ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Φιλαρακια παντως ειμαστε συγουρα.Μηπως ειστε συγγενεις ρε παιδια![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Φιλαρακια παντως ειμαστε συγουρα.Μηπως ειστε συγγενεις ρε παιδια![]()
![]()
για την Sharon μιλαω αν την πηρε κανεις φαινεται καλη παντως
για την Sharon μιλαω αν την πηρε κανεις φαινεται καλη παντως
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα που λέμε....για κατσε ρε baby.
αυτη ειναι μουναρα.
ειναι πραγματικη γυναικα.
απορω γιατι εκδιδεται.μπορει να εχει οποιον θελει. ;)
Xa....και ο πλούσιος μπορεί να έχει όσες (όχι απαραίτητα όποια, αλλά όσες), θέλει. Γιατί να αράξει?Γιατι εκδιδεσαι Τερεζα?
Παντρεψου εναν πλουσιο.
baby εισαι πλουσιος? αν ναι να μια καλη νυφη.
Σωστός....Μπορει να εχω ηδη κορωνα στο κεφαλι για σκεψου και αυτο.
Υπερβάλλεις...sorry που στο λέω, αλλά υπερβάλλεις. Χάρη μας κάνουνε λέμεεεεε...... (εννοείται κάνω πλάκα).Ρωτάς λες και δεν ξέρεις! Διότι αδερφέ μου, στο τελευταίο και ........για την πατρίδα της - ποσό τραπεζικού λογαριασμού). Καταλαβες τώρα? Έτσι λοιπόν!![]()
Έλα ντε...και να πω ότι είναι κανένα κορίτσι του CT-πούτιν, πάει στα κομμάτια.χαχαχα Πολυ ανχωμενους σας βλεπω ρε μαγκες για την Τερεζα .
ολοι μπουκαρισμενοι εισαστε.
τα έπινες και ξαφνικά...εξαφανίστηκες. Κάτι σαν beam me up scottie ένα πράγμα...Ναι όντως τα έπινα χθές με αιθέριες υπάρξεις
Ουδέν κρυπτόν υπό του Βaby
Φώκια λέμε....της πετάς και μπάλα και κάνει ακροβατικά με την μύτη. (γούστα είναι αυτά, μην τσακωθούμε...)Eiχε ερθει παλια σαν www.bourdela.com/content/view/1167/1/]Lora[/url] με αλλο πρακτορειο και εχει σχετικα μετριες κριτικες εδω αλλα δε ξερω που πηγαν..![]()
Από εσένα έχουμε μέχρι και φωτό που φοράς σκουφάκι, από εκείνη εκκρεμούν ακόμη τα αποδεικτικά της αθωότητας της.Ελα ρε εχει κατηγορηθει και αυτη σαν και μενα για τα ιδια .
Φτου σου και δεν την πηρα ποτε λογο κιλων.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι γινετε μαγκες , περασε κανενας απο την Julietta του Hotel Girls η αλλιως Sandra de marco να μας πει ποσο ομορφα περασε.
Απατη η απαρτη την βλεπω να εφυγε.
proto τοσο καλο ηταν το γκομενακι χτες.Τοσο χαλια ρε Baby αυτη?
proto τοσο καλο ηταν το γκομενακι χτες.
Δηλαδη αξιζει να σπασω το εμπαργκο.![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxa Οκ να εισαι καλα.Προσωπικη μου γνωμη παντα,ηταν οτι καλυτερο εχω δει και εχω δοκιμασει...
Εγω θα σου προτεινα να σπασεις το εμπαργκο...
Mπα στην Τριγγετα στο μεγαλο επανω που εχει ολα τα κομφορ.γιατι να σπασεις το εμπαργκο baby,θα την πας σε ..studio ,οποτε
δεν πιανεται,παρε στης σονιας και πες θελω να κλεισω ενα δωματιακι για μενα και μια φιλη μου
xaxaxa Οκ να εισαι καλα.![]()
Δεν μπορω να το σπασω γιατι ειμαι σε καλα και δυνατα χερια .
Thanks anyway proto.![]()
Power Plate κανουν και τα κοριτσια.
Μην αναρωτιεσαι.