Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (3 μέλη και 93 επισκέπτες)

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
:tits2:α
ναι βρε προχώρα ,ωραίο μωράκι αλλά καμία σχέση με την μοιραία γυναίκα που βλέπεις στις φωτό πιο γλυκιά, λεπτή στο 1,65 και GFE (γκομενίζει κιόλας)
[/quote ]  ..Άρα ερωτευσιμη!!! Ρωσσιδα είναι η Ουκρανη;κάπου άκουσα ότι ανήκει στο community της καλιθεας που άμα γνωρίσεις μια σε μαθαίνουν και όλες οι άλλες!!επισης άκουσα ότι ακύρωσε το τουρ αληθεύει;;εγώ λέω να δοκιμάσω!!!!!!

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392

Τι λέει αυτό Παίχτες???

Άρχίζει με το "Hello my hero...."  και επειδή δεν θέλω να το "παίξω" ήρωικός κασκαντερ :2funny: :2funny:
αν κάποιος έχει απόψη θα το εκτιμόυσα να την καταθέσει.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.819
Πόντοι
3.715
έχει κανείς να προτείνει κάτι για Aix en Provence δοκιμασμένο;
έχω χαθεί...

bendiwolf

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Εγω παντως συναγωνιστες κολαστηκα και εκλεισα για την Κυριακη... μου αρεσουν γενικα τα πιπινια GFE, οσο πιο αγνα, καθαρα και ερωτευσιμα γινεται... εκανα καλα η θα το μετανοιωσω?

ΥΓ - προφανως και θα ενημερωσω μεσω κριτικης μετα το γεγονος :)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Εγω παντως συναγωνιστες κολαστηκα και εκλεισα για την Κυριακη... μου αρεσουν γενικα τα πιπινια GFE, οσο πιο αγνα, καθαρα και ερωτευσιμα γινεται... εκανα καλα η θα το μετανοιωσω?

ΥΓ - προφανως και θα ενημερωσω μεσω κριτικης μετα το γεγονος :)
Έχει ξανάρθει άλλες δύο φορές κι έχει κριτικές και στα δύο σάιτ. Όλες την περιγράφουν ως πιπίνι πάντως οπότε μέσα στα γούστα σου είσαι.
Μήπως όμως να κοίταγες κι αυτό;

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Έχει ξανάρθει άλλες δύο φορές κι έχει κριτικές και στα δύο σάιτ. Όλες την περιγράφουν ως πιπίνι πάντως οπότε μέσα στα γούστα σου είσαι.
Μήπως όμως να κοίταγες κι αυτό;
Λινκ για καμιά κριτική; και εγώ δεν άντεξα και έκλεισα για τρίτη.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
για την οξάνα μιλούσα.

εχω κάνει σχόλια και κριτική στο άλλο site από προηγούμενο tour της αλλά επειδή διέγραψα τον λογαριασμό μου εκεί δεν έχω πλέον πρόσβαση.
Το κορίτσι είναι σωματότυπος ότι βλέπεις και στην πραγματικότητα πιο next door.
Στο κρεβάτι gfe και εύκολα γκομενιάζει για βόλτες και social time

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
εχω κάνει σχόλια και κριτική στο άλλο site από προηγούμενο tour της αλλά επειδή διέγραψα τον λογαριασμό μου εκεί δεν έχω πλέον πρόσβαση.
Το κορίτσι είναι σωματότυπος ότι βλέπεις και στην πραγματικότητα πιο next door.
Στο κρεβάτι gfe και εύκολα γκομενιάζει για βόλτες και social time
σας ευχαριστω, από ότι κατάλαβα, θα περάσω καλλά.

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ελπίζω να τις πληρωθώ τις υπερωρίες.  :tits:

Αυτο το 5 στο service ονειρεμενο !!! :grin: :grin: :grin:

Διαβασε τον και θα πεσεις κατω Παιχτη !!! :2funny: :2funny:

Parmi les chasseurs de petites culottes, seul celui qui est un expert en cunnilingus peut accéder au trésor… ‘’Its crazy !!! I’ve never experienced a so great kiss’’ , c’est ce que mon dit beaucoup de jeunes filles russes. Et elles comprennent très bien que moi, qui m’applique à leur fournir du plaisir (parce que ça m’excite, bien sur !) je ne les prends pas, comme beaucoup d’autres, pour de simples sacs poubelle, où vider mon trop plein de foutre!!
Ivanka me reçoit vêtue d’un peignoir de bain. Je la félicite pour l’originalité de cette tenue particulièrement sexy. Elle le retire alors: elle est très belle! Mais avant d’accepter mon enveloppe elle me prévient. Il est interdit de lui lécher la chatte!!! Dommage vraiment! Je contacte l’agence qui me propose de la remplacer séance tenante par Anita! Mais après enquête, il s’avère qu’Anita ne veut pas non plus qu’on lui lèche la chatte!!!
Quelle mouche les pique ces filles?? Leur clito est en sucre d’orge, et elles ont peur qu’il fonde, ou quoi?

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Πρώτα-πρώτα τον διάβασα. Και οι άλλοι λένε καλή πίπα αλλά το σεξ μάπα. Ούτε δάκτυλα δέχεται ούτε γλύψιμο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom