ioannis_athens
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μολις ψωνισα 2ωρες , για να εχουμε κατι να γραφουμε μετα.... τα ξαναλεμε
Καλησπέρα. Είμαι από Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι πρώτη φορά να πάρω citytour. Από ότι είδα φτάνει Θεσσαλονίκη η Sveta. Γνωρίζει κανείς κάτι; Ευχαριστώ.
ΝΑΙ!! Το είδα και κουφάθηκα!Αν θυμάμαι καλά είχαν ακουστεί κάτι κουλά για αυτή, έψαχνα να τα βρω αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της.Η φάτσα της δεν ξέρω αμέσως κάτι μου θύμισε!
To τελειωτικό χτύπημα στα γαμημένα οικονομικά μου...
πάω για πουτανοδάνειο....
Κανενα revirew για Gabrielle ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ
ΝΑΙ!! Το είδα και κουφάθηκα!Αν θυμάμαι καλά είχαν ακουστεί κάτι κουλά για αυτή, έψαχνα να τα βρω αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της.Η φάτσα της δεν ξέρω αμέσως κάτι μου θύμισε!
H Candy από BHI/SHI, ε ρε και να το βλέπανε κάποιοι παλιοί αυτό.... ΧαΧαΧαΧαΧα
ΣΙΓΑ τα ΩΑ!!! 450 +κουλούρι +28 plus ΔΕΝ ΠΑΕΙ να
τι ξερουμε για αυτην?
Ρε Ζέρο........χμ.
Είσαι σίγουρα πολύ πιο "καταρτισμένος" από εμένα.
Εμένα με χαλάνε οι μεγάλοι πόροι δέρματος που βλέπω στα μπούτια (και σίγουρα θα έχει πέσει και photoshop).....τα χέρια που προδίνουν μεγαλύτερη ηλικία απο ότι δείχνει το υπόλοιπο πακέτο.....και η φάτσα δε λέει κα πολλά......
Εκτός αν κάτι ξέρεις εσύ που αγνοώ....ή έχεις πρότερη εμπειρία.
Δε μου ξέφυγε βέβαια και το σήμα του asshole fever.....αλλά θα το δίνουν κι άλλες....καλύτερες ίσως.
Αν καποιος ξερει ας πει κατι γιατι βλεπω πολυ καλες τιμες σε μερικα αρκετα καλα κοματια και γενικως πως γινεται το deal.τι ξερουμε για αυτην?
Φίλε ZTOD ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά μάλλον δεν λέμε την ίδια. Εγώ αναφέρομαι στην
Αφου δεν γραφετε εσεις θα γραψω εγω.ΒΕ PATIENT BABY οπως βλέπεις ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ... εγραψα για ΜΙΑ! Και άκου τα νέα τώρα... Εκτακτο δελτίο επικύνδινων ΜΟΥΝΟΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ το
weekend θα με φέρουν κοντά στην πιτσιρίκα... Για παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης καλέστε... 6999999999999!
ΥΓ. Λόγω Βαλεντίνουη έχω ένα μικρό PM με τρομερή Τσέχα να το ανεβάσω ΑΥΡΙΟ η θα με κράξεις... Γνωστό ΟΝΟΜΑ στην πιάτσα...