Κάτσε να προσγειωθούν στο Caravel πρώτα ρε Παιχτη και θα μάθουμε ;)
Ε ας απογειωθούν τα PREDATOR να μάθουμε ντε !
Κάτσε να προσγειωθούν στο Caravel πρώτα ρε Παιχτη και θα μάθουμε ;)
Δεν παιζεστε ρε κουφαλες!!!!!!
Απίστευτοι ειστε...
ΜΠΡΑΒΟ...
Την Valensia και την φίλη της την Εlizabet τις ξέρουμε ;
Δυνατά μωρά φαίνονται...
ετσι οπως τη περιγραφεις για σαμπρινα μου κανει....Η Valensia εδοκιμάσθη ... Πάνω κάτω ότι βλέπεις στις φοτο με 10% φοτοσοπ στο προσωπο, και ένα τατουαζ πάνω από τον κώλο (που είναι καλοδουλεμένος..). Φέρνει προς τη Δέσποινα Καμπούρη. Γενικά υπάκουη, πρόθυμη αλλά και άπειρη και με παντελή έλλειψη επικοινωνίας (ομιλεί μόνο τη μητρική της)
Εlizabet- εθεάθει στον διάδρομο τυχαία - Άχρωμη και άοσμη. Εδώ εχει πεσει παραπάνω φοτοσοπ στο πρόσωπο και είναι αρκετά λευκή (για τα γούστα μου)
Τώρα μπορεί να με διαφωτισει όποιος συμπολεμιστής ήταν εξω από το Καραβελ 20.30 με ταττου μανίκι και λευκή μηχανη τύπου Χαρλευ ποιο ηταν το μωρό το οποίο συνοδευε γιατί εχασα το φως μου.. Μιλαω για μια μελαχρινη , 1.75, γοβα στιλέτο, , μαυρο μινι, λεοπαρ μπλουζάκι πρόσωπο στο στιλ της Καρντάσιαν και ομιλούσα απταίστως την αγγλική.
Η Valensia εδοκιμάσθη ... Πάνω κάτω ότι βλέπεις στις φοτο με 10% φοτοσοπ στο προσωπο, και ένα τατουαζ πάνω από τον κώλο (που είναι καλοδουλεμένος..). Φέρνει προς τη Δέσποινα Καμπούρη. Γενικά υπάκουη, πρόθυμη αλλά και άπειρη και με παντελή έλλειψη επικοινωνίας (ομιλεί μόνο τη μητρική της)
Εlizabet- εθεάθει στον διάδρομο τυχαία - Άχρωμη και άοσμη. Εδώ εχει πεσει παραπάνω φοτοσοπ στο πρόσωπο και είναι αρκετά λευκή (για τα γούστα μου)
Η Valensia εδοκιμάσθη ... Πάνω κάτω ότι βλέπεις στις φοτο με 10% φοτοσοπ στο προσωπο, και ένα τατουαζ πάνω από τον κώλο (που είναι καλοδουλεμένος..). Φέρνει προς τη Δέσποινα Καμπούρη. Γενικά υπάκουη, πρόθυμη αλλά και άπειρη και με παντελή έλλειψη επικοινωνίας (ομιλεί μόνο τη μητρική της)
Τώρα μπορεί να με διαφωτισει όποιος συμπολεμιστής ήταν εξω από το Καραβελ 20.30 με ταττου μανίκι και λευκή μηχανη τύπου Χαρλευ ποιο ηταν το μωρό το οποίο συνοδευε γιατί εχασα το φως μου.. Μιλαω για μια μελαχρινη , 1.75, γοβα στιλέτο, , μαυρο μινι, λεοπαρ μπλουζάκι πρόσωπο στο στιλ της Καρντάσιαν και ομιλούσα απταίστως την αγγλική.
efharistoume file baby, mas exeis sosei apo foles kai exeis dosei xara stous sinadelfous
nai, valencia fernei se kabouri, alla sto servitsio den paizzei ,apo ta xeirotera pou exo zisei
oxi mono incommunicado alla variotan poli
alla fainotan kourasmeni poli - isos ti xepatoses - xalali sou
me edioxe legondas oti avrio exei na xipnisei noris gia na paei gia banio....
eida kai go tin alli apexo , mono tixaio den itan - sto idio domatio menoun mallon
Παιδια τι παιζει εδω; υποπτο;;
Γιατι ειναι η μονη που εχει ερθει? Και η Μιλα ειχε φερει ενα μαυριδερο αν δεν κανω λαθος και ειχε πηξει στα μπουκινγκς