Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (1 μέλη και 120 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Επισκέπτης
ΠΑΝΤΩΣ ΒΑΒΥ το πιπινι ΗΤΑΝ πολύ καλό και χωρίς γράσσα η είσοδος! Εκει στην φωτογραφία είδα το DUREX στο μωβ μπουκαλάκι. ΜΑΛΛΟΝ
μασαζακι στου έκανε το κοριτσάκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ετσι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
XAXAXA Ουτε με ολο το μπουκαλι το Durex δεν χωραω απο πισω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εβαζα εβαζα και ολο στο ταβανι πεταγοταν . :headbang:
Αστα ωραιος τουρλοτος κωλος αλλα δεν κανει για μενα .
Ειπαμε να το κανουμαι και να το ευχαριστομαστε .
Αν ειναι να ζοριζομαστε δεν πειραζει υπαρχη και αλλη εισοδος. :rockon:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΣΟΥ είπα ΜΟΝΟΝ φυσικά λιπαντικά! ΕΝΩ εγώ χτές που το ζέστανα καλά το μοτόρι, και το πίεσα στα 4χ4 άκουγες την σχάστρα του turbo να
ρετάρει! Και ο κινητήρας στο κόκκινο απο τις στροφές!  :2funny:
Καιρό είχα να δώ τέτοια κατάσταση...

Επισκέπτης
ΣΟΥ είπα ΜΟΝΟΝ φυσικά λιπαντικά! ΕΝΩ εγώ χτές που το ζέστανα καλά το μοτόρι, και το πίεσα στα 4χ4 άκουγες την σχάστρα του turbo να
Καλα θα ερθω για μαθημα γιατι στην παραδοση αυτου του κεφαλαιου ειχα κανει κοπανα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημερα. :rockon:

Επισκέπτης
Καλοπερασες κουφαλα , χαιρομαι παντα τετοια.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Καλα θα ερθω για μαθημα γιατι στην παραδοση αυτου του κεφαλαιου ειχα κανει κοπανα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημερα. :rockon:

ΑΝΤΕ να μαθένεις σα καλό παιδί που είσαι! Φεύγω τώρα ώρα για δουλειά εξω, μπάνιο δεν έχει σήμερα καιρός βροχερός απο αύριο...
ΤΗΝ καλημέρα μου σ' όλους

puroteen

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Η μεγαλη μου καψουρα παντως φιλοι μου ειναι www.elegantinternational.com/cgi-bin/gallery/index.cgi?a=d&id=130&g=0&p=0]α υ τ ή[/url] ! :bigdick:

Τι λετε αξιζει ενα ταξιδι στο λονδινο? :2funny: :2funny:

μα ειναι δυνατόν στο Λονδίνο να πηδάνε τέτοιες γκόμενες και εδω τίποτα;  :headbang:
εχει πολύ δυνατα "κομμάτια" το σαιτ.
τώρα , ή στο Λονδίνο έχουν ωραιες γυναίκες που πηδιούνται ή καλούς φωτογράφους.. :huh:

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
μαλλον το πρωτο φιλαρακι και εδω ερχονται τα ρεταλια κατα το 90%

Επισκέπτης
μα ειναι δυνατόν στο Λονδίνο να πηδάνε τέτοιες γκόμενες και εδω τίποτα;  :headbang:
εχει πολύ δυνατα "κομμάτια" το σαιτ.
τώρα , ή στο Λονδίνο έχουν ωραιες γυναίκες που πηδιούνται ή καλούς φωτογράφους.. :huh:
Και τα δυο εχουν στο Λονδινο.
Και Αραβες εχουν στο Λονδινο με καμμια 20αρια πετρελαιοπηγες ο καθενας και κατι πορτοφολες ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΕΣ.
Και για παγενε να παρεις και κανενα διαμερισματακι στο Hyde Park κοντα αλλα μην παθεις τιποτα εαν σου ζητησουν 2 μυρια για 120 τμ.
Αυτα για το Λονδινο.

kanch

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Στο Λονδινο φιλε πριν απο ενα χρονο εμενα σε ενα ξενοδοχειο κοντα στον σταθμο Bayswater. Το προσωπικο του ξενοδοχειου ηταν κυριως Ρωσοι. Επειδη εμεινα αρκετες μερες ειχα πιασει φιλια με τον ρεσεψιονιστ. Ενα βραδυ λοιπον που μιλαγαμε σκαει ενα ΝΙΜΟΥ απιστευτο που δεν ειχα δει ουτε στην φαντασια μου. Εμεινα μαλακας οπως καταλαβαινεις. Το παλικαρι καταλαβε ποσο μαλακας εμεινα και αρχισε απ' εξω απ' εξω (δεδομενου οτι στο ξενοδοχειο εμενα με την γυναικα μου) να μου λεει οτι η κοπελα (Ρωσιδα βεβαια) ειναι ελευθερη και δεν εχει κομπλεξ αν της αρεσει καποιος κ.λ.π. Για να μην λεω και πολλα το επομενο βραδυ η εν λογω δεσποινιδα (19 χρονων και μπορει και μικροτερη) ηταν στο κρεβατι μου με το αναλογο αντιτιμο βεβαια. Εμεινα ολα το βραδυ μαζι της με την ιδια τιμη που την ειχα κλεισει για 2 ωρες. Βεβαια πριν ειχε προηγηθει ενας πολυ μεγαλος καυγας με την γυναικα μου (και καλα οπως καταλαβαινεις για να βρω αφορμη να ειμαι μονος μου.
Το ρεζουμε : στο Λονδινο περα απο τα γραφεια που εχουν οτι μπορεις να φανταστεις (μαυρες, ασπρες, ινδιανες,  κ.λ.π υπαρχει και πολυ και καλο πραγμα αν εχεις τον τροπο να το βρεις. Και μπροστα σε αυτες αυτες που ερχονται εδω ειναι ΜΠΑΖΑ. Αν εχεις τον τροπο και πας 3-4 φορες στο Λονδινο και βρεις επαφες τοτε θα περασεις απαιχτα. Βεβαια το αθλημα ειναι λιγο ακριβο (οπως και ολα) εκει.

Επισκέπτης
Που να δεις αν πας στην Αγ Πετρουπολη φιλε .
Για να μην λεμε πολλα ξερω πολυ καλα την βροχερη πολη και σε ευχαριστω για το comment.
Δυστυχως τωρα ειμαι στο κεντρο της Αθηνας οποτε βολευομαι με τα ΜΠΑΖΑ. :rockon:

Επισκέπτης
Στις 18 ερχεται το μωρο μου. :dancing:
Ασε που κατεβαζει 5αδα ο zuzunas ουτε final four να ειχαμαι.
Κατεβαζουν και οι Ρουμανοι τα δικα τους .
Κατεβαζει και η Mila τις ισχυρες δυναμεις
Προβλεπεται κανονικη μαχη ζητω που χεστηκαμε. :headbang:
Δουλευεται να βγαλετε κανα φραγκο να μπορειται να ανταπεξελθεται κουφαλες.
Εγω για την ακριβεια εχω οδοντογιατρο να μου λιμαρει τα δοντια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Στις 18 ερχεται το μωρο μου. :dancing:
Ασε που κατεβαζει 5αδα ο zuzunas ουτε final four να ειχαμαι.
Κατεβαζουν και οι Ρουμανοι τα δικα τους .
Κατεβαζει και η Mila τις ισχυρες δυναμεις
Προβλεπεται κανονικη μαχη ζητω που χεστηκαμε. :headbang:
Δουλευεται να βγαλετε κανα φραγκο να μπορειται να ανταπεξελθεται κουφαλες.
Εγω για την ακριβεια εχω οδοντογιατρο να μου λιμαρει τα δοντια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δουλευουμε δουλευουμε , αλλα σημερα στην πραγματικοτητα εχω οδοντιατρο (και τον φοβαμαι ρε πουστη μου :headbang:) ασε που θα μας φαει και αρκετο χρημα :headbang: αντε να δουμε πως θα ανταπεξελθουμε σε τοσα ταμπλο :2funny: :2funny:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.114
Πόντοι
17.085
Θέλει ψυχραιμία το θέμα... :blowup: :grin:

0005vb0.jpg

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1

έχει δοκιμάσει κανείς εδώ??

your lights please..δεν εχω δυνατοτητα για δοκιμές καθώς ειμαι απο μακριά και όποτε ερχομαι Αθήνα ψωνίζω, οπότε θέλω να αποφύγω μιά ενδεχόμενη φόλα...

thanks all

ps:ποια ειναι αυτή η ξανθιά ρε baby?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290