Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (6 μέλη και 91 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τι έπρεπε να της βάλω? άσσο? έβαλα 5 για να μην επηρεάσει πολύ τον μέσο όρο
Απλα δεν επρεπε να βαλεις κριτικη και ακομα περισσοτερο δεν επρεπε να στην σηκωσει ο Αφεντης .
Εγω δεν τις διαβαζω ουτε τις μικρες οποτε ποσος με ενδιαφερει αλλα απλα λεω κατα την γνωμη μου τι δεν επρεπε να κανεις !!
Μια χαρα τα εγραψες μεσα στο thread τα υπολοιπα για πιο λογο .

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Κατά τη γνώμη μου, να μην έβαζες καθόλου κριτική αφού δεν υπήρχε συνάντηση
Απλα δεν επρεπε να βαλεις κριτικη και ακομα περισσοτερο δεν επρεπε να στην σηκωσει ο Αφεντης .
Εγω δεν τις διαβαζω ουτε τις μικρες οποτε ποσος με ενδιαφερει αλλα απλα λεω κατα την γνωμη μου τι δεν επρεπε να κανεις !!
Μια χαρα τα εγραψες μεσα στο thread τα υπολοιπα για πιο λογο .

ο σκοπός της κριτικής είναι ότι παρουσιάζει τα πράγματα όπως έγιναν, ώστε να μπορεί να τη διαβάσει ο αναγνώστης και να ενημερωθεί από το περιστατικό να ξέρει ότι εάν θα κλείσει να είναι προετοιμασμένος και για αυτό το σενάριο... τα 5 τα έβαλα επίτηδες για να είναι ουδέτερη να μην γίνει σοβαρή αλλαγή στο μέσο όρο της κοπέλας...

εαν έκανα λάθος για αυτό το λόγο ζητώ συγνώμη... :think: :think: τι να πώ άλλο!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Σωστά τα λες!!!!
Την αξιοπιστία μία την έχεις και μία την χάνεις?
Δεν νομίζω...... ;)

Υ.Γ. Μας είχες ήδη ενημερώσει για Dzulia από το Παρίσι!!!! :grin: :grin: :grin:

Βρε Νεοπα η Φρανσεσκα δεν ειναι ανεξαρτητη και δεν κλεινει τα δικα της ραντεβου. Η κριτικη για συναντηση που δεν εγινε για τετοιο μωρο ειναι ασχετη, εκτος αν ο Τουρμπινας εχει το προσωπικο της κινητο!  :grin:

Η φιλη σου η Αμαντα ειναι ανεξερτητη και κλεινει τα δικα της ραντεβου. Η κριτικη τοτε ειναι για ολο το πακετο που περιλαμβανει και το γραφειο!!  :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε Τουρμπινα να σε ακυρωναν για τους χιλιους δυο αλλους λογους να γραψεις οτι θελεις και να τους εκθεσης και δεν θα εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος .
Αλλα να καθεσε και να γραφεις πουτσες απο την στιγμη κιολας που δεν στα πηραν και δεν πηγες  να κανεις τον Μπομπ τον Σφουγγαρακι ειναι μαλακια.
ΑΥΤΑ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε Τουρμπινα να σε ακυρωναν για τους χιλιους δυο αλλους λογους να γραψεις οτι θελεις και να τους εκθεσης και δεν θα εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος .
Αλλα να καθεσε και να γραφεις πουτσες απο την στιγμη κιολας που δεν στα πηραν και δεν πηγες  να κανεις τον Μπομπ τον Σφουγγαρακι ειναι μαλακια.
ΑΥΤΑ.

Εγω θα του προτεινα να μην ακυρωνε!! Δυο γυρους με κουλουρακι αφρατο δεν θα με χαλαγε, και θα μου εφευγε η απορια αν ο κωλος της ειναι ακομα αεροπλανοφορο!!  :grin: :grin:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Εγω θα του προτεινα να μην ακυρωνε!! Δυο γυρους με κουλουρακι αφρατο δεν θα με χαλαγε, και θα μου εφευγε η απορια αν ο κωλος της ειναι ακομα αεροπλανοφορο!!  :grin: :grin:

δεν ακύρωσα εγώ... το γραφείο ακύρωσε

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Σιγά φίλε TurboThor για πουτάνες μιλάμε εδώ, δεν χρειάζεται ούτε να ζητάς συγνώμη, ούτε τίποτα.
Καλή η Francesca, αλλά με πολύ παχιά μπούτια και οπίσθια όπως λέει ο Luc αεροπλανοφόρο. Για μία φορά σαν συλλεκτικό κομμάτι αξίζει και αυτό λόγω των τσοντών που έχει γυρίσει.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Σιγά φίλε TurboThor για πουτάνες μιλάμε εδώ, δεν χρειάζεται ούτε να ζητάς συγνώμη, ούτε τίποτα.
Καλή η Francesca, αλλά με πολύ παχιά μπούτια και οπίσθια όπως λέει ο Luc αεροπλανοφόρο. Για μία φορά σαν συλλεκτικό κομμάτι αξίζει και αυτό λόγω των τσοντών που έχει γυρίσει.

Σύμφωνοι...

Νο hard feelings !!!

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
εχει παθει τπτ το σαιτ των κριτικων.Παταω στο προσθεσε νεα κριτικη και μου βγαζει error on page.

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Οσοι δεν περασατε χασατε!!  :grin: Οι διαβασμενοι πηγαν και ελπιζω να περασαν καλα! Το μωρο ειναι απο τα καλυτερα καινουργια προσωπα στο σπορ.

Προσωπο......................  7.5-8
Σωμα.........................  9
Σερβις ......................  9 (προσωπικες αποδοσεις)  :grin:
ενα παραπονο εχω μονο ... να μαθω ποιος μου την εστειλε ξενυχτισμενη  :grin:

...παρ ΄ολα αυτα , η μικρη ειναι αγριογατα και χτυπαει αποδοσεις που η πολυ καβλωμενη (τοσο λυσα) πρεπει να ηταν , η εχουμε βρει το νεο αστερι του LL.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλημέρα και από εμένα!

(Viper, δεν υποννοώ κάτι.)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.204
Πόντοι
3.820
ενα παραπονο εχω μονο ... να μαθω ποιος μου την εστειλε ξενυχτισμενη  :grin:

...παρ ΄ολα αυτα , η μικρη ειναι αγριογατα και χτυπαει αποδοσεις που η πολυ καβλωμενη (τοσο λυσα) πρεπει να ηταν , η εχουμε βρει το νεο αστερι του LL.
μηπως εχει ευθυνη και το γραφειο, που ενω οι κοπελες του εχουν επιτυχια ,συμπιεζει τα ραντεβου σε ενα 3ημερο τουρ?γιατι δεν κανουν επιμηκυνση που ειναι και της μοδας ;)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ενα παραπονο εχω μονο ... να μαθω ποιος μου την εστειλε ξενυχτισμενη  :grin:

Όχι ρε φίλε δεν ήταν καυλωμένη!!!!
Απλώς έκανε αυτό για το οποίο πληρώθηκε και "σεβάστηκε" τα ουκ ολίγα ευρώπουλα σου, όπως πρέπει να κάνει η σωστή επαγγελματίας!!!!
Μην ψάχνεις να βρεις άλλη εξήγηση!!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

ere

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Mόλις επέστρεψα απο εκδρομή και χτυπάω την κεφάλα μου στον τοίχο.Μετά την avrora έχασα και την dzulia..παρόλο που δεν την είχα πάρει με καλό μάτι στην αρχή. >:( >:(

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Οσοι δεν περασατε ...................... χασατε!!  :grin: Οι διαβασμενοι πηγαν και ελπιζω να περασαν καλα!

Το μωρο ειναι απο τα καλυτερα καινουργια προσωπα στο σπορ.

Προσωπο......................  7.5-8

Σωμα.........................  9

Σερβις ......................  9 (προσωπικες αποδοσεις)  :grin:

:thumbsup: :cool2:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Mόλις επέστρεψα απο εκδρομή και χτυπάω την κεφάλα μου στον τοίχο.Μετά την avrora έχασα και την dzulia..παρόλο που δεν την είχα πάρει με καλό μάτι στην αρχή. >:( >:(

ΕΧΑΣΕΣ  :o

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
498
Πόντοι
26
καλημέρα:)
2 φορές εχω στείλει μια κριτική για μια τουρίστρια αλλά δεν μπαίνει με τίποτα. Στο τέλος θα πιστέψω ότι μπαίνουν με επιλογή κάποιες από αυτές.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom