Επισκέπτης
καλα ρε εσυ δεν κοιμασαι
Γιατι εσυ κοιμασαι?
Φευγω παω για δουλεια
καλα ρε εσυ δεν κοιμασαι
η πρωτη φροντιδα το πρωι μου φαινεται εισαι και η τελευταια το βραδυ κατι σαν το νουνου εγω ειμαι ηδη δουλειαΓιατι εσυ κοιμασαι?
Φευγω παω για δουλεια
XAXAXA Ουτε με ολο το μπουκαλι το Durex δεν χωραω απο πισω.ΠΑΝΤΩΣ ΒΑΒΥ το πιπινι ΗΤΑΝ πολύ καλό και χωρίς γράσσα η είσοδος! Εκει στην φωτογραφία είδα το DUREX στο μωβ μπουκαλάκι. ΜΑΛΛΟΝ
μασαζακι στου έκανε το κοριτσάκι ετσι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
Καλα θα ερθω για μαθημα γιατι στην παραδοση αυτου του κεφαλαιου ειχα κανει κοπανα.ΣΟΥ είπα ΜΟΝΟΝ φυσικά λιπαντικά! ΕΝΩ εγώ χτές που το ζέστανα καλά το μοτόρι, και το πίεσα στα 4χ4 άκουγες την σχάστρα του turbo να
ρετάρει! Και ο κινητήρας στο κόκκινο απο τις στροφές!
Καιρό είχα να δώ τέτοια κατάσταση...
Καλοπερασες κουφαλα , χαιρομαι παντα τετοια.ΣΟΥ είπα ΜΟΝΟΝ φυσικά λιπαντικά! ΕΝΩ εγώ χτές που το ζέστανα καλά το μοτόρι, και το πίεσα στα 4χ4 άκουγες την σχάστρα του turbo να
ρετάρει! Και ο κινητήρας στο κόκκινο απο τις στροφές!
Καιρό είχα να δώ τέτοια κατάσταση...
Καλα θα ερθω για μαθημα γιατι στην παραδοση αυτου του κεφαλαιου ειχα κανει κοπανα.
Καλημερα.
Η μεγαλη μου καψουρα παντως φιλοι μου ειναι www.elegantinternational.com/cgi-bin/gallery/index.cgi?a=d&id=130&g=0&p=0]α υ τ ή[/url] !
Τι λετε αξιζει ενα ταξιδι στο λονδινο?
Και τα δυο εχουν στο Λονδινο.μα ειναι δυνατόν στο Λονδίνο να πηδάνε τέτοιες γκόμενες και εδω τίποτα;
εχει πολύ δυνατα "κομμάτια" το σαιτ.
τώρα , ή στο Λονδίνο έχουν ωραιες γυναίκες που πηδιούνται ή καλούς φωτογράφους..
δουλευουμε δουλευουμε , αλλα σημερα στην πραγματικοτητα εχω οδοντιατρο (και τον φοβαμαι ρε πουστη μου ) ασε που θα μας φαει και αρκετο χρημα αντε να δουμε πως θα ανταπεξελθουμε σε τοσα ταμπλοΣτις 18 ερχεται το μωρο μου.
Ασε που κατεβαζει 5αδα ο zuzunas ουτε final four να ειχαμαι.
Κατεβαζουν και οι Ρουμανοι τα δικα τους .
Κατεβαζει και η Mila τις ισχυρες δυναμεις
Προβλεπεται κανονικη μαχη ζητω που χεστηκαμε.
Δουλευεται να βγαλετε κανα φραγκο να μπορειται να ανταπεξελθεται κουφαλες.
Εγω για την ακριβεια εχω οδοντογιατρο να μου λιμαρει τα δοντια.
Σωστο προγραμματισμο και Ψυχραιμια.Θέλει ψυχραιμία το θέμα...
Helena Halleps:ποια ειναι αυτή η ξανθιά ρε baby?
το θεμα του antisthenis , τι φρουτο ειναι