Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Φιλος πηγε επισης χθες
Σε λιγο θα μαθουμε αν και τη δευτερη φορα ειχε την ιδια συμπεριφορα

nickythegreek

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
11
Like
15
Πόντοι
10
Μολις κατεθεσα την κριτική μου κ περιμένω να δημοσιευτεί..
Μακριά κι αγαπημένοι..!
Φιλε σχοινοβατη σε ευχαριστω κ στο αναγνωριζω οτι με την δικη σου σχοινοβασια  ;) γλυτωσα ενα πολυτιμο 200 εν οψει διακοπων. Καλη ξεκουραση σε ολους κ τα λεμε απο Σεπτεμβρη!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Φιλε σχοινοβατη σε ευχαριστω κ στο αναγνωριζω οτι με την δικη σου σχοινοβασια  ;) γλυτωσα ενα πολυτιμο 200 εν οψει διακοπων. Καλη ξεκουραση σε ολους κ τα λεμε απο Σεπτεμβρη!

Να σου πω εγώ κατέθεσα τη δική μου εμπειρία.. Μπορεί κάποιος άλλος να πέρασε καλά..
Ίσως κ να μη γούσταρε το στυλάκι μου κιόλας, ξέρεις εγώ πάω στα ραντεβού τελείως χύμα στο κύμα, αμάνικο φανελάκι, βερμουδίτσα κ πεδιλάκι.. Αυτή απ' ότι κατάλαβα είναι για πιο χάι-κλας καταστάσεις, ίσως αν φορούσα πουκαμισάκι κ κανα καλό παπουτσάκι να με παιρνε με καλύτερο μάτι.. (χα,χα)
Πριν από μένα είχε ραντεβού με κάποιον άλλο φίλο μου πε, που έσκασε 400 για ένα διωράκι, το καναν 3 φορές κ περάσαν πολύ καλά, κ το ίδιο μου πρότεινε να κάνω κι εγώ την επόμενη φορά που θα κλεινα μαζί της, γιατί εκείνη τη μέρα είχε πολλά ραντεβού μέχρι τις 3 το πρωί, κι ότι δεν πειράζει που φεύγω για να ξεκουραστεί κ λίγο..
Πάντως, αν αυτός ο φίλος διαβάζει ας γράψει κι αυτός να μας πει την εμπειρία του..

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mην μασας ρε sxoinobaths  !!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Mην μασας ρε sxoinobaths  !!

Μήπως εσένα εννοούσε όταν έλεγε για προέδρους, ρε πρόεδρε..;
Πάντως έχει κανείς άλλος εμπειρία απ' αυτό το πρακτορείο..;
Εγώ το μόνο άλλο τουρ που θυμάμαι είναι της Claudia Ferrari..
Δεν είναι παράρτημα του Ζουζανα τελικά..;
Πάντως όσο κ να τα χώνουμε στο ζου, νομίζω ο επαγγελματισμός του δε συγκρίνεται, τόσο στην αξιοπιστία των φωτος, όσο κ στο σερβις των κοριτσιών..

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.080
Πόντοι
6.635
Όχι, συνήθως κάνεις τις δουλειές μόνος σου, δεν βάζεις μεσάζοντα.
οταν μερικα γραφεια γαμιονται :jerking: ή μερικες κοπελες το παιζουν "ιστορια" βαζεις μεσαζοντα και προχωρας! ;)

Επισκέπτης
Μολις κατεθεσα την κριτική μου κ περιμένω να δημοσιευτεί..
Μακριά κι αγαπημένοι..!
μεγαλο πακετο παιχτη..θαυμαζω την υπομονη σου..παιζει να της εριχνα τιποτε κλωτσιες αν με αντιμετωπιζε με τετοιο υφακι-στυλακι..

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Εκανα το 1ο μου ct με την Tyra σημερα.....απ'την αλλη δεν εκανε κατι για να με πεισει οτι αξιζε τα [size=40pt]350[/size] Εuros.Απειρα studioκοριτσα εχουν πολυ μεγαλυτερη διαθεση και κεφι....

[size=12pt]Επρεπε να της δωσεις και 100 φιλοδωρημα, τι ηθελες τσαμπα να γαμισεις;;;[/size]  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Oσο για το Πρακτορειο και την Victoria ειναι σωστο κωλοχανιο !!!
Η δε Aleta δεν κανει Tour απλα για μοστρα την εχουν και εαν βρεθει κανενα κοροιδο που θα δωσει κανενα ταλαρο και μισο κιλο Coca Cola για 36 ωρες μονο τοτε σηκωνετε απο την καρεκλα της !!!

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/31752015121987379447.jpg[/img[/URL]]

Oταν ηταν πιο πιτσιρικα και πριν γινει σαν μπαλονι το πηγαινε το γραμμα !!
Τωρα που την γαμει το αφεντικο της εταιρειας που κανει τις τσοντες της το εκοψε !!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ναι ρε Δάσκαλε..... :)
Σε παρακαλώ πες τον David και για εμένα μια καλή κουβέντα!!!!! :-*
Ενδιαφέρομαι και εγώ....κάτι Λετόνες μου έχουν φάει τα αυτιά εδώ που είμαι!!!!! :tickedoff:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Oσο για το Πρακτορειο και την Victoria ειναι σωστο κωλοχανιο !!!
Η δε Aleta δεν κανει Tour απλα για μοστρα την εχουν και εαν βρεθει κανενα κοροιδο που θα δωσει κανενα ταλαρο και μισο κιλο Coca Cola για 36 ωρες μονο τοτε σηκωνετε απο την καρεκλα της !!!

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/31752015121987379447.jpg[/img[/URL]]

Oταν ηταν πιο πιτσιρικα και πριν γινει σαν μπαλονι το πηγαινε το γραμμα !!
Τωρα που την γαμει το αφεντικο της εταιρειας που κανει τις τσοντες της το εκοψε !!
[/quote]

Πρόεδρε, εδώ κάνεις λάθος.. Κάνει τουρ στο Λ.Α. από 23 Αυγούστου...!
[URL unfurl="true"]http://www.adultstargirls.com/bio.aspx?ModId=643[/URL]
Πόσα ζητάει δεν λέει όμως.. Δηλ, αυτήν την έχεις πάρει..;
Τουλάχιστον όμως είναι μια κορυφαία πορνοσταρ στην ακμή της..!
Η αναζήτηση στο google με τ' όνομά της βγάζει περίπου 1.810.000 αποτελέσματα..!
Τί να πεις ας πούμε για την Jasmin Black πχ, που ζητάει 2 χιλιάρικα το 12ωρο κι είναι κ χοντρή..!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βρε sxoinobaths στο L.A. τραβαει τις ταινειουλες το κοριτσι και μενει και με τον γκομενο !!!
23Αυγ. με 15 Νοεμ. Aυτο δεν ειναι Tour ειναι ο γυρος του κοσμου σε 80 μερες !!!
Αιντε !!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εν το μεταξύ τώρα όλα τα κουρίτα πάνε στο επάνω χωριό!!! :grin:
Αμ τι.....τις ταίζουν, τις ποτίζουν και κάνουν και τα μπανάκια τους στα "πόδια"!!!!!
Και άμα λάχει τις πάνε και στο τρίτο για να κολλάσουν τους καλόγερους!!!!! :rockon:
Ενώ εδώ εμείς....μέσα στους 4 τοίχους τις έχουμε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Καλά ρε πήγε η άλλη στα Βίλια?....τουρ στα Βίλια?......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μεχρι 3,αντε 4 τζι την ημερα προλαβαινεις να πιεις(επι 24ωρου βασεως εννοω),εκτος αν πινεις ταλκ-μπεμπελακ..
Sorry Παιχτη αλλα επειδη δεν ειμαι του αθληματος δεν τα παω καλα και με τις ποσοτητες !!
Ειναι σαν μια καριολα πριν κατι χρονια μου ελεγε για καποιο πουστη Charly και εγω επεμενα οτι δεν τον γνωριζω !!!
Ο μαλακας !!

Επισκέπτης
Sorry Παιχτη αλλα επειδη δεν ειμαι του αθληματος δεν τα παω καλα και με τις ποσοτητες !!
ουτε εγω ειμαι ρε..
αλλα τοσο πουλαω σε αυτους που ειναι..
αααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom