Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (6 μέλη και 85 επισκέπτες)

Zeus

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλα...μολις διαβασα το review του Lala για Doris (Μαμαλακη του Βουκουρεστιου) και εχω πεσει στο πατωμα του ξενοδοχειου και κυλιεμαι απο τα γελια

Να σαι καλα ρε συ που μου εφτιαξες τη διαθεση που εχει πιασει πατο

Και ο λογος που εχω πιασει πατο ειναι η απογοητευση που εχω φαει εδω και 4 μερες που βρισκομαι στο Ισραηλ. Πιο μαλακισμενες γκομενες δεν πρεπει να υπαρχουν ρε παιδες. 2 εχω καλεσει ως τωρα και παρε τη μια και βαρα την αλλη ενα πραγμα. Θα χτυπησω κανενα σιγουρο Ρωσακι για αυριο μπας και ξαναρθω στα ισια μου. Αν συνυπολογισει κανεις οτι τα δυο Ισραηλακια ηρθαν καπακι μετα απο Crystal Crown καταλαβαινετε .....  :idiot:

Τεσπα παμε για αλλα
Καλο απογευμα σε ολους σας

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
like the naked leads the blind :grin: οξυθυμε φιλε nitro
Μόνο στο μπάνιο και μερικές φορές και όταν πάει για χέσιμο εγκεφαλικέ τύπε  :rockon:
οποιος καταλαβε καταλαβε
οποιος δεν καταλαβε στο πεος μου :2funny:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
παιδια καμια βοηθεια για αντζελινα εσκορτρεβε :think:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ευχαριστω....φιλε ζτοντ.. :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
αξιζει το κουκλι βλεπω..

Επισκέπτης
Ztod: Πραγματικος και ρομαντικος σιτιτουριστας! :rockon: :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
συμπιπτουμε συναθλητη ζτοντ :dancing:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
τι εγινε ο σιβ σημερα ρε παιδια...λειπει απο εδω..

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
αξιζει το κουκλι βλεπω..
Τι να σε πω ρε Εκτορα...Γουστα είναι αυτά...Εγω δεν θα τα κατάθετα τα λεφτα μου γιατί δεν είναι του γουστου μου...Ρε πουστη μου εν τω μεταξύ έχει πλακώσει πολύ μπαζίλα...Μονο καναδυο κομμάτια καλά έχουν έρθει και αυτά απλά ξεχωρίζουν σαν μονοφθαλμοι ανάμεσα σε τυφλους!
Ztod: Πραγματικος και ρομαντικος σιτιτουριστας! :rockon: :rockon:
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Είμαι ρομαντικός ρε φίλε!Δεν γαμάω ότι κι οτι..Τα σκάμε που τα σκάμε γιατί να ρισκάρω? Δεν μου περισσεύουν κιόλας...Εχω και φιλαράκια που εμπιστεύομαι την κρίση τους (εντός-βλεπε lala- και εκτός...) οπότε έχω άποψη !Σου έχω πει ότι είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον για αυτό το αντικείμενο ε????ΤΕΛΟΣ!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
LALA είσαι και ψευτράκος λίγο έ????Κερατούκλη....Είναι που θα τα έκοβες τα ct Και πήγες με την αλόγα την Ρουμάνα την Ειρήνη ε???ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ!Καλά ρε αλάνι τι του βρήκες του Βουκεφάλα!

Επισκέπτης
Εχω και φιλαράκια που εμπιστεύομαι την κρίση τους (εντός-βλεπε lala- και εκτός...) οπότε έχω άποψη !Σου έχω πει ότι είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον για αυτό το αντικείμενο ε????ΤΕΛΟΣ!

Αφιερωμενο στον ztod. TΕΛΟΣ!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
LALA είσαι και ψευτράκος λίγο έ????Κερατούκλη....Είναι που θα τα έκοβες τα ct Και πήγες με την αλόγα την Ρουμάνα την Ειρήνη ε???ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ!Καλά ρε αλάνι τι του βρήκες του Βουκεφάλα!

Οχι ρε!!Μεχρι πριν απο αυτην  παρακαλαγα τον παπα να με ξωρκισει για να τα κοψω τα ct.
Mετα ομως απο αυτη την εμπειρια ξορκιστικα μονος μου  και τα κοβω!! :2funny: :2funny:

Παρεπιπτωντως με τοσο λαδι που με πασαλειψε μιλαμε θα χω να βαζω στην χωριατικη ολο το καλοκαιρι χωρις να ξοδεψω φραγκο!! :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom