Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (4 μέλη και 58 επισκέπτες)

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ε ναι...τα πληρώνεις σε πετρέλαια!

:grin:
Αυτο ξαναπεστο! Ετσι οπως το κοβω απο δω πρεπει να ειναι ανω των 25 μετρων με κανα δυο χιλιαδες αλογακια και η ημερησια αποζημιωση της κοπελλας ειναι κανα δυο γκαζιες!!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Eίναι αυτό που λένε "έχω και κότερο πάμε μια βόλτα"  :fuck1:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μήπως είναι δικό τους?  :grin:

Ναι, και εγώ είμαι ο Rocco Siffredi.

:dancing:

Αυτο ξαναπεστο! Ετσι οπως το κοβω απο δω πρεπει να ειναι ανω των 25 μετρων με κανα δυο χιλιαδες αλογακια και η ημερησια αποζημιωση της κοπελλας ειναι κανα δυο γκαζιες!!

Με αυτή την πλώρh....χαλαρά παραπάνω μέτρα.

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Eίναι αυτό που λένε "έχω και κότερο πάμε μια βόλτα"   :fuck1:
Χεχε δεν ειναι ακριβως ετσι...οι βολτες κοστιζουν βλεπεις ;) Στη μαρινα που εχω το σκαφος, ολα τα "μεγαθηρια" σαν αυτο της φωτογραφιας ειναι μονιμως αραγμενα και δεν πανε πουθενα. Το :knockinb: που πεφτει μεσα τους δεν περιγραφεται. Επειδη ομως οι βολτες μ' αυτα κοστιζουν χιλιαρικα, ειναι πιο πολυ "Δεν παμε στο κοτερο να πιουμε ενα ποτο?". Σε διαβεβαιω, για τα πιο πολλα "ψοφιμια", αυτο ειναι υπεραρκετο

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Χεχε δεν ειναι ακριβως ετσι...οι βολτες κοστιζουν βλεπεις ;) Στη μαρινα που εχω το σκαφος, ολα τα "μεγαθηρια" σαν αυτο της φωτογραφιας ειναι μονιμως αραγμενα και δεν πανε πουθενα. Το :knockinb: που πεφτει μεσα τους δεν περιγραφεται. Επειδη ομως οι βολτες μ' αυτα κοστιζουν χιλιαρικα, ειναι πιο πολυ "Δεν παμε στο κοτερο να πιουμε ενα ποτο?". Σε διαβεβαιω, για τα πιο πολλα "ψοφιμια", αυτο ειναι υπεραρκετο

Το κατάλαβα αυτό τις προάλλες που έκανα βόλτα σε κάποια  μαρίνα στην Αττική και είδα 2 απίστευτα μωρά να πηγαίνουν στο τέρμα Θεού και κατάλαβα οτι πάνε να το πιούνε  :pipa1:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Αγαπητοί συναγωνιστές θα εκτιμούσα εάν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτό το κορίτσι  . Δεν βρίσκεται Ελλάδα για όσους ίσως σπεύσουν να ρωτήσουν. Το συγκεκριμένο πρακτορείο έχεις μούφες ή real τεμάχια;

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

δεν ξερω π τ χεις 'δεμενο', αλλα τ...Filipino scooters ολη τ μερα...Ζαχο ειναι  ;)

οσο γ τ ψοφιμια.....αροδο  :grin:

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Αγαπητοί συναγωνιστές θα εκτιμούσα εάν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτό το κορίτσι  . Δεν βρίσκεται Ελλάδα για όσους ίσως σπεύσουν να ρωτήσουν. Το συγκεκριμένο πρακτορείο έχεις μούφες ή real τεμάχια;

Το συγκεκριμένο πρακτορείο, από εμπειρία προ 4-5 ετών, δεν έχει μούφες. Για την κοπέλα δεν ξέρω τίποτα

hliastsouk

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Και τι λέει ο κώλος φίλε και γενικά η κοπέλα για δώσε info  :dancing:
:kissass: :kissass: παρα πολυ καλος!!!!!!!και με 1000 ερχεται ελλαδα για π.σ.κ τρεχοντας!!!!παντως απο σωμα και κωλο οτι ακριβως βλεπουμε στο σκαφος!!!!και ακομη καλυτερος απο κοντα :new_shocked:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κανοντας μια ιντερνετικη βολτα στις εσκορτς της Ισπανιας επεσα πανω σ' αυτο και εμεινα...

το χειροτερο ειναι οτι δινει και κωλο...
που στην Ισπανια το λενε griego... α ρε αθανατο ελληνικο...

Συνημμένα

• 7f3df1b32a261962adfd2eae0779d96b21337624.jpg
    7f3df1b32a261962adfd2eae0779d96b21337624.jpg
    73,7 KB · Εμφανίσεις: 32

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
κανοντας μια ιντερνετικη βολτα στις εσκορτς της Ισπανιας επεσα πανω σ' αυτο και εμεινα...

το χειροτερο ειναι οτι δινει και κωλο...
που στην Ισπανια το λενε griego... α ρε αθανατο ελληνικο...

Σε όλο τον κόσμο το λένε Ελληνικό (Greek way)

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
μηπως ξερεται γιατι το ονομαζουν ετσι :think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μηπως ξερεται γιατι το ονομαζουν ετσι :think:

Όταν οι βάρβαροι έτρωγαν βελανίδια, εμείς χτίζαμε ακρόπολη και γαμούσαμε από κώλο.
(δυστυχώς όμως, ομοφυλοφιλικά).

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
οι ομοφυλοφιλοι γαμουν απο κωλo ελλειψει αλλης επιλογης...
το οτι καποιοι ετεροφυλοφιλοι προτιμουν κωλο ειναι καθαρα πολιτικη πραξη...
οχι στην σκλαβια του μουνιου
παντα Coca Colo !!!

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Yorgos στην αρχαια ελλαδα υπηρχαν ομοφυλοφιλικες σχεσεις οχι ομοφυλοφιλια που υπαρχει σαν σταση ζωης σημερα.Αλλα ηθη αλλα εθιμα αλλος τροπος σκεψης.Δλδ δεν υπηρχε το στερεοτυπο ομοφυλοφιλια=θυληπρεπεια=παθητικοτητα.Για παραδειγμα οι Σπαρτιατες εφτιαχνα τις φαλλαγγες βαζοντας διπλα διπλα ατομα που ειχαν ερωτικη σχεση μεταξυ τους για να προστατευουν τους συντροφους τους και να πολεμουν καλλυτερα.Αυτο ειχε αποτελεσμα διοτι οι Σπαρτιατικες φαλλαγγες   :fuck1: :s&m_1:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
BTW, πέτυχα τυχαία την Brenda στα Εξάρχεια (είχα πάει να κάνω επανάσταση).

Είναι η γκόμενα κουκούλα. Χωρίς κουκούλα δεν την γαμάς με τίποτα.

Ουραγκοτάγκος τελείως.

Κρίμα γιατί φάνηκε να έχει κορμάρα και είναι και τσολιάς (1.75+ χαλαρά).

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom