Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (5 μέλη και 93 επισκέπτες)

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Τι σας ελεγα...

Ενα μεγαλο RESPECT στον Soli!

Eυχαριστουμε για την πολυτιμη βοηθεια σου!
To Margo μπας και γνωριζουμε ποτε θα το ξαναδουμε (Ιουνιο αρχες ?....δε μπορω δε μπορω να περιμενωωωωωω,,,,,,,,)

Επισκέπτης

πολυ καλη ειναι συντροφε staefano, super!Του αρεσουν τα Milco Αlalaeon :2funny:

Επειδη ο ''ενδιαφερομενος''  μας παρακολουθει αυτη τη στιγμη μιας και ειναι μελος του σαιτ,συγκεντρωνει και μελεταει τις πληροφοριες και σε πολυ λιγο θα αποφασισει!!!!   :rockon: :rockon:

Kαι θα σας τον ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ σε λιγο...

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Αγαπητέ lalak αυτή την στιγμή δέν θα πρότεινα καμμία απο τις διαθέσιμες, αυτή η έλενα πάντως μου κάνει σαν εμφάνιση. Βέβαια είναι και θέμα γούστου, τι γουστάρει ο κολλητός σου, αγκαλίτσες και φιλάκια ή τρελό σέχ μέχρι να τελειώσει...το νερό στο μπάνιο..Εγώ προσωπικά μετά απο την φόλα που έφαγα περιμένω την δεσποινις Κρύσταλ

Πάντως με τέτοια δώρα πολύ θα ήθελα να ήμουν κολλητός σου..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον εγω κατι εχω κατα νου στο ποτε θα ερθει ξανα η crystal το ξεκολιδι, αλλα ριξτε και εσεις οποιος γνωριζει κατι περισσοτερο :think:

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10

Επειδη ο ''ενδιαφερομενος''  μας παρακολουθει αυτη τη στιγμη μιας και ειναι μελος του σαιτ,συγκεντρωνει και μελεταει τις πληροφοριες και σε πολυ λιγο θα αποφασισει!!!!   :rockon: :rockon:

Ποιος είπε ότι είναι κοντή? 170 μούναρος με όμορφη κωλάρα

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
λοιπον εγω κατι εχω κατα νου στο ποτε θα ερθει ξανα η crystal το ξεκολιδι, αλλα ριξτε και εσεις οποιος γνωριζει κατι περισσοτερο :think:
Εμένα μου είπε ότι μες στο Μάιο στάνταρ ξανά. Πέρασε λέει φοβερά εδώ. Είδατε συναγωνιστές? Όλοι μαζί ενωμένοι σα γροθιά το κάναμε το κοριτσάκι να παραμιλάει. Και μας αγάπησε όλους...

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230

Ωρες ωρες εδω μεσα μου θυμιζουμε το παιχνιδι με τις καρτες  συγκριναμε αυτοκινητα , αεροπλανα , μηχανες , πρεπει να βγαλουν καρτες και με τα CT  
Κουλα κατηγορια πιπα 6,8    
Νιτσα  κατηγορια πιπα 8,3

Επισκέπτης
Εμένα μου είπε ότι μες στο Μάιο στάνταρ ξανά. Πέρασε λέει φοβερά εδώ. Είδατε συναγωνιστές? Όλοι μαζί ενωμένοι σα γροθιά το κάναμε το κοριτσάκι να παραμιλάει. Και μας αγάπησε όλους...

Αντε να ρθει το κοριτσι με το καλο μαζι με την Tiffany βεβαια...

Επισης χωρις να θελω να το παινευτω,ημουν ο πρωτος που την ειχε παρει την πρωτη μερα που πατησε την χωρα μας για πρωτη φορα   :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
γιατι εμας δεν μας εκανε να παραμιλαμε? :knockinb: :2funny: :2funny: νομιζω 18-20 μαιου παντως

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Αντε να ρθει το κοριτσι με το καλο μαζι με την Tiffany βεβαια...

Επισης χωρις να θελω να το παινευτω,ημουν ο πρωτος που την ειχε παρει την πρωτη μερα που πατησε την χωρα μας για πρωτη φορα   :rockon:
Άνοιξες το δρόμο φίλε για την ελληνοουγγρική ζεύξη! Ήρωας!  :rockon: :rockon: :rockon:

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Μάγκες καληνύχτα, αφιερώνομαι στην τσόντα του filmnet3. Αύριο τα νεώτερα.

Επισκέπτης
Παιδες,η ψηφοφορια εληξε και πραγματικα σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!

Το παλικαρι σκεφτηκε,μελετησε και αποφασισε να παει σε www.bourdela.com/content/view/1230/1/]ΑΥΤΗ[/url] !!!!!!!

Τον προκαλω ΤΩΡΑ να βγει και να ευχαριστησει δημοσιως ολους τους συντροφους που συνεβαλλαν στην επιλογη και στην μελλοντικη ευχαριστηση του καυλιου του!! :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom