Εεεεε τι να σου κανω εγω ρε Φτερουγα !!!
Α ρε Πρόεδρε όταν δε σ' ακούω... επειδή βαριέμαι να γράψω ολόκληρη κριτική τα γράφω εδώ μπας και ξυπνήσουνε οι συμπαίχτες και προφυλαχτούνε από τα Γραφεία μούφες που κυκλοφορούν εκεί έξω... είπα να συνατήσω την Barbie χτες, τι το' θελα. Πήγα στο ραντεβού στην ώρα μου χτυπάω δεν ανοίγει κανείς. Στέλων sms στο Γραφέιο μου λένε μέσα είναι επέμεινε. Επέμεινα, αλλά τζίφος. Η κοπέλα ακουγόταν ότι ήταν μέσα, ματάκι δεν είχε η πόρτα για να με δει και να τρομάξει( λέμε τώρα), οπότε? Πάλι sms , ανόητες δικαιολογίες, δεν ξέρουμε τοι έγινε, είναι μέσα , αλλά δεν ακούει, δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται, ξαναχτύπα.. τι δεν άκουγε που σήκωσα το ξενοδοχείο... έφυγα φυσικά σιχτιρίζοντας και το κερασάκι.. μου στέλνουν sms που έλεγε, φύγε καλύτερα γιατί κάτι δεν πάει καλά... κάτι ψιλοσυγνώμες μέσα από τα δόντια τους είπαν οι άθλιοι τύποι, πρακτορείο του ..λου και η κοπέλα που ήταν μέσα και δεν άνοιγε με τίποτα φοβερή επαγγελματίας.. να βράσω τη φημολογούμενη ομορφιά της.. πού τα δίνουμε ρε μάγκες τα ευρουλάκια μας σε τι ερασιτέχνες γαμώτο? άκου δεν ανοίγει, γιατί θ α' χει κάποιο πρόβλημα ή θα είναι με κάποιον γκόμενο χωρίς να το ξέρει το πρακτορείο... Μαύρο στους άχρηστους!!! Πήγα δηλαδή μέχρι το κέντρο - απόκεντρο ξενοδοχείο , έτσι για βόλτα και για να δω πόσο δυνατά χτυπάω την πόρτα..... Υπάρχουν κάποιες, ελάχιστες, καλές και σίγουρες επιλογές, ας τις τιμήσουμε!!!