- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.com/content/view/1382/1/]Εδώ[/url] το σχόλιο.Για Κάρμεν υπάρχει κάπου δυσμενές σχόλιο, δεν θυμάμαι όμως που.
www.bourdela.com/content/view/1382/1/]Εδώ[/url] το σχόλιο.Για Κάρμεν υπάρχει κάπου δυσμενές σχόλιο, δεν θυμάμαι όμως που.
οποιος καταλαβε καταλαβεΜόνο στο μπάνιο και μερικές φορές και όταν πάει για χέσιμο εγκεφαλικέ τύπε
Τι να σε πω ρε Εκτορα...Γουστα είναι αυτά...Εγω δεν θα τα κατάθετα τα λεφτα μου γιατί δεν είναι του γουστου μου...Ρε πουστη μου εν τω μεταξύ έχει πλακώσει πολύ μπαζίλα...Μονο καναδυο κομμάτια καλά έχουν έρθει και αυτά απλά ξεχωρίζουν σαν μονοφθαλμοι ανάμεσα σε τυφλους!αξιζει το κουκλι βλεπω..
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Είμαι ρομαντικός ρε φίλε!Δεν γαμάω ότι κι οτι..Τα σκάμε που τα σκάμε γιατί να ρισκάρω? Δεν μου περισσεύουν κιόλας...Εχω και φιλαράκια που εμπιστεύομαι την κρίση τους (εντός-βλεπε lala- και εκτός...) οπότε έχω άποψη !Σου έχω πει ότι είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον για αυτό το αντικείμενο ε????ΤΕΛΟΣ!Ztod: Πραγματικος και ρομαντικος σιτιτουριστας!
Εχω και φιλαράκια που εμπιστεύομαι την κρίση τους (εντός-βλεπε lala- και εκτός...) οπότε έχω άποψη !Σου έχω πει ότι είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον για αυτό το αντικείμενο ε????ΤΕΛΟΣ!
LALA είσαι και ψευτράκος λίγο έ????Κερατούκλη....Είναι που θα τα έκοβες τα ct Και πήγες με την αλόγα την Ρουμάνα την Ειρήνη ε???ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ!Καλά ρε αλάνι τι του βρήκες του Βουκεφάλα!