Συφιλη ολε!Ουου χορχε μεγιστε
Σαν να έχει φτιάξει λιγο
Συφιλη ολε!Ουου χορχε μεγιστε
σε μένα το δείχνεις;Σαν να έχει φτιάξει λιγο
σε μένα το δείχνεις;
10 πρόσωπο
+- 9 σώμα λόγω οτι ήταν ντυμένη!μονο αφη!
Και οι γεροξεκουτηδες οφθαλμιατρο
Κοιτά τωρα λόγω της ασχετοσυνης του χορχε μπήκα στη διαδικασία να συγκρίνω αλετα με το λειψό Α τοπικού στην τσόντα του eog!this is blasphemy!Αλλα ξεφταιλ υπάρχουν πολλοί!σε μένα το δείχνεις;
10 πρόσωπο
+- 9 σώμα λόγω οτι ήταν ντυμένη!μονο αφη!
Και οι γεροξεκουτηδες οφθαλμιατρο
χα χα χα... ακριβώς μικρή μου ρουφα-ψωλέττα τσιγκο-λελέτα...Γελάει το φόρουμ με τους καραγκιόζηδες
Γρηγορα στα μασατζιδικα που γαμας με πιστοποιητικά υγιεινής ISO 9000χα χα χα... ακριβώς μικρή μου ρουφα-ψωλέττα τσιγκο-λελέτα...
ντάξει ρε φίλε δεν μας βγήκε η Λούμπερκ, τι να κάνουμε?
θα μας ζαλίσεις πάλι τ' αρχίδια για κάνα τρίωρο?
ορίστε ξεκίνα... το γήπεδο ελεύθερο εγώ άλλο σπαμ δεν κάνω... σε βαρέθηκα
Η συζήτηση ειναι γελοία!Κολλησε ναι!Δηλ τι θες να μου πεις οτι επειδή ειναι η αλετα εχει αντισώματα για τα πάντα;Η δουλειά εχει κινδύνους αν παραστρατει κάποιος!Ε και ;θεραπεύτηκε κ συνεχίζει ταινίες!Αυτη φοβάσαι ως cg ?Εισαι με τα καλα σου;γιατί ρε φίλε σε προσέβαλα? δεν κόλλησε σύφιλη η Αλέττα απο τον Μάρκους? ψέμματα είπα?
όπως και σύ που μού τα πρήζεις γιατί έκανα δυό τεστ για τους διπλανούς που σε διώξαν και τους έχεις άχτι, ψέμματα λές?
δεν μας βγήκε το πορνοσταρίδιο.... σώπα κάτι έγινε, η πρώτη ή τελευταία είναι...
ψέμματα?
Σώπα...Η συζήτηση ειναι γελοία!
Σιγά την γκόμενα την πλαστικιά... και σύφιλη δεν είναι ούτε βλενόρροια ούτε χλαμύδια ούτε κονδυλώματα... να λέμε του στραβού το δίκιο... πριν 100 χρόνια η σύφιλη ήταν ότι είναι σήμερα το AIDS... μην το μειώνουμε το γεγονός επειδή με φαρμακευτική περίθαλψη καταπολεμείται η μεταδοτικότητα και τα συμπτώματα...Δηλ τι θες να μου πεις οτι επειδή ειναι η αλετα εχει αντισώματα για τα πάντα;
έχω λέγειν ο πούστης... και συ παρεξηγήθηκες?Ανώμαλο και άρρωστακι με αποκαλεσες!
εσυ ντισκαλιφιε!Ωραίος ο Χόρχε.
Άντε δε βάζει ο Πρόεδρος κανά πουλμανάκι να πάμε όλοι μαζί καμιά εκδρομή τώρα που είναι καλό το κλίμα;
πάμε Λούμπερκ? έχω ακούσει οτι είναι καλή!!!
Και εγω το ιδιο !!!πάμε Λούμπερκ? έχω ακούσει οτι είναι καλή!!!
Respect στον Πρόεδρο! Και απαντάει άμεσα και με ντοκουμέντα!
@gentleman : πολύ wishful thinking αδελφέ!
δεν υπαρχουνε πλεον τετοια μωρα, δυστυχως ουτε κατα προσεγγιση...
τι τσιμπουκι, τι σπαρταρισμα, πώς ανοιγε την κωλοτρυπιδα της να τον αρπαξει...
και διηγωντας τα να κλαις...
αν ηξερα οτι ειναι καπου διαθεσιμη, θα επαιρνα το αεροπλανο και θα πηγαινα επι τουτου...
προεδρε, Νιτρο, εχετε καμια επαφη??...