Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
... και να γίνει η φάση αλλού, εκτός Ελλάδος?

Έτσι κάνεις και PM και λίγο τουρισμό, και δεν σε βλέπουν και "περιέργα" μάτια...
Αν είναι για να πηδήξω AZAZEL να ξενιτευτώ άστο καλύτερα

ΥΓ
Δηλαδή με λίγα λόγια προτείνεις να γίνουμε εμείς ct αν κατάλαβα καλά ,και να πληρώνουμε κιόλας!
...είναι και αυτό μια άποψη δε λέω

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Οπότε, εάν κάποια δεχτεί να την σώσεις, μόνο μέσω αστυνομίας, διεθνούς αμνηστείας κλπ....να δεις πόσες λίγες θα δεχτούν τελικά και πόσες θα επιμένουν ότι ο μόνος τρόπος είναι να τις εξαγοράσεις. Τρομοκρατία λέμε.

Ααααα εσύ έχεις βαλθεί να μας το κλείσεις το μαγαζί....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η αστυνομια δεν κανει τα στραβα ματια αλλα καποιοι ειδοποιουν τους δικους τους...

Δεν χρειάζεται... όρεξη να'χει κάποιος να παρακολουθεί ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τα διάφορα threads και βρίσκει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ... στο πιάτο !!! Ούτε η καλύτερα οργανωμένη υπηρεσία πληροφοριών δεν θα μπορούσε να έχει τέτοια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ενημέρωση για τόσα πολλά θέματα... και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ !!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν χρειάζεται... όρεξη να'χει κάποιος να παρακολουθεί ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τα διάφορα threads και βρίσκει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ... στο πιάτο !!! Ούτε η καλύτερα οργανωμένη υπηρεσία πληροφοριών δεν θα μπορούσε να έχει τέτοια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ενημέρωση για τόσα πολλά θέματα... και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ !!!

αι γεια σου ;)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Και μην μου πείτε που θα γαμάω, καλώς ή κακώς, ταξειδεύω συχνά και μάλιστα σε μέρη πολιτισμένα που η πορνεία έχει ρυθμιστεί και θα γαμάω μια χαρά.

Θα στην ρυθμίσουμε και εδώ AZAZOULAKO ένοια σου για να σε κάνουμε πελάτη στη GIANT

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
βελζεβουλη εδω λεμε να ναι κοντα το πεδιο δρασης για να μπορουμε να λειτουργησουμε με τις κοπελες,ξεκουραστα και συχνα,αλλωστε λογω ορμων ειμαστε σε αυτο το site,o rebetis πχ  που ειναι πιο μακρια πρεπει να οργανωνει ο ανθρωπος τη συναντηση δυο και τρεις μερες πριν,ουτε μπορουμε και λογω οικονομικων και λογω χρονου και λογω διαθεσης καθε τοσο να τρεχουμε ,μη κρινεις απο τον εαυτο σου,εσυ εχεις φτερα και μπορεις να εισαι οπου θελεις οποτε θελεις :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Δεν ξέρω τι θα κάνουν αύριο, μεθαύριο κλπ, αν και το feedback λέει ότι θα σκίσουν κωλαράκια το καλοκαίρι γενικότερα.

ΣΗΜΕΡΑ πάντως, μαζέψανε CT, την πέσανε σε στούντιο, μασάζ, πρακτορεία και τώρα που μιλάμε έχουν ξεχυθεί στα ξεβρακάδικα.

Δεν μοιάζει για επιλεκτική επιχείρηση, αλλά δεν είμαι και Αρχηγός της Ε.Α. για να ξέρω....

ΣΗΜΕΡΑ κάνουν την δουλειά τους και καλά κάνουν, αυτό λέω μόνο.

(προσωπικά καρακαυλώνω!)

Εσύ καρακαυλώνεις ,
ενώ εγώ έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι αν κάποιοι από εδώ μέσα παίζουν περίεργους ρόλους...ξέρεις από μπατσοι μέχρι λαμόγια που ακούνε ή μαθαίνουν κάτι και πουλάνε εκδούλευση σε κολλητούς τους ασφαλίτες.

Πάντως εγώ έχω μάθει πως "όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται"

Γιατί όλοι μας οι παλιοί συμπεριλαμβανομένου και της αφεντιάς μου για τον έρωτα μιας "κυρίας" έχουμε θυσιάσει πολλά.

Δε νομίζω όμως να "καρακαυλώνει" κανείς επειδή τρέχουν τις τουρίστριες στα κρατητήρια...

Μάλλον κάτι άλλο θέλεις να πεις για ξανασκέψου το καλύτερα...

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Καλημέρα. Μην ψαρώνετε ρε παιδιά με τα μπατσάκια. Κάντε τη δουλειά σας σπίτι σας! Τι πιο πρακτικό? ΝΙΤΡΟ θέλω να σου κάνω δώρο ένα εισιτήριο για Ουκρανία. Χωρίς επιστροφή... ;) ;) ;) Ξέρεις εσύ Αλεξούλη... Αφιερωμένο το παρακάτω στα παιδιά  :police:[youtube=425,350]4bM_l443VV4[/youtube]
Sex pistols - Anarchy in the UK

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ φίλε μου.Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Συλλάβανε κοπέλα της Μίλα που είναι κυρίες όλες και κυκλοφορούν εδώ κι εκεί άλλες βρωμιάρες ανεξάρτητες. Συστημένοι πήγανε ρεεεεεεεε...Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο ουδείς...

κομάντο_2

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
10
Ρε αδέρφια, τώρα τι παίζει? Εμείς τι κάνουμε? Συνεχίζουμε να παίρνουμε καμία από τα city tour ή θα μας μπαγλαρώσουν και μας μέσα? Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της μάχιμης αστυνομίας μας? Τύφλα να χουν τα ΛΟΚ, τα ΟΥΚ, οι Νavy Seals, oι Κarabinieri κλπ. Αν τις συλλάβουν όλες πάντως εγώ θα κοιμάμαι με την πόρτα ανοικτή, όπως πριν 25 χρόνια. Ποιό πρακτορείο είναι το πιο επίφοβο? Όποιος ξέρει ασ πει μία γνώμη σας παρακαλώ.
ΙΜΑΚ

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965
Ποιες είναι αυτές;
Μάλλον λάθος κάνεις.

Επισκέπτης
Εσυ εισαι το Comando αν κολωνεις εσυ τι να κανουμε εμεις που ειμαστε ακομα πιτσιρικαδες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
λοιπον σημερα εχω ραντεβου με κοπελα της Μιλα εχτες το βραδη μου ειπε θα μου στειλει νουμερα δωματιου κλπ σημερα σιωπη μεχρι στιγμης .....καμια ιδεα?????

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom