Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (2 μέλη και 102 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106

Parmi les chasseurs de petites culottes, seul celui qui est un expert en cunnilingus peut accéder au trésor… ‘’Its crazy !!! I’ve never experienced a so great kiss’’ , c’est ce que mon dit beaucoup de jeunes filles russes. Et elles comprennent très bien que moi, qui m’applique à leur fournir du plaisir (parce que ça m’excite, bien sur !) je ne les prends pas, comme beaucoup d’autres, pour de simples sacs poubelle, où vider mon trop plein de foutre!!
Ivanka me reçoit vêtue d’un peignoir de bain. Je la félicite pour l’originalité de cette tenue particulièrement sexy. Elle le retire alors: elle est très belle! Mais avant d’accepter mon enveloppe elle me prévient. Il est interdit de lui lécher la chatte!!! Dommage vraiment! Je contacte l’agence qui me propose de la remplacer séance tenante par Anita! Mais après enquête, il s’avère qu’Anita ne veut pas non plus qu’on lui lèche la chatte!!!
Quelle mouche les pique ces filles?? Leur clito est en sucre d’orge, et elles ont peur qu’il fonde, ou quoi?

Ρε σεις δεν ειναι λιγο υπερβολικος?Ειδικα εκει που λεει pour de simples sacs poubelle, où vider mon trop plein de foutre  :headbang: :headbang:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
:think:

Μεταξύ των κυνηγών εσώρουχα, μόνο αυτός ο οποίος είναι ειδικός Αιδοιολειξία μπορεί να έχει πρόσβαση το θησαυρό ... τρελό'' του! Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει ένα'' φιλί είναι τόσο μεγάλη, ώστε πολλοί μου είπε ρωσική κορίτσια. Και καταλαβαίνω πολύ καλά ότι εγώ, που εφαρμόζονται για την παροχή ευχαρίστηση (γιατί με ενθουσιάζει, φυσικά) εγώ δεν το πάρετε, όπως και πολλοί άλλοι, για απλές σακούλες σκουπιδιών, όπου άδειο μου πολύ γεμάτη τόλμη!
Ivanka μου παίρνει ντυμένος με ένα μπουρνούζι. Συγχαίρω την πρωτοτυπία αυτής της πολύ σέξι στολή. Στη συνέχεια απέσυρε: αυτή είναι πολύ όμορφη! Αλλά πριν από την αποδοχή φάκελο μου που προειδοποιεί. Απαγορεύεται να γλείφω το μουνί! Ντροπή πραγματικά! Ήρθα σε επαφή με το γραφείο μου προτείνει να αντικατασταθεί αμέσως από την Anita! Αλλά μετά από έρευνα, φαίνεται ότι δεν Anita ότι γλείφει το μουνί!
Τι αυτά τα κορίτσια φέρουν τη pic; Κλειτορίδα τους είναι καραμέλα, και φοβήθηκαν ίδρυσε, ή τι;

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
:think:

Μεταξύ των κυνηγών εσώρουχα, μόνο αυτός ο οποίος είναι ειδικός Αιδοιολειξία μπορεί να έχει πρόσβαση το θησαυρό ... τρελό'' του! Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει ένα'' φιλί είναι τόσο μεγάλη, ώστε πολλοί μου είπε ρωσική κορίτσια. Και καταλαβαίνω πολύ καλά ότι εγώ, που εφαρμόζονται για την παροχή ευχαρίστηση (γιατί με ενθουσιάζει, φυσικά) εγώ δεν το πάρετε, όπως και πολλοί άλλοι, για απλές σακούλες σκουπιδιών, όπου άδειο μου πολύ γεμάτη τόλμη!
Ivanka μου παίρνει ντυμένος με ένα μπουρνούζι. Συγχαίρω την πρωτοτυπία αυτής της πολύ σέξι στολή. Στη συνέχεια απέσυρε: αυτή είναι πολύ όμορφη! Αλλά πριν από την αποδοχή φάκελο μου που προειδοποιεί. Απαγορεύεται να γλείφω το μουνί! Ντροπή πραγματικά! Ήρθα σε επαφή με το γραφείο μου προτείνει να αντικατασταθεί αμέσως από την Anita! Αλλά μετά από έρευνα, φαίνεται ότι δεν Anita ότι γλείφει το μουνί!
Τι αυτά τα κορίτσια φέρουν τη pic; Κλειτορίδα τους είναι καραμέλα, και φοβήθηκαν ίδρυσε, ή τι;
:2funny: :2funny: :2funny:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Parmi les chasseurs de petites culottes, seul celui qui est un expert en cunnilingus peut accéder au trésor… ‘’Its crazy !!! I’ve never experienced a so great kiss’’ , c’est ce que mon dit beaucoup de jeunes filles russes. Et elles comprennent très bien que moi, qui m’applique à leur fournir du plaisir (parce que ça m’excite, bien sur !) je ne les prends pas, comme beaucoup d’autres, pour de simples sacs poubelle, où vider mon trop plein de foutre!!
Ivanka me reçoit vêtue d’un peignoir de bain. Je la félicite pour l’originalité de cette tenue particulièrement sexy. Elle le retire alors: elle est très belle! Mais avant d’accepter mon enveloppe elle me prévient. Il est interdit de lui lécher la chatte!!! Dommage vraiment! Je contacte l’agence qui me propose de la remplacer séance tenante par Anita! Mais après enquête, il s’avère qu’Anita ne veut pas non plus qu’on lui lèche la chatte!!!
Quelle mouche les pique ces filles?? Leur clito est en sucre d’orge, et elles ont peur qu’il fonde, ou quoi?

Ρε σεις δεν ειναι λιγο υπερβολικος?Ειδικα εκει που λεει pour de simples sacs poubelle, où vider mon trop plein de foutre  :headbang: :headbang:
Έχεις αφήσει έξω την αρχή της πρότασης και αντιστρέφεις το νόημα. Αν διαβάζεις από το τρανσλέιτορ δύσκολα θα βγάλεις άκρη αν δεν ξέρεις τη γλώσσα.
"je ne les prends pas, comme beaucoup d’autres, pour de simples sacs poubelle, où vider mon trop plein de foutre!!"
"δεν τις παίρνω, όπως πολλοί άλλοι, για απλές σακκούλες σκουπιδιών, όπου αδειάζω το επιπλέον σπέρμα μου."
Ο rene με πάνω από 450 κριτικές δε μιλάει ποτέ άσχημα για τα κορίτσια, ακόμα κι όταν τον απογοητεύουν.

btw πότε έφτασες τις 300 δάσκαλε; Αντε να τις χιλιάσεις! :bounce-glasses:

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ομορφο το μωρακι για πανω απο το τζακι μεσα σε γυαλα να το βλεπεις αλλα και εγω οπως ο rene οπως μπηκα και μετα απο ενα πλυσημο των αρχιδιων μου στην μπανιερα της ετσι βγηκα απο την εξωπορτα οταν αρχισε τα οχι αυτο οχι εκεινο.

Παντως δεν μπορω να πω ευγενεστατη η Μανδαμ , οταν ειπα οτι αποχορω απο μονη της πηγε εφερε τα 200 και μου τα ακουμπησε στο τραπεζακι χωρις να πω κουβεντα .

Ατυχησασα και αυτη !!! :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ομορφο το μωρακι για πανω απο το τζακι μεσα σε γυαλα να το βλεπεις αλλα και εγω οπως ο rene οπως μπηκα και μετα απο ενα πλυσημο των αρχιδιων μου στην μπανιερα της ετσι βγηκα απο την εξωπορτα οταν αρχισε τα οχι αυτο οχι εκεινο.

Παντως δεν μπορω να πω ευγενεστατη η Μανδαμ , οταν ειπα οτι αποχορω απο μονη της πηγε εφερε τα 200 και μου τα ακουμπησε στο τραπεζακι χωρις να πω κουβεντα .

Ατυχησασα και αυτη !!! :grin:

εσύ είσαι για ούζα και μπυρομεζέδες ρε bro ακόμα και αν συχνάζεις πια στην Κυανή ακτή και τους Σικουάνες... Ρενέ δε γίνεσαι...το δα εγώ εκεί που το σαλιάριζες πως ήταν μπιμπελό αλλά δεν ήθελα να μιλήσω γιατί πάλι σαβουρογάμη θα μ'έλεγες...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ξερει κανεις τπτ για την Ελληνιδα Λυδια????

Ψηλή ξανθιά Ελληνίδα 22 ετών. Προσωπικά με άφησε πολύ ικανοποιημένο, διαβάστε και καμιά κριτική αλλού. :boobies:

και αυτή ct είναι? local και ct γίνεται?
local cg είναι, όχι ct.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλή είναι πραγματικά ή περίπτωση Ναόμι,δηλαδή τερατούργημα?

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
καλή είναι πραγματικά ή περίπτωση Ναόμι,δηλαδή τερατούργημα?
Δε θα συμφωνήσω με το σχόλιό σου για Ναόμι, αλλά θα σου απαντήσω πως η Λυδία είναι άλλη φάση εντελώς λόγω του ότι είναι πιπίνι σαν κι αυτά που βλέπεις στη μαθητική παρέλαση. Είναι 22 δείχνει 18 έχει κορμάρα και γουστάρει πολύ να πηδιέται. Έχεις φάει φόλες και φόλες, εδώ θα κολλήσεις;

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.859
Πόντοι
456
Ψηλή ξανθιά Ελληνίδα 22 ετών. Προσωπικά με άφησε πολύ ικανοποιημένο, διαβάστε και καμιά κριτική αλλού. :boobies:
local cg είναι, όχι ct.
μουναρα σε ολα και τελειο προσωπο!!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Λυδιο-κωλο δινει? τα παιρνει στα μουτρα?
με το μπαρδον ε? αλλα ψαχνουμε για λοκαλ πι-ες-ιιιιιιιιχαααα!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σε ακατανόμαστη φράση
κάτι σαν "μπιπ" στην τηλεόραση

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Άστο καλύτερα τύπε γιατί μικρή είναι και δεν θα έχει δικηγόρο! :grin:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Άστο καλύτερα τύπε γιατί μικρή είναι και δεν θα έχει δικηγόρο! :grin:

Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η ιστορία με το δικηγόρο θα πρέπει να με κυνηγάει για πάντα. Εξάλλου έκανα την αυτοκριτική μου.

Επί της ουσίας, μπορείτε να πείτε σε τι αντιστοιχούν τα αστεράκια ώστε να τσεκάρω το λινκ;

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Στην πίσω σελίδα κάποιος έβαλε τις κριτικές των γάλλων και από ότι είπε και ο baby από εμφάνιση o.k. αλλά από υπηρεσίες πολλά No.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom