Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Συμφωνω μαζι σου και προσεχω ολα τα παραπανω,αλλα επειδη ταξιδευω πολυ σου λεω με βεβαιότητα ότι στην Ρώμη μαγνητοσκοπουσαν τα δωματια και πρακτορειο εκβιαζε τους πελατες.Αυτο εννοω αν ειναι αξιόπιστο το πρακτορειο.ΚΑι επισης ολα τα τηλεφωνα και τα email μπορουν να ταυτοποιηθούν πλεον οποτε ειναι καθαρα θεμα επαγγελματισμου και τυχης να μην πεσουν λαθος.Αν το πρακτορειο σεβεται τους πελατες του οι πιθανοτητες μειώνονατι,για αυτο και ρωτησα αν τους εμπιστευεστε γενικα.Ευχαριστω προκαταβολικα

Κανενα γραφειο να μην εμπιστευεσαι με τα πραγματικα σου στοιχεια. Οσο για τις βιντεοσκοπισεις εξω απο το δωματιο, δεν αποφευγονται. Ολα τα καλα ξενοδοχεια εχουν καμερες στους διαδρομους και οι φατσες μας καταγραφονται προσωρινα (εκτος αν παρεις την συμβουλη του Τρεζ και πας με καπελακι, γυαλια ηλιου, και ψευτικο μουστακι  :grin:), αλλα αν εννοεις στο δωματιο, αν και δεν εχω ακουσει τιποτα τετοιο,  να ζητας απο το μωρο να εχει κλειστο το λαπτοπ αν σε ανησυχει.

Οσο για τα εμαιλς και τα καρτοκινητα............ δεν ταυτοποιουνται αν ξερεις τι κανεις!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
My name is Bond.....James Bond!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πλάκα πλάκα Luc αυτά που αναφέρεις τα ζητούσε κάποια παλιά γνωστή πρώην αθλήτρια εκ Βουλγαρίας, που κάποιοι εξ ημών μπορεί να  γνωρίζουν.  :) :)
Η μαλάκω η volleyμπολίστρια που δεν νοεί να καταλάβει ότι γέρασε?

:2funny:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
My name is Bond.....James Bond!!!

nice to meet you !!  :2funny: :2funny: :2funny:

1zl4rxk.jpg

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Πριν από λίγο γύρισα σπίτι από το ξενοδοχείο της Giselle.

Είχα ακούσει τόσα πολλά για την κοπέλα, που είπα να δοκιμάσω και εγώ.Η Giselle είναι απλά καταπληκτική!..Θέλει απλά να σε κάνει να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.Για το κορμί της τι να πει κανείς; Πάνω από 1.80 ύψος,σφιχτό και χωρίς ατέλειες.Και η πλάκα είναι να μου λέει ότι το παράπονο της είναι ότι δεν μπορεί να βρει παπούτσια στο νούμερο της..:)

Στο sex τα δίνει όλα! Απίστευτη πίπα με διάρκεια και όρεξη!..Γενικά η γυναίκα τραβάει στην ανηφόρα!..Το κάναμε σχεδόν σε όλα τα σημεία του δωματίου με highlight όταν την έσπερνα μπροστά στον καθρέφτη (έχει ένα θεματάκι και τις αρέσει να κοιτιέται όλη την ώρα..).Anal δεν έγινε ούτε κουβέντα γιατί μάλλον δεν μπορούσε...:P

Το ξενέρωμα ήταν όταν στο τέλος μου είπε ότι απόψε είναι η τελευταία τις νύχτα ως city tour!...εκεί ειλικρινά χαλάστηκα που άργησα τόσο πολύ να την συναντήσω...:(

Αυτά το ολίγα,και ελπίζω να αλλάξει γνώμη!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το ξενέρωμα ήταν όταν στο τέλος μου είπε ότι απόψε είναι η τελευταία τις νύχτα ως city tour!...εκεί ειλικρινά χαλάστηκα που άργησα τόσο πολύ να την συναντήσω...:(

Αυτά το ολίγα,και ελπίζω να αλλάξει γνώμη!

Ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που θα αλλαξει γνωμη! Ακομα και οι ...........παντρεμενες αλλαζουν γνωμη!! :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ποιος απ τους 3 έριξε το ψαλίδι?  :grin:

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
σε ποια ομαδα της Αργεντινης παιζει αραγε.....μποκα,ριβερ,ουρακαν? :think:

αμ το αλλο? from Spain!!!!!! τι αγαπη ειναι αυτη που εχουν οι Ρουμανες με την χωρα του μεσι?
Αν μη τι άλλο ξέρω να διαβάζω τι λένε οι άλλοι...Η χώρα του Μέσι δεν λές , όχι τη χώρα που παίζει ο Μέσι  :headbang: :headbang: :headbang:

[size=10pt]Lionel Messi [/size]
From Wikipedia, the free encyclopedia

Lionel Messi 
Personal information
Full name Lionel Andrés Messi[1][2]
Date of birth 24 June 1987 (1987-06-24) (age 23)
Place of birth Rosario, Argentina
Lionel Andrés Messi (Spanish pronunciation: [ljoˈnel anˈdɾes ˈmesi]; born 24 June 1987) is an Argentine footballer who currently plays for FC Barcelona and the Argentina national team as a forward or winger. He also holds Spanish citizenship, which makes him eligible as a EU player. Considered one of the best football players of his generation[3][4][5] and frequently cited as the world's best contemporary player,[6] Messi received several Ballon d'Or and FIFA World Player of the Year nominations by the age of 21 and won both by the age of 22.[6][7][8][9] His playing style and ability have drawn comparisons to Diego Maradona, who himself declared Messi his "successor".[10][11]

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες απο το γνωστο πορνοσαιτ γλυκοκοιταζω μια Ekaterina και μια Lada-LT, η τουλαχιστο ετσι λεγονται τωρα, μιας και παλαιοτερα ειχαν αλλο βαφτιστικο....
εχει κανεις εμπειρια με καμια τους μην πεταξω τα λεφτουδακια μου;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom