Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 189 άτομα (12 μέλη και 177 επισκέπτες)

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Παιδια.Ειμαι πολυ χαρουμενος και βαθεια συγκινημενος.Ξαναερχετε η Julia.Ηταν το δευτερο ct που εχω παρει στην ζωη μου.Την ειχα δοκιμασει πριν 2-3 χρονια και ειχα μεινει κατενθουσιασμενος.Και το καλυτερο ειναι οτι εχει τις ιδιες τιμες με τοτε.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
οκ το είδα το προφίλ της, είναι από τις πορνοστάρ που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους :2funny:

Ναι,οι μαναδες ειναι οι τελευταιες που το μαθαινουν.Και φυσικα απο τις γειτονισσες.
:2funny: :2funny: :2funny:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.772
Πόντοι
3.715
Αυτή εδώ θα μου πείτε γιατί αλλάζει συνέχεια ονόματα?

εμένα πάλι με προβληματίζει που έρχεται σχετικά τακτικά. Τώρα έρχεται; Είναι μόνιμα εδώ γύρω;
Πάντως έχει συχνές καταχωρήσεις με ίδιες φωτογραφίες. Ή παίζει πελατεία με ομερτά, ή τις περισσεύουνε τα φράγκα για διαφήμιση και λέει να πιάσει κανένα 300πούλι.
Υπάρχει κανείς να ρίξει φως στην υπόθεσή της;

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παιδια.Ειμαι πολυ χαρουμενος και βαθεια συγκινημενος.Ξαναερχετε η Julia.Ηταν το δευτερο ct που εχω παρει στην ζωη μου.Την ειχα δοκιμασει πριν 2-3 χρονια και ειχα μεινει κατενθουσιασμενος.Και το καλυτερο ειναι οτι εχει τις ιδιες τιμες με τοτε.

Και εγω συγκινημενος ημουν οταν πηγα να την ξαναδω και μπορω να σου πω πως δεν ειναι η ιδια!! Δεν ξαναπερναω απο Ντζουλια. :-

medaphoar

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2007
Κριτικές
41
Like
0
Πόντοι
11
Επειδη καποια εχει βγει στη γυρα και ζηταει λεφτα,νομιζοντας οτι εχει χρυσο μουνι,το νου σας!Καλα να περνατε!

fontas21

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,θα ειμαι Αθηνα αυτη την εβδομαδα και σκεφτομαι να μου κανω δωρο την Lindi?Το πρακτορειο και η κοπελα είναι αξιόπιστα?Μην εκτεθούμε κιολάς..Καλές γιορτές με την ευκαιρία σε όλους.Respect!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Sorry Παιχτες αλλα παρακολουθω ολη την βδομαδα τα booking της Tiffany και την βλεπω μπουκωμενη συνεχια !!
Καλα ρε γουστο δεν εχεται και πατε στο Καρο ?   :think:

Τωρα θα μου πειτε καλα ρε Τρεζ αφου τα γουστα διαφερουν !!!
Οκ διαφερουν αλλα δεν παυη να ειναι καρο !!!! :grin: :grin: :grin:

Ο κακομοιρης που πηγε στις 5 σημερα στην Abelia να μας πει πως περασε παρακαλω και αν εχει κατεβασει πολυ αιμα η ακομα οχι !!! :tickedoff:

Την ανηψια του Γκμοχ κρατηστε την Παιχτες δεν πειραζει εχουν ερθει κατι πολυ καλυτερα που θα αργησετε να τα παρετε πρεφα !!!
Απο στομα σε στομα θα πηγαινουν πια οι πληροφοριες γιατι σας βαρεθηκα λογο τιμης !!! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν με χεζεις ρε Luc !!!!

22 ειναι μεσα και παλι εγω και εσυ θα μιλαμε !!!

Μοκο απο εδω και περα !!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γεια σας,θα ειμαι Αθηνα αυτη την εβδομαδα και σκεφτομαι να μου κανω δωρο την Lindi?Το πρακτορειο και η κοπελα είναι αξιόπιστα?Μην εκτεθούμε κιολάς..Καλές γιορτές με την ευκαιρία σε όλους.Respect!

Καλα βρε Φοντα, πως να εκτεθης???? :think: Δηλαδη κλεινεις τανες με το πραγματικο σου ονομα? Δινεις το τηλεφωνο του γραφειου σου και το πραγματικο σου εμαιλ?? :think:

Αν ναι τι δουλεια εχεις με το σπορ? Τουριστας και εσυ??  :2funny: :2funny: :2funny:

fontas21

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλα βρε Φοντα, πως να εκτεθης???? :think: Δηλαδη κλεινεις τανες με το πραγματικο σου ονομα? Δινεις το τηλεφωνο του γραφειου σου και το πραγματικο σου εμαιλ?? :think:

Αν ναι τι δουλεια εχεις με το σπορ? Τουριστας και εσυ??  :2funny: :2funny: :2funny:

Συμφωνω μαζι σου και προσεχω ολα τα παραπανω,αλλα επειδη ταξιδευω πολυ σου λεω με βεβαιότητα ότι στην Ρώμη μαγνητοσκοπουσαν τα δωματια και πρακτορειο εκβιαζε τους πελατες.Αυτο εννοω αν ειναι αξιόπιστο το πρακτορειο.ΚΑι επισης ολα τα τηλεφωνα και τα email μπορουν να ταυτοποιηθούν πλεον οποτε ειναι καθαρα θεμα επαγγελματισμου και τυχης να μην πεσουν λαθος.Αν το πρακτορειο σεβεται τους πελατες του οι πιθανοτητες μειώνονατι,για αυτο και ρωτησα αν τους εμπιστευεστε γενικα.Ευχαριστω προκαταβολικα

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392

Πλάκα πλάκα Luc αυτά που αναφέρεις τα ζητούσε κάποια παλιά γνωστή πρώην αθλήτρια εκ Βουλγαρίας, που κάποιοι εξ ημών μπορεί να  γνωρίζουν.  :) :)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom