NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Ti bingo ρε AZAZEL?Bingo!
Δηλαδή 600 νοματέοι που βγάζουν το ψωμάκι τους στην GIANT να μείνουν στον δρόμο?
Ti bingo ρε AZAZEL?Bingo!
Αν είναι για να πηδήξω AZAZEL να ξενιτευτώ άστο καλύτερα... και να γίνει η φάση αλλού, εκτός Ελλάδος?
Έτσι κάνεις και PM και λίγο τουρισμό, και δεν σε βλέπουν και "περιέργα" μάτια...
Οπότε, εάν κάποια δεχτεί να την σώσεις, μόνο μέσω αστυνομίας, διεθνούς αμνηστείας κλπ....να δεις πόσες λίγες θα δεχτούν τελικά και πόσες θα επιμένουν ότι ο μόνος τρόπος είναι να τις εξαγοράσεις. Τρομοκρατία λέμε.
Η αστυνομια δεν κανει τα στραβα ματια αλλα καποιοι ειδοποιουν τους δικους τους...
Δεν χρειάζεται... όρεξη να'χει κάποιος να παρακολουθεί ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τα διάφορα threads και βρίσκει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ... στο πιάτο !!! Ούτε η καλύτερα οργανωμένη υπηρεσία πληροφοριών δεν θα μπορούσε να έχει τέτοια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ενημέρωση για τόσα πολλά θέματα... και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ !!!
Και μην μου πείτε που θα γαμάω, καλώς ή κακώς, ταξειδεύω συχνά και μάλιστα σε μέρη πολιτισμένα που η πορνεία έχει ρυθμιστεί και θα γαμάω μια χαρά.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν αύριο, μεθαύριο κλπ, αν και το feedback λέει ότι θα σκίσουν κωλαράκια το καλοκαίρι γενικότερα.
ΣΗΜΕΡΑ πάντως, μαζέψανε CT, την πέσανε σε στούντιο, μασάζ, πρακτορεία και τώρα που μιλάμε έχουν ξεχυθεί στα ξεβρακάδικα.
Δεν μοιάζει για επιλεκτική επιχείρηση, αλλά δεν είμαι και Αρχηγός της Ε.Α. για να ξέρω....
ΣΗΜΕΡΑ κάνουν την δουλειά τους και καλά κάνουν, αυτό λέω μόνο.
(προσωπικά καρακαυλώνω!)
Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ φίλε μου.Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.Δεν χρειάζεται... όρεξη να'χει κάποιος να παρακολουθεί ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τα διάφορα threads και βρίσκει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ... στο πιάτο !!! Ούτε η καλύτερα οργανωμένη υπηρεσία πληροφοριών δεν θα μπορούσε να έχει τέτοια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ενημέρωση για τόσα πολλά θέματα... και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ !!!
Καλά σε είχε πει εσένα κάποιος Μωρός μόνο κατά το ψευδώνυμο κάποτε.αναμπελ και γκαμπριελα απο το ΣΗΙ πιασανε.
Καλά σε είχε πει εσένα κάποιος Μωρός μόνο κατά το ψευδώνυμο κάποτε.
όπως έχει γραφτεί και αλλού ο συγκεκριμένος (όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) είναι ένα cyber troll