You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
regazoni
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
γνωρίζει κανείς τίποτα ?
kranidi2001
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
ο σκοπός της κριτικής είναι ότι παρουσιάζει τα πράγματα όπως έγιναν, ώστε να μπορεί να τη διαβάσει ο αναγνώστης και να ενημερωθεί από το περιστατικό να ξέρει ότι εάν θα κλείσει να είναι προετοιμασμένος και για αυτό το σενάριο... τα 5 τα έβαλα επίτηδες για να είναι ουδέτερη να μην γίνει σοβαρή αλλαγή στο μέσο όρο της κοπέλας...
εαν έκανα λάθος για αυτό το λόγο ζητώ συγνώμη... τι να πώ άλλο!!!
Τουρμπίνα έλειπα το ΠΣΚ και είδα μόλις τώρα τις κριτικές και τα ποστ σου στο φόρουμ . Να με συγχωρήσετε οι υπόλοιποι , που επανέρχομαι σε ένα θέμα που έκλεισε , αλλά πρέπει να του ψάλω
Κριτική για Amanda : Έχεις πάει μέρες πριν φύγει , γιατί αν είχες πάει τη τελευταία άντε και να το καταλάβαινα , και περνάς χάλια βάση της κριτικής σου . Γιατί δεν το γράφεις , αφού είσαι κατασταλαγμένος ? Αυτό δεν είναι και το νόημα ? Να προστατέψεις και τους υπόλοιπους , που διαβάζουν τις κριτικές που γράφεις . Γιατί την έβαλες μετά εορτής ? Και μην μου είπες ότι σκεφτόσουν τι θα γράψεις , γιατί θα τα ακούσεις διπλά .
Κριτική για Frantzeska : Επειδή έμεινες με το , πας και γράφεις ότι σου κατέβει , ενώ όπως είπε και ο πρόεδρος το γραφείο σε προστάτεψε από μια δυσάρεστη κατάσταση , και ταυτόχρονα σου προσέφερε μισή ώρα δωρεάν σε επόμενο ραντεβού . Ε τι σκατά θέλεις ?
Θα σου πρότεινα να ζητήσεις από τον Admin , να σβήσει τη μούφα κριτική σου , και όσο αφορα τη μεταχρονολογημένη της Amandas να τη τυπώσεις και να τη κρεμάσεις στο τοίχο σου , γιατί μόνο για εκεί έχει αξία , μια και μάλλον σταμάτησε . Ή θα γράφεις όταν πρέπει ή μη γράφεις καθόλου .
γνωρίζει κανείς για τις επιδόσεις της εν λόγω κυρίας??
olympos66
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 221
- Πόντοι
- 1.245
Πριν τις επιδόσεις δεν κοιτάς καλύτερα πως μοιάζει?
Ο πρόερδος έχει μεριμνήσει για εμάς
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg2669801#msg2669801]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg2669801#msg2669801[/url]
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Αυτή εδώ σαν ct που είχε έρθει σε ποιό γραφείο ήταν? Θυμάται κανείς ή έχω μπερδέψει τις κοπέλες?
Κριτική για Φρανσέσκα Εξ-Κομπάνιονς μέχρι να εκδοθεί στις κριτικές
Η συνάντηση δεν έγινε.
Η συνάντηση δεν έγινε για τον λόγο, όπως μου είπε το πρακτορείο μέσω μηνήματος ότι ήρθε περίοδος στη κοπέλα και συγνώμη. Απάντησα «ΟΚ άλλη φορά» . Μπήκα και στο site του πρακτορείου και όντως είχαν σβήσει το ραντεβού μου στο ωρολόγιο πρόγραμμα. Το πρακτορείο μου ξαναείπε συγνώμη και τους είπα ξανά «ΟΚ, ίσως θα έπρεπε να με ενημερώνατε λιγάκι πιο νωρίς». Σε αυτό το πρακτορείο μου απάντησε πως η ενημέρωση μου για την ακύρωση έγινε μόλις η κοπέλα τους ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή και πως θα επανωρθώσουν επόμενη φορά με μισή ώρα παραπάνω δωρεάν στο επόμενο ραντεβού. Αντί του ραντεβού φώναξα ένα φιλαράκι και φάγαμε μαζί πριν βγώ για βράδυ.
ΥΓ. όπως αντιλαμβάνεστε πολλά υποχρεωτικά πεδία και η βαθμολογία είναι συμπληρωμένα στην τύχη καθώς η συνάντηση δεν έγινε και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Φιλαράκι, πότε είχες κανονίσει να πας? Την Παρασκευή, γιατί εγώ Παρασκευή πήγα και ήταν όλα ok.. Εκτός και αν είχες κλείσει αργά την Παρασκευή, γιατί από ότι μου είπε θα έφευγε το βράδυ για Τσεχία.. Και λέω μήπως είχαν κάνει καμιά μαλακία απ'το πρακτορείο και έκλεισαν ώρα που θα έπρεπε να είναι στο αεροδρόμιο.. Βέβαια, μπορεί και να της ήρθε περίοδος ξαφνικά, γίνονται αυτά, τουλάχιστον σου υποσχέθηκαν να σε αποζημιώσουν στο επόμενο..! ;)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
λοιπον ποιος καριόλης μουνοφαγας-μονοφαγας εχει δοκιμασει τον υπερμουναρο για να μας πει για το σερβις...? γιατι απο εμφανιση τα σπαει, αν διαφωνειτε επιχειρηματολογειστε, εγω δεν εχω παει γιατι απλα δεν μπορω τωρα, ισα ισα που θα την προλαβω πριν φυγει...
Συνημμένα
docrx8
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 22
- Like
- 479
- Πόντοι
- 291
σωστος....πεταγε 2 a.m τα ξημερωματα....o TurboThor την ειχε κλεισει για σαββατο αν θυμαμαι καλα...οποτε παιχτηκε μαλακια απο το γραφειο...και του ειπαν παπαριες για δικαιολογιες ...και οσο για τον φιλο που αναφερει οτι εχει χοντρα μπουτια και περφερεια...δεν ξερω ποτε την ειχε συναντησει....γιατι εγω απεναντιας ειδα ενα πολυ ομρφο πακετοΦιλαράκι, πότε είχες κανονίσει να πας? Την Παρασκευή, γιατί εγώ Παρασκευή πήγα και ήταν όλα ok.. Εκτός και αν είχες κλείσει αργά την Παρασκευή, γιατί από ότι μου είπε θα έφευγε το βράδυ για Τσεχία.. Και λέω μήπως είχαν κάνει καμιά μαλακία απ'το πρακτορείο και έκλεισαν ώρα που θα έπρεπε να είναι στο αεροδρόμιο.. Βέβαια, μπορεί και να της ήρθε περίοδος ξαφνικά, γίνονται αυτά, τουλάχιστον σου υποσχέθηκαν να σε αποζημιώσουν στο επόμενο..! ;)
olympos66
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 221
- Πόντοι
- 1.245
Tην είχα κλείσει εγώ Παρασκευή το μεσημέρι Σάββατο πρωί πετούσε.Μου έκανε παράπονα ότι πονούσε αρκετά κι ότι ετοιμάζεται για περίοδο αλλά κανονικά ήταν για την επόμενη εβδομάδα (δηλαδή αυτή) κι ότι ίσως επειδή είχε αρκετή ζέστη Παρασκευή είχε καμιά 20 ρια βαθμούς κι όχι σαν το σημερινό σκατόκαιρο κι αυτό το απότομο της έφερε επιπλοκές Αν συνέχιζε ο πόνος ή έβλεπε αίμα είχε πει πως θα ακύρωνε τα τελευταία ραντεβού
Εγώ την πέτυχα αδυνατισμένη (σε σχέση με τα βιντεάκια) και μαυρισμένη
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
ειχα σκοπο να την κλεισω οταν ηταν 1 ωρα 170 euros. τωρα με 250 την ωρα δεν με βλεπει ουτε με κυαλια..
ειχα σκοπο να την κλεισω οταν ηταν 1 ωρα 170 euros. τωρα με 250 την ωρα δεν με βλεπει ουτε με κυαλια..
Ε οχι και αυτή 250 έλεος
docrx8
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 22
- Like
- 479
- Πόντοι
- 291
ετσι και αλλοιως τι συζηταμε τωρα αφου απο την αρχη ειχε προγραμματισει να πεταξει και ειχε εισητηριο για ξημερωμα σαββατου..οποτε αρα τι σχεση εχουν ολα αυτα οτι και καλα αδιαθετησε ????Tην είχα κλείσει εγώ Παρασκευή το μεσημέρι Σάββατο πρωί πετούσε.Μου έκανε παράπονα ότι πονούσε αρκετά κι ότι ετοιμάζεται για περίοδο αλλά κανονικά ήταν για την επόμενη εβδομάδα (δηλαδή αυτή) κι ότι ίσως επειδή είχε αρκετή ζέστη Παρασκευή είχε καμιά 20 ρια βαθμούς κι όχι σαν το σημερινό σκατόκαιρο κι αυτό το απότομο της έφερε επιπλοκές Αν συνέχιζε ο πόνος ή έβλεπε αίμα είχε πει πως θα ακύρωνε τα τελευταία ραντεβού
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σα δυο σταγόνες νερό...
Και το € 400 το δίωρο έχει γίνει κάτι σαν άτυπος κανόνας ακόμη και από πρωτοεμφανίζομενες και ψιλοπατσαβούρες.
Τι στο διάολο, δεν έχει πέσει η κίνηση;
Και το € 400 το δίωρο έχει γίνει κάτι σαν άτυπος κανόνας ακόμη και από πρωτοεμφανίζομενες και ψιλοπατσαβούρες.
Τι στο διάολο, δεν έχει πέσει η κίνηση;
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
σωστος....πεταγε 2 a.m τα ξημερωματα....o TurboThor την ειχε κλεισει για ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αργά αν θυμαμαι καλα...οποτε παιχτηκε μαλακια απο το γραφειο...και του ειπαν παπαριες για δικαιολογιες ...και οσο για τον φιλο που αναφερει οτι εχει χοντρα μπουτια και περφερεια...δεν ξερω ποτε την ειχε συναντησει....γιατι εγω απεναντιας ειδα ενα πολυ ομρφο πακετο
Tην είχα κλείσει εγώ Παρασκευή το μεσημέρι Σάββατο πρωί πετούσε.Μου έκανε παράπονα ότι πονούσε αρκετά κι ότι ετοιμάζεται για περίοδο αλλά κανονικά ήταν για την επόμενη εβδομάδα (δηλαδή αυτή) κι ότι ίσως επειδή είχε αρκετή ζέστη Παρασκευή είχε καμιά 20 ρια βαθμούς κι όχι σαν το σημερινό σκατόκαιρο κι αυτό το απότομο της έφερε επιπλοκές Αν συνέχιζε ο πόνος ή έβλεπε αίμα είχε πει πως θα ακύρωνε τα τελευταία ραντεβού
ετσι και αλλοιως τι συζηταμε τωρα αφου απο την αρχη ειχε προγραμματισει να πεταξει και ειχε εισητηριο για ξημερωμα σαββατου..οποτε αρα τι σχεση εχουν ολα αυτα οτι και καλα αδιαθετησε ????
Νομίζω έπρεπε να στείλω και αυτά τα τραγουδάκια όταν έκλεινα... για να το καταστήσω σαφές..
Μαλακεία μου !!!
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Και χωρις κωλο ,cim ,cif
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Για επιδοσεις δεν γνωριζω, αλλα επειδη την εχω δει απο κοντα στην Πραγα με ρουχα, σου λεω οτι εχει πεσει που φωτοσοπ στην ανακοινωση. Γνωστη για τις ταινιες της, και αν ακομα θελεις να κανεις τον κασκαντερ πηγαινε και πες μας.
Ο αντμιν εβαλε τα λινκς
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
σωστος....πεταγε 2 a.m τα ξημερωματα....o TurboThor την ειχε κλεισει για σαββατο αν θυμαμαι καλα...οποτε παιχτηκε μαλακια απο το γραφειο...και του ειπαν παπαριες για δικαιολογιες ...και οσο για τον φιλο που αναφερει οτι εχει χοντρα μπουτια και περφερεια...δεν ξερω ποτε την ειχε συναντησει....γιατι εγω απεναντιας ειδα ενα πολυ ομρφο πακετο
Το μωρο το κυκλοφορησα στην Πραγα το 2008 με την φιλη της την Αντζελινα και μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι απο την μεση και κατω ηταν απαραδεκτη οπως την βλεπεις στις ταινιες.
Να σας βαλω και μερικες φωτο απο τοτε που ξεκινησε στα 18.
Συνημμένα
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Το μωρο το κυκλοφορησα στην Πραγα το 2008 με την φιλη της την Αντζελινα και μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι απο την μεση και κατω ηταν απαραδεκτη οπως την βλεπεις στις ταινιες.
Να σας βαλω και μερικες φωτο απο τοτε που ξεκινησε στα 18.
Tιμημένο αρχείο ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 621K