Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 96 άτομα (8 μέλη και 88 επισκέπτες)

thander

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
16
Like
416
Πόντοι
290
κι εγώ μέχρι να εγκριθεί το review για τη Sheila ... ή μάλλον για τον ΙΞΚΟΜΠΑΝΙΟΖΟΥΖΟΥΝΑ

Αρχίζω δηλώνοντας ότι δυστυχώς η συνάντηση δεν έγινε ποτέ ... Sad
Είμαι νέος στο χώρο των ct και συνέχεια άκουγα για το γραφείο του "Ζ" χωρίς να μου έχει κάνει μπαμ καμιά κοπέλα έως τώρα. Όντας τρελός βυζάκιας δεν μπορούσα να αντισταθώ λοιπόν στην πρόκληση που λέγεται "Sheila", την οποία ήξερα από τα διαδικτυακά μου ταξίδια (συν τις καλές κριτικές όλων που βρήκα εδώ). Και η τύχη θέλησε να βρεθώ Αθήνα για δουλειά καθώς ζω στη Γερμανία. Έλα όμως που έχω γερμανικό κινητό .... Το "κοσμοπολίτικο" γραφείο λοιπόν δεν ήταν σε θέση ούτε να μου στείλει SMS αλλά ούτε και να με πάρει τηλέφωνο. Ακόμα και ο μάνατζερ μου είπαν προσπάθησε ... ματαίως. Εννοείται, ότι την ίδια στιγμή είχαν επικοινωνήσει μαζί μου στο κινητό μου γνωστοί από σχεδόν όλες τις γωνιές του πλανήτη. Ο "Ζ" όμως δεν μπορούσε. Η επικοινωνία γινόταν με email μέχρι που τους είπα 3 ώρες πριν το ραντεβού να το χέσουν το τηλέφωνο και να μου στείλουν ένα email με το χοτέλ και το δωμάτιο να πάω.
Η θεϊκή απάντηση Angry παραθέτεται στο πρωτότυπο: "please book online and take option creditcard payment - so you can have the meeting - you will be charged 150 euro and the other 100 euro you can pay on arrival to sheila"

Τα σχόλια δικά σας ... εννοείται ότι αρνήθηκα και τους σιχτίρισα ... κρίμα οι κάβλες για τη μουνάρα ... και κρίμα που της χαλάω τους βαθμούς χωρίς να φταίει
!coitus interruptus! ... ό,τι χειρότερο

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: σε ποιά από τις 2 κριτικές??? Διότι σε κάποιαν από τις 2 χρειάζομαι εγώ ψυχολογική στήριξη... μπορεί και στις 2 τώρα που το ξανασκέφτομαι...  :grin: :grin: :grin:

Tι να συνέβη στην κοπέλα ορε παλικάρια??? Είπαμε να πάμε να γαμήσουμε , όχι και να αρχίσουμε τις λακαμίες με αυτές...

Μήπως νομίζουν μερικοί ότι επειδή πληρώνουν πρέπει οπωσδήποτε η κοπελιά να δέχεται χωρίς αντίρρηση κάθε αρρωστημένη απαίτηση???

THE TALISMAN

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλησπέρα,
Προσωπικά είχα μια εξαιρετική δύωρη συνάντηση με τη Sheila, χθες Παρασκευή.
Ήταν η πρώτη φορά που τη συνάντησα και... με εντυπωσίασε!
Αύριο κάποια στιγμή θα ποστάρω κριτική...
Up The Irons!!!

THE TALISMAN

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
κι εγώ μέχρι να εγκριθεί το review για τη Sheila ... ή μάλλον για τον ΙΞΚΟΜΠΑΝΙΟΖΟΥΖΟΥΝΑ

Αρχίζω δηλώνοντας ότι δυστυχώς η συνάντηση δεν έγινε ποτέ ... Sad
Είμαι νέος στο χώρο των ct και συνέχεια άκουγα για το γραφείο του "Ζ" χωρίς να μου έχει κάνει μπαμ καμιά κοπέλα έως τώρα. Όντας τρελός βυζάκιας δεν μπορούσα να αντισταθώ λοιπόν στην πρόκληση που λέγεται "Sheila", την οποία ήξερα από τα διαδικτυακά μου ταξίδια (συν τις καλές κριτικές όλων που βρήκα εδώ). Και η τύχη θέλησε να βρεθώ Αθήνα για δουλειά καθώς ζω στη Γερμανία. Έλα όμως που έχω γερμανικό κινητό .... Το "κοσμοπολίτικο" γραφείο λοιπόν δεν ήταν σε θέση ούτε να μου στείλει SMS αλλά ούτε και να με πάρει τηλέφωνο. Ακόμα και ο μάνατζερ μου είπαν προσπάθησε ... ματαίως. Εννοείται, ότι την ίδια στιγμή είχαν επικοινωνήσει μαζί μου στο κινητό μου γνωστοί από σχεδόν όλες τις γωνιές του πλανήτη. Ο "Ζ" όμως δεν μπορούσε. Η επικοινωνία γινόταν με email μέχρι που τους είπα 3 ώρες πριν το ραντεβού να το χέσουν το τηλέφωνο και να μου στείλουν ένα email με το χοτέλ και το δωμάτιο να πάω.
Η θεϊκή απάντηση Angry παραθέτεται στο πρωτότυπο: "please book online and take option creditcard payment - so you can have the meeting - you will be charged 150 euro and the other 100 euro you can pay on arrival to sheila"

Τα σχόλια δικά σας ... εννοείται ότι αρνήθηκα και τους σιχτίρισα ... κρίμα οι κάβλες για τη μουνάρα ... και κρίμα που της χαλάω τους βαθμούς χωρίς να φταίει
!coitus interruptus! ... ό,τι χειρότερο
Thander, λυπάμαι... πάντως η κοπέλα λέει πολλά!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μόλις έφαγα και βαριέμαι!!!!!
Και έχω μια αγωνία για αύριοοοοοο.....
Θα βάλω το ρολόϊ πρωί-πρωί παρότι είναι Κυριακή!!!! :grin: :grin:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.780
Πόντοι
3.715

Gauri......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:

ναι ναι ναι...και η Aletta Ocean στην Ελλάδα.

(Μην κάνει το λάθος κανείς Σαλονίκη μεριά να έχει προσδοκίες συνταύτισης, θα απογοητευτεί).

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.857
Πόντοι
456
αν υπαρχει η παραπανω αρχιζω και εγω το αθλημα με τις τουριστριες!

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
:coffee:
53964730.jpg

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.857
Πόντοι
456
χα,χα,χα οκευ geopa θα σου κανω εγω το τραπεζι πατσα βραστο να γλυφεις τα δακτυλα σου η προσκληση ισχυει και για τον αντισθενη που μας προστατευει απο κακοτοποιες!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom