Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (6 μέλη και 58 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Όντως επιεικώς απαράδεκτη...
Πήγα την επόμενη μέρα(σ.σ χθες) σε στούντιο για να ηρεμήσω.. Πάλι καλά που η Nicole ξέρει τα χούγια μου...

να γράφετε καμιά κριτικούλα να σώνετε και κανένα χριστιανό ρε παιδιά

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ρε παίχτη ή κοπέλα έχει 7 σέλιδες Comments στο EN κ όλα 10αρια.. για πιο κασκαντέριλικι μίλας..

Δέν έχει κάμια σχέση με τις φώτο αλλά για τά γούστα μου x2 καλύτερη κ στίς υπήρεσιες τις πόλυ καλη.

ααααα δεν έχει σχέση με τις φωτό ???? εμένα γιατί μου είπαν ότι είναι ότι βλέπω????

pussydoctor

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
180
Πόντοι
2.982
ααααα δεν έχει σχέση με τις φωτό ???? εμένα γιατί μου είπαν ότι είναι ότι βλέπω????

πες τους να πάνε σε κανένα οφθαλμίατρο αλλά ...όντως είναι καλύτερη από τις φωτό

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
διακρίνω μια άνοδο στις τιμές του gae στη 1h30 /2h? :think:

j0yman

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0

Καταρχιν η κόπελα είναι από την Σουήδια με μπλέ μάτια και με πιο αδύνατο κ γύμνασμενο σώμα.
Αύτη στην φώτο δέν μου φενετε για σουηδέζα άσε που δεν έχει κ μπλέ μάτια...

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
δεν υπάρχει, το τσέκαρα. Ας φροντίσει ο αντμιν να μπει.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
διακρίνω μια άνοδο στις τιμές του gae στη 1h30 /2h? :think:
για την μιάμιση ώρα μάλλον εγώ φταίω: όταν είχα πάει στην Μαριάννα, που σε επόμενο τούρ της θα πάω, αλλά είχε έρθει η Στελλίτσα και πήγα σε αυτήν, η οποία με ξεπαρθένεψε κιόλας και την εμπειρία την έγραψα σε κριτική, στη Μαριάνα είχα πάει για μιάμιση ώρα, και προσπάθησα όπως αναφέρω να τελειώσω στο στόμα..... που δεν το κατάφερα στο δεύτερο γύρω..... ήμουνα όμως τόσο ζαλισμένος από την ηδονή, σε μία κατάσταση νιρβάνας, που ξέχασα ότι το έξτρα αντίτιμο, δεν ήταν ανάγκη να το δώσω  :( και εγώ το έδωσα.
 Ε! την επόμενη μέρα το αύξησαν, δεχομαι τις επικρίσεις  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
για την μιάμιση ώρα μάλλον εγώ φταίω: όταν είχα πάει στην Μαριάννα, που σε επόμενο τούρ της θα πάω, αλλά είχε έρθει η Στελλίτσα και πήγα σε αυτήν, η οποία με ξεπαρθένεψε κιόλας και την εμπειρία την έγραψα σε κριτική, στη Μαριάνα είχα πάει για μιάμιση ώρα, και προσπάθησα όπως αναφέρω να τελειώσω στο στόμα..... που δεν το κατάφερα στο δεύτερο γύρω..... ήμουνα όμως τόσο ζαλισμένος από την ηδονή, σε μία κατάσταση νιρβάνας, που ξέχασα ότι το έξτρα αντίτιμο, δεν ήταν ανάγκη να το δώσω  :( και εγώ το έδωσα.
 Ε! την επόμενη μέρα το αύξησαν, δεχομαι τις επικρίσεις  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Μπα δε φταις εσυ!btw σε ποια Στέλλα αναφερεσαι;

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Μπα δε φταις εσυ!btw σε ποια Στέλλα αναφερεσαι;
Την ανεξάρτητη. δεν έχω πάει και σε άλλες Στέλλες δες τις κριτικές μου. Θα την βρεις, παραμένει αστέρι αλλά σήμερα φεύγει και μάλλον δεν θα ξανάρθει.

pussydoctor

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
180
Πόντοι
2.982
Την ανεξάρτητη. δεν έχω πάει και σε άλλες Στέλλες δες τις κριτικές μου. Θα την βρεις, παραμένει αστέρι αλλά σήμερα φεύγει και μάλλον δεν θα ξανάρθει.

Τάχουμε ακούσει πολλές φορές και από ...πολλές.
Οσο τα πράγματα στη Τουρκία ήταν θορυβώδη τη κοπάνησε από κεί ....Τώρα πλάκα θάχει να ξαναπάει ....

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
nikostrato εγω νομίζω ότι δεν το αύξησαν γι'αυτό τον λόγο.Το αύξησαν γιατί αν θυμάμαι καλά πρώτα αύξησαν τις τιμές στη Pamela μετά στη Lorena και για να μην μείνει παραπονεμένη η άλλη το αύξησαν και στην Marianna.Όπως έρχεται και με αύξηση η Jasmin στη 1,5 ώρα με +30.
Μόνο μην βγεί το γραφείο και μας πει την ίδια δικαιολογία που είχε πει και για Barbie στο παρελθόν,ότι δηλαδή επειδή οι πελάτες άφηναν 50 ευρω tips στο κορίτσι απο 200 της το πήγαμε 250

Θα πέσει το σάιτ  :grin:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ελα μαλακιες !!!
Βρήκαν ανοιχτό πεδίο και οργωνουν .
Στο τέλος θα τις πουλάνε στα 250 και θα σας κάνουν και χάρη !!!
Sorry για το σας αλλα εγω δεν τους δίνω φραγκο οποία και να φέρουν .

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
:tits2: :tit
Ελα μαλακιες !!!
κατι έλεγα χθες ...οταν λείπουν..χορεύουν!το ιδιο ισχύει σε μεγάλο βαθμό και για το eog με τα μπάζα !

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Ελα μαλακιες !!!
Εάν το μαλακίες πήγαινε για μένα κάνεις λάθος.Δεν είπα ότι συμφωνώ με τις αυξήσεις και το έχω γράψει και στο θρέντ τους.
Έγραψα το πως έχουν περάσει σε αύξηση απο την μία στην άλλη.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Προσωπικα δεν εχω πρόβλημα με την αύξηση κατα 30€  αλλα θα προτιμούσα να είχαν τις νέες τιμές αρχικώς παρα τωρα πράγμα που δείχνει μια απληστία και οτι έπιασα τον παπά απο τ αρχιδια με 2-3 καλές κοπέλες που εχουν ζήτηση!αλλα είπαμε λείπουν κάποιοι αδικαιολογητως και τοτε θα πέσει φαπα αν ξαναρθουν!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ντουετάκι Stella με Polina/Liza (η φωτο απο το μπου...δε πλερώνω γιά φωτο... ειδικά σε 3ωρο)

....ευτυχώς ΕΣΡ μου που έχω εκτινασσόμενη μνήμη...αλλά λίγο αργοπορημένη .....γαμημένη κρίση δε μπορώ να πληρώσω τετράωρο :boff: :argue:

Ε τωρα που εβαλες φωτο διαφωτιστηκα!!  :grin: :grin: Παλιες καλες αναμνησεις  ;)

BTW Κριτικες στο ΕΝ δεν διαβαζω. Χαμενος χρονος

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom