καλησπέρα παιδια!εχει κανεις γνωμη για αυτη την μαρινα απο avant...δειχνει απιστευτο μουνι!!!!!
Η Vanessa ειναι ολα τα λεφτα
καλησπέρα παιδια!εχει κανεις γνωμη για αυτη την μαρινα απο avant...δειχνει απιστευτο μουνι!!!!!
To Margo μπας και γνωριζουμε ποτε θα το ξαναδουμε (Ιουνιο αρχες ?....δε μπορω δε μπορω να περιμενωωωωωω,,,,,,,,)Τι σας ελεγα...
Ενα μεγαλο RESPECT στον Soli!
Eυχαριστουμε για την πολυτιμη βοηθεια σου!
Όπως τα λες ο συνδυασμός αυτών των δύο...Αυτο το carol μου βγαζει μια γλυκαδα μια αριστοκρατικη προστυχια λεω να το τιμησω ....ε? ε?
Αυτή είναι
Σύντροφε μέσα Ιουνίου μας έρχεται.To Margo μπας και γνωριζουμε ποτε θα το ξαναδουμε (Ιουνιο αρχες ?....δε μπορω δε μπορω να περιμενωωωωωω,,,,,,,,)
Αντε με το καλοΣύντροφε μέσα Ιουνίου μας έρχεται.
πολυ καλη ειναι συντροφε staefano, super!Του αρεσουν τα Milco Αlalaeon
Επειδη ο ''ενδιαφερομενος'' μας παρακολουθει αυτη τη στιγμη μιας και ειναι μελος του σαιτ,συγκεντρωνει και μελεταει τις πληροφοριες και σε πολυ λιγο θα αποφασισει!!!!
Kαι θα σας τον ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ σε λιγο...
Εμένα μου είπε ότι μες στο Μάιο στάνταρ ξανά. Πέρασε λέει φοβερά εδώ. Είδατε συναγωνιστές? Όλοι μαζί ενωμένοι σα γροθιά το κάναμε το κοριτσάκι να παραμιλάει. Και μας αγάπησε όλους...λοιπον εγω κατι εχω κατα νου στο ποτε θα ερθει ξανα η crystal το ξεκολιδι, αλλα ριξτε και εσεις οποιος γνωριζει κατι περισσοτερο
Ωρες ωρες εδω μεσα μου θυμιζουμε το παιχνιδι με τις καρτες συγκριναμε αυτοκινητα , αεροπλανα , μηχανες , πρεπει να βγαλουν καρτες και με τα CTπολυ καλη ειναι συντροφε staefano, super!Του αρεσουν τα Milco Αlalaeon
Επειδη ο ''ενδιαφερομενος'' μας παρακολουθει αυτη τη στιγμη μιας και ειναι μελος του σαιτ,συγκεντρωνει και μελεταει τις πληροφοριες και σε πολυ λιγο θα αποφασισει!!!!
Kαι θα σας τον ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ σε λιγο...
οκ γραψε λαθος εδειχνε κοντο στη φωτο .Ποιος είπε ότι είναι κοντή? 170 μούναρος με όμορφη κωλάρα
Εμένα μου είπε ότι μες στο Μάιο στάνταρ ξανά. Πέρασε λέει φοβερά εδώ. Είδατε συναγωνιστές? Όλοι μαζί ενωμένοι σα γροθιά το κάναμε το κοριτσάκι να παραμιλάει. Και μας αγάπησε όλους...
γιατι εμας δεν μας εκανε να παραμιλαμε? νομιζω 18-20 μαιου παντωςΕμένα μου είπε ότι μες στο Μάιο στάνταρ ξανά. Πέρασε λέει φοβερά εδώ. Είδατε συναγωνιστές? Όλοι μαζί ενωμένοι σα γροθιά το κάναμε το κοριτσάκι να παραμιλάει. Και μας αγάπησε όλους...
To Margo μπας και γνωριζουμε ποτε θα το ξαναδουμε (Ιουνιο αρχες ?....δε μπορω δε μπορω να περιμενωωωωωω,,,,,,,,)
Άνοιξες το δρόμο φίλε για την ελληνοουγγρική ζεύξη! Ήρωας!Αντε να ρθει το κοριτσι με το καλο μαζι με την Tiffany βεβαια...
Επισης χωρις να θελω να το παινευτω,ημουν ο πρωτος που την ειχε παρει την πρωτη μερα που πατησε την χωρα μας για πρωτη φορα
Ναι στανταρισμένο παιδιά θα μας έρθει από Ολλανδία σούμπιτη...Επιβεβαιώνω κι εγώ η www.bourdela.com/content/view/1368/1/]Margo[/url] θα μας επισκεπτεί απο μέσα Ιουνίου ξανά!
Επιβεβαιώνω κι εγώ η www.bourdela.com/content/view/1368/1/]Margo[/url] θα μας επισκεπτεί απο μέσα Ιουνίου ξανά!