Μεσα...απο 1000 ο καθενας για 12 ωρες...συμφερει αλλοι δινουν 400ε για 2 ωρες :-)
αυτοι που εχουν 250 / ωρα η 400 / 2ωρο και τα δινουν , τα εχουν και τα χαιρονται και δεν νομιζω πως αισθανονται και την αναγκη να απολογηθουν γιατι τα δινουν . εδω υπαρχουν αλλοι που δινουν 250+100=350 την ωρα για να γαμησουν κωλο κι αλλοι που δινουν τα ιδια και περισσοτερα για να κανουν οτι εχουν στο μυαλο τους . ποιοι ειμαστε εμεις που θα κρινουμε τα βιτσια του καθενος ?
αλλα παλι , μιλωντας για χρημα , για ποιο λογο να δωσει κανεις 1000 για 12 ωρες και να μην δωσει τα ιδια ακριβως στην eszter turner απο το τσεχικο playboy για 3 μερες ? αναφερθηκε πριν , δεν το λεω εγω ! οποιος εχει τα 1000 και ειναι διατεθιμενος να τα δωσει χωρις να του λειψουν , γιατι να μην δωσει 1100 - 1500 για 3ημερο η 4ημερο με τα κορυφαια ρωσσακια που μας επισκεπτονται ως ct κι εχουν μαλιστα και τις καλυτερες κριτικες απο ολα τα μελη του φορουμ ? και στο φιναλε , ποιος ο λογος να μιλατε για 1000αρικο το 12ωρο την ιδια στιγμη που θεωρειτε τα 250 παρα πολλα λεφτα ( στην πραγματικοτητα γραφτηκε <<...μην πατε σε 250αρια...>> και <<...250 δεν τα δινω...>>) και την ιδια στιγμη προτεινετε μπουκοταζ μεχρι οι τιμες να πεσουν κατω απο τα 200 η και τα 150 ? δεν τα λεω εγω ,
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg2671652#msg2671652]εδω[/url] τα διαβασα κι εγω
λιγο ασυμβατα δεν ειναι ολα αυτα ? οκ να μην ξαναμπουμε στην ιδια κουβεντα για τα χρηματα που ο καθενας ξοδευει κατα τη δικη του προσωπικη αποψη , δεν θα οφελησει κανενα και δεν θα οδηγηθουμε πουθενα . απλα δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατο απο τη μια να μην αρεσουν οι τιμες 250 και 200 και να προτεινετε αποχη μεχρι να κατεβουν στα 150 η και τζαμπα , και την επομενη στιγμη με την ιδια ευκολια να πληρωνει ο ιδιος το 1000αρικο για 12 ωρο ! την ωρα μαλιστα που με τα ιδια χρηματα (της ταξης των 1000) , μπορει να εχει και κορυφαιο και δοκιμασμενο γκομενακι για 3 μερες - οχι 12 ωρες ! ειναι απολυτα κατανοητο και σεβαστο να θεωρειται το 250 και το 200 ως υψηλη τιμη ειδικα απο οσους εχουν αδυναμο πορτοφολι , αλλα ακουγεται περιεργο την ιδια στιγμη να συζητουν για 1000. επισης περιεργο μου φαινεται να γραφει καποιος <<...λεφτα δεν υπαρχουν για να τις φερουμε...>> και αμεσως μετα ο ιδιος να γραφει <<...μεσα απο 1000 ο καθενας για 12 ωρες...>> ! δεν ειναι εξαιρετικα παραδοξο ?
...απλα εκφραζω τις αποριες μου
υγ. και κατι ακομη !
εαν καποιος ηταν πονηρος , δολιος και εξυπνακιας θα υποσχοταν σε μια κοπελα της δουλειας να της κανονισει 5-10 χιλιαρικακια μπιζνα και θα εριχνε την ιδεα μεσα στο φορουμ να δει αν θα τσιμπησουν τιποτα πεινασμενα ραμολι . ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι ! τα λιγουρια που θα γαμουσαν την κοπελα με 1000 το 12ωρο σε τιμη <<ευκαιριας>> , η κοπελα που θα μαζευε ανετα 5-10 χιλιαρικα σε λιγες μονο μερες και δεν θα ειχε να γαμιεται με διαφορετικο (και ξεκουραστο) καθε 1 ωρα , και ο πονηρος μπιζνεσμαν που θα γαμουσε τζαμπα (ως ανταλλαγμα της μπιζνας) εις υγειαν των κοροιδων . μα , τι λεω ? αυτα ειναι απολυτως φανταστικα και δεν συμβαινουν στο δικο μας φορουμ ! εμεις δεν εχουμε ουτε πονηρους , ουτε δολιους , ουτε εξυπνακηδες και πανω απο ολα δεν εχουμε νταβατζακους που βγαζουν το κατιτις τους για τον κοπο τους