Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (4 μέλη και 78 επισκέπτες)

ioannis_athens

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μολις ψωνισα 2ωρες , για να εχουμε κατι να γραφουμε μετα....  :idiot: τα ξαναλεμε

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
To τελειωτικό χτύπημα στα γαμημένα οικονομικά μου...
πάω για πουτανοδάνειο....

Ρε Ζέρο........χμ.
Είσαι σίγουρα πολύ πιο "καταρτισμένος" από εμένα.
Εμένα με χαλάνε οι μεγάλοι πόροι δέρματος που βλέπω στα μπούτια (και σίγουρα θα έχει πέσει και photoshop).....τα χέρια που προδίνουν μεγαλύτερη ηλικία απο ότι δείχνει το υπόλοιπο πακέτο.....και η φάτσα δε λέει κα πολλά......

Εκτός αν κάτι ξέρεις εσύ που  αγνοώ....ή έχεις πρότερη εμπειρία.
Δε μου ξέφυγε βέβαια και το σήμα του asshole fever.....αλλά θα το δίνουν κι άλλες....καλύτερες ίσως.

Επισκέπτης
Kαλησπέρα. Aυτή η Amy by Zuzana... υπάρχουν τίποτα reviews? Δείχνει πολύ αρχοντικό και αξιόλογο μουνί,ξεχωριστό θα έλεγα...αριστοκρατία. Για έρωτες...Λέτε να είναι και καλού επιπέδου service;

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Κανενα revirew για Gabrielle ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ

ΒΕ PATIENT BABY οπως βλέπεις ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ... εγραψα για ΜΙΑ! Και άκου τα νέα τώρα... Εκτακτο δελτίο επικύνδινων ΜΟΥΝΟΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ το
weekend θα με φέρουν κοντά στην πιτσιρίκα... Για παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης καλέστε... 6999999999999!

ΥΓ. Λόγω Βαλεντίνουη έχω ένα μικρό PM με τρομερή Τσέχα να το ανεβάσω ΑΥΡΙΟ η θα με κράξεις... Γνωστό ΟΝΟΜΑ στην πιάτσα...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

ΝΑΙ!! Το είδα και κουφάθηκα!Αν θυμάμαι καλά είχαν ακουστεί κάτι κουλά για αυτή, έψαχνα να τα βρω αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της.Η φάτσα της δεν ξέρω αμέσως κάτι μου θύμισε!

H Candy από BHI/SHI, ε ρε και να το βλέπανε κάποιοι παλιοί αυτό.... ΧαΧαΧαΧαΧα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Ρε Ζέρο........χμ.
Είσαι σίγουρα πολύ πιο "καταρτισμένος" από εμένα.
Εμένα με χαλάνε οι μεγάλοι πόροι δέρματος που βλέπω στα μπούτια (και σίγουρα θα έχει πέσει και photoshop).....τα χέρια που προδίνουν μεγαλύτερη ηλικία απο ότι δείχνει το υπόλοιπο πακέτο.....και η φάτσα δε λέει κα πολλά......

Εκτός αν κάτι ξέρεις εσύ που  αγνοώ....ή έχεις πρότερη εμπειρία.
Δε μου ξέφυγε βέβαια και το σήμα του asshole fever.....αλλά θα το δίνουν κι άλλες....καλύτερες ίσως.

απλά έχω δεί πολλες ταινίες της και η γκόμενα είναι πραγματικά αμάσητη!, σκύλα!
σαν γυναικα συμφωνώ είναι μέτρια, αλλά δεν μετράει μόνο αυτό...
στο κάτω κάτω στον κώλο της θέλω να της τον βάλω όχι στους πόρους του δέρματος που έχει στα μπούτια!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Οπως είπαμε και σε προηγούμενα review η κοπέλα είναι κλώνος.Δηλαδή την ίδια γκόμενα την χτενίζουν σε διαφορετικές κουπ και την σερβίρουν σε 3-4 διαφορετικές version.
Παρόλα αυτά που λίγο μας αφορούν στο κάτω κάτω, αν και οι τέσσερεις κάνουν καλό κρεβάτι - για φαντάσου να έκανε η μία και οι άλλες τεις όχι-  τα λοιπα κόλπα του γραφείου περισεύουν.
Δεν κάνει λοιπόν καλό κρεβάτι καμμία από τις τέσσερεις φίλε μου διότι τις έχω δοκιμάσει προσωπικά (έχω πάρει δύο φορές από δύο)!
Καλό κορμί σφιχτό γιατί είναι και πιτσιρίκες,βυζί όπως φωτό,ύψος στο 1,65 max και οι τέσσερεις,συμπεριφορά προς πινόκιο φέρνουν όπως τα έχουμε ξαναπεί,συμμετοχή αντε να τελειώνουμε να έρθει και κανένας άλλος.
Συνεπώς δεν σας τις προτείνω καρντάσια αλλά αν δεν έχετε άλλες επιλογές και σας αρέσουν οι ξινές τότε...
Α! μην ξεχάσω το τηλέφωνο γρήγορης επικοινωνίας (γιατί σωστή ή σοβαρή δεν υπάρχει)είναι αυτό που τελειώνει σε 555.

Αντε καλή τύχη!
respect

Φίλε ZTOD ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά μάλλον δεν λέμε την ίδια. Εγώ αναφέρομαι στην

Επισκέπτης
ΒΕ PATIENT BABY οπως βλέπεις ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ... εγραψα για ΜΙΑ! Και άκου τα νέα τώρα... Εκτακτο δελτίο επικύνδινων ΜΟΥΝΟΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ το
weekend θα με φέρουν κοντά στην πιτσιρίκα... Για παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης καλέστε... 6999999999999!

ΥΓ. Λόγω Βαλεντίνουη έχω ένα μικρό PM με τρομερή Τσέχα να το ανεβάσω ΑΥΡΙΟ η θα με κράξεις... Γνωστό ΟΝΟΜΑ στην πιάτσα...
Αφου δεν γραφετε εσεις θα γραψω εγω.
Νεαρο 20 Φεβρουαριων κοριτσοπουλο η Gabbrielle Ειχε και τα γενεθλια της χτες 14 του Αγιου.
GFE με διπλο piercing στο γλωσσιδι της .
Χτυπαω στο 313 ο Yura πρεπει να πηγε στο 314 και ανοιγει η πορτα και αρχιζουν να βγαινουν η Mia & Sandra.
Οκ καλα κομματια και τα δυο .
Μπαινω και μεσα ειναι η μικρη πολυ καλη μπορει και καλυτερη απο τις φωτο.
Για να μην μακρυγορω πολυ συμπαθητικο και γλυκο κοριτσι για να παιξετε καμια ωριτσα.
Για μενα ηταν λιγο παιδικη χαρα μια και εχω συνηθιση σε λιγο πιο σκληρα τωρα τελευταια.
Δεν ειναι κακη επιλογη ολα εξαρτονται απο το τι ζητατε.

Επισκέπτης
BABY καλημέρα, είμαι στουντιακός τύπος αλλά λέω να κάνω upgrade σε CT. Mου έχει κάνει κλικ η Amy/ZUZANA που έρχεται στις 17. Δεν έχω δει κριτικές της, μάλλον δεν έχει ξανάρθει... Πώς την κρίνεις βάσει της εμπειρίας σου εξ' όψεως; Eίναι καμουφλαρισμένο ξέκωλο ή μούφα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom