ναι εδω παρεουλα ειμαστε και βλεπουμε μπαλιτσα τωρα σε λιγο θα την βαλω να μου πλυνει κανενα σωβρακο. ....προκομενο κοριτσι
Η ειρωνεια και το δουλεμα συνεχιζεται εδω μεσα...
ναι εδω παρεουλα ειμαστε και βλεπουμε μπαλιτσα τωρα σε λιγο θα την βαλω να μου πλυνει κανενα σωβρακο. ....προκομενο κοριτσι
α οχι γραφω καμια παπαρια να μεινω ξυπνιος γιατι εχω δουλεια ...ετσι τα λεω ειμαι χιουμουρτζιδηςΗ ειρωνεια και το δουλεμα συνεχιζεται εδω μεσα...
α οχι γραφω καμια παπαρια να μεινω ξυπνιος γιατι εχω δουλεια ...ετσι τα λεω ειμαι χιουμουρτζιδης
αμα τα παιρνεις στραβα σταματω
καλη δυναμη ...λοιπον θα δω την κατερινιο που γνωρισες προσφατα απο οτι καταλαβα και λιγα μας περνει αν βαλουμε διπλα τα μπαζα που κυκλοφορουνκοιτα κι εγω ειμαι στη δουλεια αυτη τη στιγμη...ισως γι'αυτο φταινε τα νευρα...παντως αυτο με την ειρωνεια και το δουλεμα για καποιον αλλο πηγαινε...
καλη δυναμη ...λοιπον θα δω την κατερινιο που γνωρισες προσφατα απο οτι καταλαβα και λιγα μας περνει αν βαλουμε διπλα τα μπαζα που κυκλοφορουν
και καλα θα κανεις...Μάλλον πρός Κατερίνα πάω κι εγώ, φαίνεται ότι πιό αξιογάμητο κυκλοφορεί τώρα.
Με σώσατε με το feedback σας, ήμουν έτοιμος για τη σαρδέλλα Luly.
ρε αμα βλεπεις τη μασκα του ζορο κατι βρωμαειΜε σώσατε με το feedback σας, ήμουν έτοιμος για τη σαρδέλλα Luly.
Respect
Ειπα και εγω μηπως γεννησουμε πιο νωρις.
ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν εδώ ]
Φυσικά!
Α) Οι φωτογραφίες είναι grande μούφα - Το μοντέλο της φωτό είναι Playmate που βάλανε blur στο πρόσωπο (τάχα οτι δεν θέλει να φαινεται το πρόσωπο)
Β) Το συγκεκριμένο πρακτορείο είναι για τον πούτσο - από τα λίγα που είναι χειρότερα ακόμη κι από τον Ζ, με στρουμφο-διασυνδέσεις και στο παρελθό ΕΧΕΙ "ΔΩΣΕΙ" πελάτη ΚΑΙ κοπέλα στα στρουμφάκια ως αντιπερισπασμό (εχω αναφερθεί και παλιότερα στο γεγονός αυτό).
...οπότε οχι πλά μακρυά! ΠΟΛΥ μακρυα! Αρκετα ανεχτήκαμε τους συγκεκριμένους αλητήριους.
Φυσικά!
Α) Οι φωτογραφίες είναι μούφα - Το μοντέλο της φωτό είναι Playmate που βάλανε blur στο πρόσωπο (τάχα οτι δεν θέλει να φαινεται το πρόσωπο)
Β) Το συγκεκριμένο πρακτορείο είναι για τον πούτσο - από τα λίγα που είναι χειρότερα ακόμη κι από τον Ζ, με στρουμφο-διασυνδέσεις και στο παρελθό ΕΧΕΙ "ΔΩΣΕΙ" πελάτη ΚΑΙ κοπέλα στα στρουμφάκια ως αντιπερισπασμό (εχω αναφερθεί και παλιότερα στο γεγονός αυτό).
...οπότε οχι πλά μακρυά! ΠΟΛΥ μακρυα!
και εγω τι κανω ακομα εδω ................