tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Nai και το εκανε και ο Ροδολφος λες και νομισουμε οτι προκειται για αλλο πρακτορειο !!!
Ασε Ροδολφε !!!!
Ασε Ροδολφε !!!!
Δεν νομιζω οτι θα υπαρχη θα ξανα !!
ΟΧΙ ΔΕ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ PRIVE?
KRIMA
Μας ξεκούφανες φίλε :SΟΧΙ ΔΕ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ PRIVE?
KRIMA
Καθομαι και σας διαβαζω εσας τους δυο τελευταιους και απο οτι βλεπω το κατεχετε το αθλημα και γαματε και καλα και ωραια κομματια !!!
Δεν το λεω μονο για εσας αλλα και για ολους τους αλλους που πιο πολυ διαβαζουν , αν οχι μονο διαβαζουν παρα γραφουν !!!
Ε λοιπον απο εδω και μπρος μαλλον οι νεοι θα ανοιγουν τον δρομο γιατι οι παλιοι απο οτι καταλαβα κουραστηκαν συνεχια οι ιδιοι και οι ιδιοι να κανουν ολη την δουλια !!!
Ειδικα τωρα που εχουν σκασει και 60 τεμαχια απο τα οποια τα 48 ειναι πεταμενα φραγκα να δω τι θα γινει !!
Και τα στοιχια της Μαρτας τα εχω αλλα δεν μου εχει αποδειξη κανενας οτι αξιζει να του τα δωσω !!
Αυτα για την ωρα !!! :-
Καθομαι και σας διαβαζω εσας τους δυο τελευταιους και απο οτι βλεπω το κατεχετε το αθλημα και γαματε και καλα και ωραια κομματια !!!
Δεν το λεω μονο για εσας αλλα και για ολους τους αλλους που πιο πολυ διαβαζουν , αν οχι μονο διαβαζουν παρα γραφουν !!!
Ε λοιπον απο εδω και μπρος μαλλον οι νεοι θα ανοιγουν τον δρομο γιατι οι παλιοι απο οτι καταλαβα κουραστηκαν συνεχια οι ιδιοι και οι ιδιοι να κανουν ολη την δουλια !!!
Ειδικα τωρα που εχουν σκασει και 60 τεμαχια απο τα οποια τα 48 ειναι πεταμενα φραγκα να δω τι θα γινει !!
Και τα στοιχια της Μαρτας τα εχω αλλα δεν μου εχει αποδειξη κανενας οτι αξιζει να του τα δωσω !!
h lindi?
Ακομα 300 θελει αυτη συν τα εξτρα?????? Κριμα γιατι θα ειμαι Αθηνα αυριο και σκεφτομουν να την επισκεπτω !!!
τώρα ενώ καταλαβαίνω τι λές , δεν λέω κάπου έχεις δίκιο αλλα η κορυφή έχει και μοναξιά.
για να βρείς άλλους σαν εσένα λίγο δύσκολο το βλέπω.
θα έπρεπε να διαθέτουν και την δική σου λίμπιντο, και ανάλογο πορτοφόλι .
Χλωμα τα βλέπω τα πράματα!!!!
Καλές Διακοπές , καλά ψάρια, και ωραία μωρά, ;) ;)