Bλακα Νικολακη ολες οι κριτικες εχουν περαση στον ΒΑΒΥ και μπορεις καλιστα να τις διαβασεις ,
Κοψε το επιθετικο στυλακι γιατι μονο εσυ καιο Dikaios Gamias το εχετε και καρφωνεσε .
Ετσι για να μην γινεσε αλλο Ρομπα αγορινα !!!
Τα αρχίδια μου κουνιόνται δεξιά και αριστερά και εσύ θαρείς πως είναι σακούλες με φλουριά. Το μισό φόρουμ έχεις κατονομάσει νικολάκηδες. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς κράζεις νικολακηδες. Στο θρεαντ άλλου πρακτορείου ακόμα όπως είδα στα γρήφορα από τα ποστ σου κατανομάζεις οποιονδήποτε λέει κάτι κατά σου νικολάκη.
Τι μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά σου εδώ μεσα???? ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΟΥ.
Κάνοντας ένα γρήγορο σκανινγκ στα πόστ σου είναι εμφανές αυτό που λέω. Σου είπα το όνομα μου και δημόσια και άν θές στο λέω και προσωπικά. Είμαι ο Γιάννης. Πελάτης. Και τίποτα παραπάνω.
Ρόμπα γίνεσαι εσύ και κανένας άλλος όταν μέσα σε φόρουμ πελατών χρησιμοποιής εκφράζεις νταβατζήδων παλαίας κοπής για να μας εξηγήσεις πώς είναι διαμορφωμένη η αγορά. Μάζεψε το βρωμόστομά σου και κοίτα να είσαι εντός θέματος σαν πελάτης και τα προσωπικά σου λυστα με ΠΜ με τον κάθε νικολάκη εδώ μέσα. Τώρα για πιόν δίκαιο λές ένας θεός ξέρει. Θεωρίες συνομοσίας από διαταραγμένους ψυχολογικά τύπους σαν εσένα δεν λεμβάνω υπόψιν ματε.
Και για να ήμαστε εντός θέματος:
Κριτική για Μονικα (ριτσ εσκορτ)
Αντιπροσωπευτικές φωτό χωρίς την ζωντάνια που βλέπετε. Αναλογίες που αναγράφονται ακριβής. Μοντελοειδές σώματάκι με βυζί ανύπαρκτο και κωλαράκι που παααααααααει να πεταχτεί και με το ζόρι θα χαρακτηριζόταν τουρλοτο.. Νύχια στα χέρια κακοκατασκευη πολύ μεγάλα και γαμψα. Πιάνει το καυλί σαν γύπας! Στα πόδια αρκετά περιποιημένα. Πρόσωπο περίεργο. Σαν αυγό. Μεγάλο κάτω και στενό προς τα πάνω. Κροκοδειλέ να το πω? (τα ρωσο-ουκράνια συνύθως έχουν στρογγύλό αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε οωηδές)
Αφού τις λέω πάμε μπάνιο, δεν δυσανασχετεί. Υγρόπιπα με σαπουνάδες από δω και απο κει. Αρκετά καλή. Μετά στησιμο και γαμίσι μέσα στο ντους στα όρθια με το κωλαράκι της να πετάγετε περισότερο πλεον καθως το τούρλονε για να χωθεί καλά μέσα το καυλί μου. Πετάω καπότα, γονατίζει, τα παιρνει στο στόμα ούτε κουβέντα για έξτρα. Τι κουβέντα δηλάδη που ούτε το ΝΑΙ δεν ξέρει στα αγγλικα. Da da da da da μου τα πρηξε. Να μου πέις καλύτερα da da da παρά niet this niet the other.
Μερικά χαιλαιτσ. Με είχε έξω από την πόρτα κανά 10 λέπτο για να ανοίξει. Ευχτυχώς έχει καναπέ εκεί και άραξα ακριβώς έξω από το δωμάτιο της. Σαν να χε πέσει βομβα στο δωμάτιο. Φράουλες από δωμ κεράσια από κει, σαγιονάρες παραπερα. Ε, κλασικό βλαχορωσσίδιον που η λέξη ΤΑΞΗ απουσιάζει από την ανατροφή και το λέξιλόγιο της. ΜΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΣΚΟΡΤ.
Κανόνισμα ραντεβού με το πρακτορείο γρήγορο. Ντρεσ κοουντ τηρήθηκε. Το μάκε υπ ήταν σαν να το "ΠΕΤΑΞΕ" πανω τις. Αλλου το αι λαινερ αλλου το λιπ γκλος. ΚΛΟΟΥΝ.
Μεγάλο μειον το ότι δεν μιλάει λέξη αγγλικα. Αυτό το ριτσ εσκορτ δεν μπορεί επιτέλους να σταματήσει να προσλαβμάνει από όλα τα βρωμοχώρια της ουκρανορωσίας? Ένα διακοσάρι έδωσα και λίγο κουτσομπολίο/σοσιαλ τιμε δεν μπόρεσα να κάνω το στανίο μου. Πούτσα και αποχώρηση στο 40 λεπτο.
Εαν μιλάτε ρωσικά ίσως το ραντεβού να εξελιχθεί καλα. Καθώς το κορίτσι μια χαρά χαμογελαστούλι είναι και νοστιμο και δεν θα πει εύκολα όχι παρόλο που δεν το ζόρισα.
Πιός μαλάκας το γρατσούνισε το δεξί του ποδαράκι πάνω πάνω??? Εχει κάτι φρέσκες νυχιές σαν από γάτα... Έπεσε γιατί χθές μπεκρόπινε ή είναι δουλειά συνφορυμιστή?????
Χορχε?????? Εσύ ρε μακακα??? Η ο λουκ????? Το στανιό σας!!!!!