές
8
Like
123
Πόντοι
280

Το κορίτσι δεν ξέρω τι παίζει πάντως είναι ΠΟΛΥ ερασιτέχνισσα! 15 μηνύματα να συννενοηθούμε και τελικά μου είπε πως δεν με θυμάτε! Τι σχέση έχει αν με θυμάτε; Θα πάω θα πληρώσω να πηδήξω και γεια σας. Άσε που παίζει στο EN συνεχώς και βάζει - βγάζει την αγγελία της! Τραγική!

Έχει κανείς εμπειρία;

spiros79

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
φιλε πολυ αδυνατη κοπελλα απο service καλη αλλα πολυ αδυνατη σε σταδιο τροφικης ανορεξιας

tucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Κριτικές
8
Like
123
Πόντοι
280
spiros79 έχεις PM ;)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.488
Πόντοι
786
Ναι, η Λίντια (πρώην γιασμίν και αν θυμάμαι καλά πρώην μαριάνα), όλο αλλάζει το πρόγραμμα. Ήταν να πάει δυο μέρες λάρισα, 20 και 21/9, τελικά πήγε μία στην Λάρισα και μία στον Βόλο, εκτός αν αλλάξει πάλι, φαίνεται δεν είχε δουλειά. Ας πάει στα 120.

tucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Κριτικές
8
Like
123
Πόντοι
280
Ρε φίλε pezoporos εγώ ήθελα να πάω και δεν απαντούσε. Απαντούσε μετά από επιμονή λέγοντας αν με ξέρει και τέτοιες μακακίες! Μετά απαντούσε η Irina (στο EN έχουν δηλωμένο τον ίδιο αριθμό) η οποία μου έλεγε πως μόλις το δει η Lydia θα μου απαντήσει! Τι σκατά; Έχουν μία συσκευή και το κάνουν τράμπα. Παιδιάστικα και ερασιτεχνισμοί είναι όλα αυτά. Αν και πιστεύω πως η Irina και Lydia είναι το ίδιο πρόσωπο. Λάρισα δεν έκατσε δεύτερη μέρα γιατί δεν βρήκε δωμάτιο! Αν είναι δυνατόν!!! Τόσος τουρισμός πλέον στην Λάρισα; Κομμένη...

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
83
Like
3.745
Πόντοι
14.377

την ταϊζε ταξίδια αλλά γεωγραφία δεν της έμαθε..!!  ρωτήστε την από που είναι και θα γελάτε καμιά ώρα!!! 

Την καλησπέρα μου φίλε Nitro

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.942
Πόντοι
9.095
Ρε φίλε pezoporos εγώ ήθελα να πάω και δεν απαντούσε. Απαντούσε μετά από επιμονή λέγοντας αν με ξέρει και τέτοιες μακακίες! Μετά απαντούσε η Irina (στο EN έχουν δηλωμένο τον ίδιο αριθμό) η οποία μου έλεγε πως μόλις το δει η Lydia θα μου απαντήσει! Τι σκατά; Έχουν μία συσκευή και το κάνουν τράμπα. Παιδιάστικα και ερασιτεχνισμοί είναι όλα αυτά. Αν και πιστεύω πως η Irina και Lydia είναι το ίδιο πρόσωπο. Λάρισα δεν έκατσε δεύτερη μέρα γιατί δεν βρήκε δωμάτιο! Αν είναι δυνατόν!!! Τόσος τουρισμός πλέον στην Λάρισα; Κομμένη...
οχι η καθε μια ειναι ξεχωριστη! απλα δουλευανε μαζι στο ιδιο στουντιο

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
196
Like
25.637
Πόντοι
33.818

Για όσους μπήχτες ενδιαφέρονται, την γνώρισα πριν 1 χρόνο.....δε θυμάμαι και πολλά....
Κοντούλα με μπαμπάτσικο κωλαράκι, μικρό βυζί και πολύ γλυκό προσωπάκι....
Δε θυμάμαι ηλικία, πιπίνα πάντως. Καλή κοπέλα, μιλάει μόνο ρώσικα.
Θυμάμαι ότι πέρασα καλά, δεν ήταν και κανένα ηφαίστειο στο κρεβάτι αλλά τα δούλεψε τα λεφτά της.
Οι φωτό για τότε είναι ακριβείς.....αν έχει αλλάξει τώρα δεν το γνωρίζω.....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom