Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Κορυφή η Εσμεράλντα του Z, ωραίο πρόσωπο, δυνατό σώμα (βυζάρες) και πολύ καλή στο μπλα μπλα… την προτείνω ανεπιφύλακτα…
για sex ή μπλα μπλα?
btw το blogακι σου παιχτη δεν το ενημερωνεις?
Χαμπάρι δεν πήρα τι να πω, μεγάλο χνερι πάλι ρε Geopa, έχω φλομώσει τελευταία στα φέσια.Μπράβο Makim!!!!!
Όλη την περασμένη εβδομάδα φωνάζαμε εδώ για την μούφα!!!!
Περαστικά σου..... :-
Tην Λετονα ακομα να την καρφωσετε να μου πειτε και εμενα με γελαν τα ματια μου η οχι !!! :-
Επειδή η κοπέλα στην φωτό είναι ακριβώς στα γούστα μου θα μπορούσες να δώσεις όνομα γιατί δεν την βρίσκω ρε γμτ στον κατάλογο.....
Κορυφή η Εσμεράλντα του Z, ωραίο πρόσωπο, δυνατό σώμα (βυζάρες) και πολύ καλή στο μπλα μπλα… την προτείνω ανεπιφύλακτα…
για sex ή μπλα μπλα?
btw το blogακι σου παιχτη δεν το ενημερωνεις?
Το σιγουρακι παντως το εχω κλεισμενο για την αλλη βδομαδα
Αντε κοριτσαρα μου
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/1208_NEW9_1213172813.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τελικά,καποιες μετοχές και αξίες παραμένουν αμετάβλητες και δεν επηρεάζονται ούτε απο οικονομικές κρίσεις ούτε από τίποτα.
Κάθε φορά που συναντάω την Caro είναι ακόμα καλύτερη!Έχασα την μπάλα για μια ακόμη φορά μετά τη χθεσινή μας συνάντηση!
Χαλάλι της τα φράγκα που παίρνει με ολές τις μούφες που κυκλοφορούν
Caro see you next month :headbang3: :headbang3:
στον καθρεφτη σου το εγραφες αυτο???Caro see you next month
αλλο το να γραψεις πως περασες & αλλο να στελνεις φιλακια & χαιρετισματα..Σοβαρά?Απο πότε προμοτάρουμε καποιά επείδη γράψαμε ότι περάσαμε καλά?Και πόσο μαλλόν το χρειάζεται η συγκεκριμμένη?
Κρίμα γιατί είσαι παλαίο μέλος και νόμιζα ότι έπαιρνες χαμπάρι...
αντε να το επαναλαβω λοιπον..Δικαιωμά σου σαφώς αλλά δεν είχα κανένα σκόπο να θεωρήθει όπως το είπες...
Απλα πέρασα super και αυτό ήθελα να πω.
αντε παλι με τα τσιρακια του ζουζουνα!οριστε ρε που κλαιγοσαστε για τις τιμες..
το ιταλικο γραφει 60 minuti:280 EUR & ο ζουζουνας 1 hours 200 euro..
τσαμπα πραγμα λεμε..
Ενημέρωση για Lady Tours.
Χτεσινη επικοινωνια για Lesli.
Ψιλομοιαζει οπως στις φωτογραφιες, στο ποιο αδυνατο και στο μικροτερο βυζι.
Διαθεση καλη,υπηρεσιες τπτ το ιδιαιτερο και στο μισαωρο λεω να φυγω ζητωντας τα 70Ε πισω.
Και να μη μου τα δινει με τπτ.Μου ανοιγει την πορτα να φυγω και εγω στρογγυλοκαθομαι στο κομοδινο με ανοιχτη την πορτα.
Της λεω παρε το αφεντικο σου γιατι δε φευγω.
Ερχετε η Laura(ολοιδια με τις φωτογραφιες) και μου δινει το αφεντικο να μιλισω που με αρχιζει σε κατι μαλακιες(θα σε βαλω στη μαυρη λιστα θα σου κανω θα σου ρανω) και εγω απανταω κατσε να φωναξω την αστυνομια και μετα κανε οτι θες.
Το κλεινει και με περνει ενας ελληνας και μου ζηταει συγνωμη και του εξηγω οτι εκατσα 30 λεπτα και θελω τα υπολοιπα πισω.
και αν δε μου τα δωσει θα φαει τοσο κραξιμο που καλυτερα να τα μαζεψει να φυγει για να μην πληρωνει τσαμπα ξενοδοχειο.
Μου τα δωσε η Laura και εφυγα ενω η πατσαβουρα η Lesli παραπονιοταν φωναχτα(ακουγοταν και οταν εφυγα).
Σιγα μη την αφηνα την πατσαβουρα