Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (7 μέλη και 102 επισκέπτες)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ελα μαλακιες !!!
Βρήκαν ανοιχτό πεδίο και οργωνουν .
Στο τέλος θα τις πουλάνε στα 250 και θα σας κάνουν και χάρη !!!
Sorry για το σας αλλα εγω δεν τους δίνω φραγκο οποία και να φέρουν .

Ξέφυγες μακάκα πάλι! Ξέφυγες. Φόρουμ πελατών είναι εδώ και πάλι μάχη νταβατζήδων θα το κάνεις να βγούνε οι κλώνοι και να τσακώνεστε για τις πόρνες σας? Σεμνά!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά το πήγες μέχρι χθές που ενημέρωσες για το κοντοπούτανο στριπάκι. Σήμερα πάλι κλαψουρίζεις αντί να πείς και για καμιά άλλη καλή.  :grin:

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
Προσωπικα δεν εχω πρόβλημα με την αύξηση κατα 30€  αλλα θα προτιμούσα να είχαν τις νέες τιμές αρχικώς παρα τωρα πράγμα που δείχνει μια απληστία και οτι έπιασα τον παπά απο τ αρχιδια με 2-3 καλές κοπέλες που εχουν ζήτηση!αλλα είπαμε λείπουν κάποιοι αδικαιολογητως και τοτε θα πέσει φαπα αν ξαναρθουν!
Εδω εισαι λαθος το δικαιο και σωστο θα ηταν η ΑΥΞΗΣΗ θα επρεπε να ηταν ας πουμε 130 ευρω :2funny: :2funny:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ξέφυγες μακάκα πάλι! Ξέφυγες. Φόρουμ πελατών είναι εδώ και πάλι μάχη νταβατζήδων θα το κάνεις να βγούνε οι κλώνοι και να τσακώνεστε για τις πόρνες σας? Σεμνά!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά το πήγες μέχρι χθές που ενημέρωσες για το κοντοπούτανο στριπάκι. Σήμερα πάλι κλαψουρίζεις αντί να πείς και για καμιά άλλη καλή.  :grin:
Σαλτα ρε γαμησου Τσογλανι !!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

ρε bro πες γαμώ το κερατό μου εσύ που την έχεις πάρει τα αξίζει ?

μέχρι προχθές το γραφείο την είχε 220 ...
Kαλη ειναι στα 200 η πιο κατω .
Τα δουλευη τα λεφτα που περνει αλλα δεν αντεχει τους long time γαμιαδες σαν τον Γιουσουρουμ τον Χρηματιστη μας .

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Είμαι κακός άνθρωπος.....

Επειδή είναι Ελληνίδα δεν θα τη γάμαγα και να με πλήρωνε, θυμίζει και μία συμφοιτήτριά μου, μεγάλο τσουλάκι αν και μόλις ενήλικη.
Δεν πάτε σε κάτι πιο σίγουρο?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Τα δουλευη τα λεφτα που περνει αλλα δεν αντεχει τους long time γαμιαδες σαν τον Γιουσουρουμ τον Χρηματιστη μας .

ρωτάω γιατί μάλλον είναι καλή όπου γουστάρει...και μέχρι 150 το καταλαβαίνω, αλλά στα 240 δεν έχει τέτοια...
το αλλον τον τραπεζικό τον πήρε στην Κόρινθο ξεπέτα και έξω από την πόρτα !

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Καλά το πάς. Είδες άμα θες είσαι καλό παιδί. Συμφωνώ! Αλλά ξέχασες να αναφέρεις οτί από κοντά δείχνει 5-6 κιλάκια κάτω από αυτό που βλέπουμε στις φωτό και ότι το προσωπάκι της θέλει επιγόντως λιφτινγκ. Το ότι δεν αντέχει το πολύ γαμίσι είναι χαρακτηριστικό της ελληνικής νοοτροπίας. Τεμπελία και ότι αρπάξει ο κώλος μας. Με τον αγαπητικό της μια χαρα ολονύχτιό ιδρώτα χύνουν ;)

Btw γιατί σταμάτησες να γράφεις από το άλλο προφιλ σαν ΤΡΕΣΟΥΡΕΡΤ και έχεις απενεργοποιήσει την επιλογή που μπορούμε να δούμε τις κριτικές σου? Δεν είσαι εδώ για να συμμετέχεις στην ενημέρωση και να βοηθάς τους συνφορουμιστές? Για άλλο λόγο είσαι εδώ μέσα? Τστστστστστ.  Σας επιστρέφω και το χαρακτηρισμό του τσογλανίου εις διπλούν.  :grin: :grin: :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ε τωρα που εβαλες φωτο διαφωτιστηκα!!  :grin: :grin: Παλιες καλες αναμνησεις  ;)

BTW Κριτικες στο ΕΝ δεν διαβαζω. Χαμενος χρονος

Μην τα κάνεις όλα σάρωμα. Στο ΕΝ υπάρχουν 5-6 παίχτες που άν τους ακολουθήσεις βγάζεις λαυράκι. ΚΑι ο κάθενας τους έχει πάνω από 3-4 κριτικές.

Λίγο διάβασμα θέλει σάκη μου.  ;)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπούλα, η κριτική σου για τη σερενάτα ΟΚ, αλλά στη βαθμολογιά το έχασες λίγο. Νομίζω ότι σχέση απόδοσης τιμή θα έπρεπε να έβαζες 7 και στην εμφάνιση πρόσωπο 7 επίσεις. Λεπτομέριες βέβαια.. Κατά τα άλλα γουέλ νταν!!!!  ;)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Αγαπούλα, η κριτική σου για τη σερενάτα ΟΚ, αλλά στη βαθμολογιά το έχασες λίγο. Νομίζω ότι σχέση απόδοσης τιμή θα έπρεπε να έβαζες 7 και στην εμφάνιση πρόσωπο 7 επίσεις. Λεπτομέριες βέβαια.. Κατά τα άλλα γουέλ νταν!!!!  ;)
Εσύ θα μας πεις που και πότε την πήρες ή θα συνεχίσεις την καβλάντα;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

για ρωτα και μια το lavio !
Έβαλα κι από εδώ την κριτική ρίξε μια ματιά όταν ανέβει. Σαραντάρα με καλό σώμα αλλά όχι αυτό το σφικτό και γυμνασμένο που δείχνει στις φωτό. Πρόθυμη και γουστάρει τη δουλειά αλλά δεν είναι για 240.

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ θα μας πεις που και πότε την πήρες ή θα συνεχίσεις την καβλάντα;

Όχι γιατί το πότε, πού και πώς την έχω πάρει ενδιαφέρει μόνο κάτι περιεργάκηδες που ψάχνουν να βρούν πιός είμαι..

Γιατί δεν πάς μια βόλτα και μετά να βάλεις κριτική?? Επειδή σε έχω διαβάσει πολύ το ΟΒΕΡΑΛ σου θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο με το δικό μου που είπα πρίν έρθει ακόμα αθήνα. Έαν καβλαντίζω μπορούμε να το συζητίσουμε όταν την δοκιμάσεις και εφόσον δεις αντίθετα πράγματα από ότι έχω πει.  ;)

Νομίζω πώς είναι ώρα για μπανάκι. Αρχίζει να βρωμάει το τοπιό. Έχει νευρίασει και ο τρές με βρίζει διαρκώς χωρίς λόγο και γάματα δεν με χωράει ο τόπος.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom