You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (5 μέλη και 117 επισκέπτες)
nickythegreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 15
- Πόντοι
- 10
Φιλε σχοινοβατη σε ευχαριστω κ στο αναγνωριζω οτι με την δικη σου σχοινοβασια ;) γλυτωσα ενα πολυτιμο 200 εν οψει διακοπων. Καλη ξεκουραση σε ολους κ τα λεμε απο Σεπτεμβρη!Μολις κατεθεσα την κριτική μου κ περιμένω να δημοσιευτεί..
Μακριά κι αγαπημένοι..!
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Φιλε σχοινοβατη σε ευχαριστω κ στο αναγνωριζω οτι με την δικη σου σχοινοβασια ;) γλυτωσα ενα πολυτιμο 200 εν οψει διακοπων. Καλη ξεκουραση σε ολους κ τα λεμε απο Σεπτεμβρη!
Να σου πω εγώ κατέθεσα τη δική μου εμπειρία.. Μπορεί κάποιος άλλος να πέρασε καλά..
Ίσως κ να μη γούσταρε το στυλάκι μου κιόλας, ξέρεις εγώ πάω στα ραντεβού τελείως χύμα στο κύμα, αμάνικο φανελάκι, βερμουδίτσα κ πεδιλάκι.. Αυτή απ' ότι κατάλαβα είναι για πιο χάι-κλας καταστάσεις, ίσως αν φορούσα πουκαμισάκι κ κανα καλό παπουτσάκι να με παιρνε με καλύτερο μάτι.. (χα,χα)
Πριν από μένα είχε ραντεβού με κάποιον άλλο φίλο μου πε, που έσκασε 400 για ένα διωράκι, το καναν 3 φορές κ περάσαν πολύ καλά, κ το ίδιο μου πρότεινε να κάνω κι εγώ την επόμενη φορά που θα κλεινα μαζί της, γιατί εκείνη τη μέρα είχε πολλά ραντεβού μέχρι τις 3 το πρωί, κι ότι δεν πειράζει που φεύγω για να ξεκουραστεί κ λίγο..
Πάντως, αν αυτός ο φίλος διαβάζει ας γράψει κι αυτός να μας πει την εμπειρία του..
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Mην μασας ρε sxoinobaths !!
Μήπως εσένα εννοούσε όταν έλεγε για προέδρους, ρε πρόεδρε..;
Πάντως έχει κανείς άλλος εμπειρία απ' αυτό το πρακτορείο..;
Εγώ το μόνο άλλο τουρ που θυμάμαι είναι της Claudia Ferrari..
Δεν είναι παράρτημα του Ζουζανα τελικά..;
Πάντως όσο κ να τα χώνουμε στο ζου, νομίζω ο επαγγελματισμός του δε συγκρίνεται, τόσο στην αξιοπιστία των φωτος, όσο κ στο σερβις των κοριτσιών..
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.080
- Πόντοι
- 6.635
οταν μερικα γραφεια γαμιονται ή μερικες κοπελες το παιζουν "ιστορια" βαζεις μεσαζοντα και προχωρας! ;)Όχι, συνήθως κάνεις τις δουλειές μόνος σου, δεν βάζεις μεσάζοντα.
Επισκέπτης
μεγαλο πακετο παιχτη..θαυμαζω την υπομονη σου..παιζει να της εριχνα τιποτε κλωτσιες αν με αντιμετωπιζε με τετοιο υφακι-στυλακι..Μολις κατεθεσα την κριτική μου κ περιμένω να δημοσιευτεί..
Μακριά κι αγαπημένοι..!
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
Εκανα το 1ο μου ct με την Tyra σημερα.....απ'την αλλη δεν εκανε κατι για να με πεισει οτι αξιζε τα [size=40pt]350[/size] Εuros.Απειρα studioκοριτσα εχουν πολυ μεγαλυτερη διαθεση και κεφι....
[size=12pt]Επρεπε να της δωσεις και 100 φιλοδωρημα, τι ηθελες τσαμπα να γαμισεις;;;[/size]
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Oσο για το Πρακτορειο και την Victoria ειναι σωστο κωλοχανιο !!!
Η δε Aleta δεν κανει Tour απλα για μοστρα την εχουν και εαν βρεθει κανενα κοροιδο που θα δωσει κανενα ταλαρο και μισο κιλο Coca Cola για 36 ωρες μονο τοτε σηκωνετε απο την καρεκλα της !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/31752015121987379447.jpg[/img[/URL]]
Oταν ηταν πιο πιτσιρικα και πριν γινει σαν μπαλονι το πηγαινε το γραμμα !!
Τωρα που την γαμει το αφεντικο της εταιρειας που κανει τις τσοντες της το εκοψε !!
Η δε Aleta δεν κανει Tour απλα για μοστρα την εχουν και εαν βρεθει κανενα κοροιδο που θα δωσει κανενα ταλαρο και μισο κιλο Coca Cola για 36 ωρες μονο τοτε σηκωνετε απο την καρεκλα της !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/31752015121987379447.jpg[/img[/URL]]
Τωρα που την γαμει το αφεντικο της εταιρειας που κανει τις τσοντες της το εκοψε !!
Επισκέπτης
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..μισο κιλο Coca Cola
τι λες ρε παιχτη???
με 50 τζι γαμας ολη την μυκονο & την μιση σαντορινη..
ρε τι μαθαινουμε στο μπου.κομ..
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Με το φτυάρι την πίνει?
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Oσο για το Πρακτορειο και την Victoria ειναι σωστο κωλοχανιο !!!
[/quote]
Πρόεδρε, εδώ κάνεις λάθος.. Κάνει τουρ στο Λ.Α. από 23 Αυγούστου...!
[URL unfurl="true"]http://www.adultstargirls.com/bio.aspx?ModId=643[/URL]
Πόσα ζητάει δεν λέει όμως.. Δηλ, αυτήν την έχεις πάρει..;
Τουλάχιστον όμως είναι μια κορυφαία πορνοσταρ στην ακμή της..!
Η αναζήτηση στο google με τ' όνομά της βγάζει περίπου 1.810.000 αποτελέσματα..!
Τί να πεις ας πούμε για την Jasmin Black πχ, που ζητάει 2 χιλιάρικα το 12ωρο κι είναι κ χοντρή..!
Επισκέπτης
μεχρι 3,αντε 4 τζι την ημερα προλαβαινεις να πιεις(επι 24ωρου βασεως εννοω),εκτος αν πινεις ταλκ-μπεμπελακ..Με το φτυάρι την πίνει?
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Εν το μεταξύ τώρα όλα τα κουρίτα πάνε στο επάνω χωριό!!!
Αμ τι.....τις ταίζουν, τις ποτίζουν και κάνουν και τα μπανάκια τους στα "πόδια"!!!!!
Και άμα λάχει τις πάνε και στο τρίτο για να κολλάσουν τους καλόγερους!!!!!
Ενώ εδώ εμείς....μέσα στους 4 τοίχους τις έχουμε!!!!!
Υ.Γ. Καλά ρε πήγε η άλλη στα Βίλια?....τουρ στα Βίλια?......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!!!
Αμ τι.....τις ταίζουν, τις ποτίζουν και κάνουν και τα μπανάκια τους στα "πόδια"!!!!!
Και άμα λάχει τις πάνε και στο τρίτο για να κολλάσουν τους καλόγερους!!!!!
Ενώ εδώ εμείς....μέσα στους 4 τοίχους τις έχουμε!!!!!
Υ.Γ. Καλά ρε πήγε η άλλη στα Βίλια?....τουρ στα Βίλια?......ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Sorry Παιχτη αλλα επειδη δεν ειμαι του αθληματος δεν τα παω καλα και με τις ποσοτητες !!μεχρι 3,αντε 4 τζι την ημερα προλαβαινεις να πιεις(επι 24ωρου βασεως εννοω),εκτος αν πινεις ταλκ-μπεμπελακ..
Ειναι σαν μια καριολα πριν κατι χρονια μου ελεγε για καποιο πουστη Charly και εγω επεμενα οτι δεν τον γνωριζω !!!
Ο μαλακας !!
Επισκέπτης
ουτε εγω ειμαι ρε..Sorry Παιχτη αλλα επειδη δεν ειμαι του αθληματος δεν τα παω καλα και με τις ποσοτητες !!
αλλα τοσο πουλαω σε αυτους που ειναι..
αααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δωσε φιλια στα Playmate απο την φιλεναδα σου !!!Στις 19:00 πάω να γαμήσω Playmate .. (Με λεφτά) Ciao!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/62408307826303330316.jpg[/img[/URL]]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K