You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (5 μέλη και 93 επισκέπτες)
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Yura Παμε για καφέ ?
Ετοιμάζομαι για ΚΑΦΕ και ΜΠΑΝΙΟ you ll join the CLUB ??? Aσε δεν μπορω τις ΟΘΟΝΕΣ και τα πληκτρολόγια!
Ρε παιδιά, πως μπορούμε να βρούμε τρόπο επικοινωνίας με την Crystal Crown? Γιατί στην φωτογραφία δεν γράφει ούτε γραφείο, ούτε mail, ούτε τηλ. Όποιος ξέρει ας απαντήσει.Ευχαριστώ
Παιδιά ας μου στείλει και μένα κανένας το πως θα μπορεσουμε να βρεθούμε με την Crystal Crown σε pm
Respect
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
look pm ;)Παιδιά ας μου στείλει και μένα κανένας το πως θα μπορεσουμε να βρεθούμε με την Crystal Crown σε pm
Respect
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
οπως το περιμενα , παπαρια καλαβρεζικα η κορασιδα, εκανε κονσομασιον στα αυστριακα μπαρ, και την φερανε για σιτυ τουρ απολυτο μηδενικο!αντε να δουμε μια καποια simona, βλαχοτσεχα λογικα θα παω να δω σε λιγο, παλι μεσα στα σκατα λογικα θα πεσω και με τιμη "εκπτωτικη" τι τα θες την ξερω την τυχη μου αφου ο μαλακας θελω να κανω τον εξερευνητη ειδωμεν!
Επισκέπτης
Φιλε εξερευνητη κουραγιο, επεσες εσυ για να σωθουν αλλοι. Ευγε !!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
αρε κουφαλιτσα, γινομαι χιλια κοματια για εσας τι να κανω χαραμιζομαιΦιλε εξερευνητη κουραγιο, επεσες εσυ για να σωθουν αλλοι. Ευγε !!!
Επισκέπτης
Καλα τωρα κατι ειπες, σαματι λιγες φολες εχουμε φαει > > > και εχουμε μελλον ακομα
οπως το περιμενα , παπαρια καλαβρεζικα η κορασιδα, εκανε κονσομασιον στα αυστριακα μπαρ, και την φερανε για σιτυ τουρ απολυτο μηδενικο!
Καλά δεν ηξερες δεν ρωταγες το Yura η τον Pathfinder Καλύτερα να μην κάνεις τέτοια σοβαρα λάθη. Εμένα με έσωσε στο παραπέντε για την φιλενάδα της την Carmen.
Επισκέπτης
Κανενας αλλος?Εχω πολλα αλογα...
Ztod,εισαι ετοιμος?????
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
Ztod,εισαι ετοιμος?????
Κανενας αλλος?Εχω πολλα αλογα...
Ztod,εισαι ετοιμος?????
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
Πρασινα?
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ασε τωρα αυτα τα αλογα, να πιασουμε απο τα αλλα.... γιατι το σημερινο μας βγηκε μουλαρι
Επισκέπτης
ασε τωρα αυτα τα αλογα, να πιασουμε απο τα αλλα.... γιατι το σημερινο μας βγηκε μουλαρι
ωχ ηττα μυριζομαι τι εγινε?Καταρχην σε ποια πηγες?
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
α θα με ξενυχτησεις ρε αλανι , τωρα αν σου πω οτι δεν θυμαμαι πως την λενε ψαξε λιγο πιο πανω στο θρεντ να δεις, μια βλαχοτσεχα μωρε μπαζο του κερατα αλλα ετσι ειναι χαραμιζομαι ο πουστηςωχ ηττα μυριζομαι τι εγινε?Καταρχην σε ποια πηγες?
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
Επισκέπτης
Τυφλωθηκες απο την ...... ετσι και βαρεσες στο γαμο του καραγκιοζη μετα??
Το χω παθει και εγω αυτο φιλε πολλες φορες!Θυμασαι τουλαχιστον απο που ηταν?Ξανθια μελαχροινη?Πρακτορειο?
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
Το χω παθει και εγω αυτο φιλε πολλες φορες!Θυμασαι τουλαχιστον απο που ηταν?Ξανθια μελαχροινη?Πρακτορειο?
Επισκέπτης
Σ αυτη τη simona επρεπε ρε striantaf να πας!!!!!
Ρουμανα τραγουδιστρια μουναρα!!Ωραια γλωσσα τα ρουμανικα! Οι υποψηφιοι να μαθουν τα λογακια μπας και κανουν εντυπωση σε καμοια σιτιτουριστρια και τσιμπησουν κανα σερβις εξτρα!!!!
Simona Sensual - Romania Roumanie Rumania Song
Ρουμανα τραγουδιστρια μουναρα!!Ωραια γλωσσα τα ρουμανικα! Οι υποψηφιοι να μαθουν τα λογακια μπας και κανουν εντυπωση σε καμοια σιτιτουριστρια και τσιμπησουν κανα σερβις εξτρα!!!!
Simona Sensual - Romania Roumanie Rumania Song
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K