O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Έχει γίνει μαμά στη τελευταία επαφή μου προ 4μηνου….ωραίο , εξηγημένο κορίτσι...
ευχαριστω ντοκτωρ για την ενημερωση...
Έχει γίνει μαμά στη τελευταία επαφή μου προ 4μηνου….ωραίο , εξηγημένο κορίτσι...
Υπάρχει κριτική νομίζωΈχει πάρει κανείς αυτό το θεϊκό πλάσμα για να επιβεβαιώσει κατά πόσο οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα?
Που πας βρε Μαιμου γαμω το κερατο μου !!!
200 + Hotel + Taxi + Condoms για την πιπα .
Έχει πάρει κανείς αυτό το θεϊκό πλάσμα για να επιβεβαιώσει κατά πόσο οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα?
Μασ παρακολουθεί φαίνεται! Είδε που την έκραξες και το έσβησε!!!Που πας βρε Μαιμου γαμω το κερατο μου !!!
200 + Hotel + Taxi + Condoms για την πιπα .
η αγγελια υπαρχει ακομα!Μασ παρακολουθεί φαίνεται! Είδε που την έκραξες και το έσβησε!!!
Ενδιαφερουσα η Μιλφαρα αλλα αμα κραταει τα φιλια της για τον γκομενο δεν μου κανει !!!
Τύπε είσαι γάτοςεκλεισα τη μονικα μια ημερα πιο πριν αλλα μολις πηγα στο ξενοδοχειο και ζητησα τον αριθμο δωματιου..sorry dear something happened..but aphrodita is availiable with discount...ετσι αποφασισα να κανω το πειραμα..την εκλεισα για αλλες δυο διαφορετικες ωρες και ημερες απο αλλα κινητα χωρις βεβαια να παω στο ξενοδοχειο..και εγινε ακριβως το ιδιο πραγμα...sorry dear she is tired but aphrodita κλπ...απολυτως γελοιοι..ουτε ενα κολπο της προκοπης δεν μπορουν να κανουν
καλησπερα η κοπέλα ειναι απίστευτη σε ολα κανει παπάδες ειναι κούκλαρα,κορμαρα, και εαν σε γουστάρει και την περιποιηθεις και εσυ θα περάσεις απίστευτα .Οποτε έρχεται συναντιόμαστε τουλάχιστον δυο φορές
Μηπως την εκανε για Valence μερια και την αφηνουν για κραχτη ?εκλεισα τη μονικα μια ημερα πιο πριν αλλα μολις πηγα στο ξενοδοχειο και ζητησα τον αριθμο δωματιου..sorry dear something happened..but aphrodita is availiable with discount...ετσι αποφασισα να κανω το πειραμα..την εκλεισα για αλλες δυο διαφορετικες ωρες και ημερες απο αλλα κινητα χωρις βεβαια να παω στο ξενοδοχειο..και εγινε ακριβως το ιδιο πραγμα...sorry dear she is tired but aphrodita κλπ...απολυτως γελοιοι..ουτε ενα κολπο της προκοπης δεν μπορουν να κανουν
καλησπερα η κοπέλα ειναι απίστευτη σε ολα κανει παπάδες ειναι κούκλαρα,κορμαρα, και εαν σε γουστάρει και την περιποιηθεις και εσυ θα περάσεις απίστευτα .Οποτε έρχεται συναντιόμαστε τουλάχιστον δυο φορές
ευχαριστουμε αδερφε για την ενημερωση, κανω logout και σπευδω να την κλεισω, αν και πιστευω οτι μετα απο το ποστ σου, θα ειναι fully booked για μηνες...
γιατι δεν τη συναντάς μονοκοπανια αντί 2 φορές σπαστά;καλησπερα η κοπέλα ειναι απίστευτη σε ολα κανει παπάδες ειναι κούκλαρα,κορμαρα, και εαν σε γουστάρει και την περιποιηθεις και εσυ θα περάσεις απίστευτα .Οποτε έρχεται συναντιόμαστε τουλάχιστον δυο φορές