Ακόμα εδώ είσαι?Η μεγαλη μου καψουρα παντως φιλοι μου ειναι www.elegantinternational.com/cgi-bin/gallery/index.cgi?a=d&id=130&g=0&p=0]α υ τ ή[/url] !
Τι λετε αξιζει ενα ταξιδι στο λονδινο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (6 μέλη και 84 επισκέπτες)
Δώστης να καταλάβει... Από Αγία Πετρούπολη είναι οπότε καταλαβαίνεις...Είναι και πανέξυπνη. Με κόλλησε το χιούμορ της...δλδ να μπουκαρω?
Επισκέπτης
Α ! ξεχασα και www.elegantinternational.com/cgi-bin/gallery/index.cgi?a=d&id=79&g=0&p=0]α υ τ ή[/url] !
Δε μ'αρέσουν τα νύχιά της...Α ! ξεχασα και www.elegantinternational.com/cgi-bin/gallery/index.cgi?a=d&id=79&g=0&p=0]α υ τ ή[/url] !
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
κανενα νεο lala, than 88, απο το γνωστο δυδημακι εχουμε ? δεν βλεπω φως και θα αρχισω να τα σκορπαω απο εδω και απο εκει μου φαινεται
Επισκέπτης
Άσχετο παντελώς....αλλά μου άρεσε και δεν ήξερα που να το ποστάρω.
ωραια φωτο yorgos!Aμα ξερεις να δουλευεις καλα τους υπολογιστες τελικα και οχι σαν μερικους αλλους... ;)
Επισκέπτης
κανενα νεο lala, than 88, απο το γνωστο δυδημακι εχουμε ? δεν βλεπω φως και θα αρχισω να τα σκορπαω απο εδω και απο εκει μου φαινεται
18-20 δε το βλεπω γιατι θα ειχε ανακοινωθει....
Ακόμα τίποτα. Κάνε λίγη υπομονή κι εσύ. Γιατί μετά...κανενα νεο lala, than 88, απο το γνωστο δυδημακι εχουμε ? δεν βλεπω φως και θα αρχισω να τα σκορπαω απο εδω και απο εκει μου φαινεται
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
γιαυτο λεω δεν βλεπω φως, θα δουμε18-20 δε το βλεπω γιατι θα ειχε ανακοινωθει....
Επισκέπτης
Καληνύχτα παιδιά όνειρα γλυκά και crystallένια...
Καληνυχτα και απο μενα ονειρα γλυκα και Tiffany ενια...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
αντε παραδιδω και εγω τα οπλα καλο βραδυ lala γιατι βλεπω ο than ηδη
Επισκέπτης
αντε παραδιδω και εγω τα οπλα καλο βραδυ lala γιατι βλεπω ο than ηδη
Kαληνυχτα striantaf!
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
KΑΛΗΜΕΡΑ στον στρατηγό των ΦΑΝΤΑΡΩΝ! ΡΕ αδελφέ το πάπλωμα ήταν βαρύ σήμερα με τον καιρό σηκώθηκες και δουλευεις? Μάλλον ΖΕΙΣ
για να δουλευεις ή κάνω λάθος?
Καλά ο ΛΑΛΑΚ απο την μια ΘΕΛΕΙ Pamela και απο την άλλη το ΔΙΔΥΜΟ της επιτυχίας? ΜΑΛΛΟΝ διχασμένη προσωπικότητα είναι!
Σήμερα ξεκούραση και ηρεμία προς εντοπισμό στόχου....
για να δουλευεις ή κάνω λάθος?
Καλά ο ΛΑΛΑΚ απο την μια ΘΕΛΕΙ Pamela και απο την άλλη το ΔΙΔΥΜΟ της επιτυχίας? ΜΑΛΛΟΝ διχασμένη προσωπικότητα είναι!
Σήμερα ξεκούραση και ηρεμία προς εντοπισμό στόχου....
Επισκέπτης
Kαλημερα στους παιδαρους1Καλa re Υura ουτε ενα αστειο δε μπορουμε να κανουμε αμεσως να με φατε?
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΑΠΛΑ σ΄έχουμε υπο την προστασία γιατί τα γιούρια εχουν αξία ΣΗΜΕΡΑ και ουτε ΒΕΝΖΙΝΗ δεν μπορείς να αγοράσεις!
Καλη μέρα αντιστράτηγε...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
καλημερα παλληκαρια, αντε παλι με τα φωτιστικα των δωματιων, καλης ποιοτητας φαινεται το λαμπαντερ BABY ε ?
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΠΑΝΤΩΣ ΒΑΒΥ το πιπινι ΗΤΑΝ πολύ καλό και χωρίς γράσσα η είσοδος! Εκει στην φωτογραφία είδα το DUREX στο μωβ μπουκαλάκι. ΜΑΛΛΟΝ
μασαζακι στου έκανε το κοριτσάκι ετσι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
μασαζακι στου έκανε το κοριτσάκι ετσι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
καλα ρε εσυ δεν κοιμασαιKαλημερα στους παιδαρους1Καλa re Υura ουτε ενα αστειο δε μπορουμε να κανουμε αμεσως να με φατε?
Επισκέπτης
ΑΠΛΑ σ΄έχουμε υπο την προστασία γιατί τα γιούρια εχουν αξία ΣΗΜΕΡΑ και ουτε ΒΕΝΖΙΝΗ δεν μπορείς να αγοράσεις!
Tωρα μ αρεσεις Στρατηγε μου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K