Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρωσσίδιαααααααααααααααα........ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!
Λατίνεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....!
Κόλαση και παράδεισος ταυτόχρονα...!!!
Ρωσσίδιαααααααααααααααα........ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!
Δάσκαλε πιες κανά χυμό!!!!! :oΑντε τα λεμε παω για Mojito !!!
Αντε τα λεμε παω για Mojito !!!
Αντε τα λεμε παω για Mojito !!!
Τωρα που το θυμηθηκα, δεν ειχε και το Piercing στη γλωσσα
Πήγαινε μια βόλτα στην Κολομβία και θα βρεις πολύ καλύτερες!
Η Σακίρα μπροστά σε αυτά που πραγματικά υπάρχουν εκεί, είναι ένα δείγμα!
Κοίτα το μωρό άβαταρ μου για να καταλάβεις!
μηπως βρε φίλε σπυριδονα
τα θέλει και λίγο ο λοκος σου
είναι η δεν είναι αυτο καλυμενη προσωπικη επιθεση στον παίχτη busterd
μην κανουμε σαν τις παρθενες που μας διαβαλουν οι κακοι άλλοι και μετα αρχίζουμε τις πουτανιες
υπαρχουν οι .ανες που μας τα κάνουν αυτα έτσι και αλλιως
αυτο πραγματικα ειναι ενα ασχημο μουνι. υποκειμενικα παντα.
....αλλά αυτό με το νιμού, σχεδόν όλοι καταλάβαμε τι εννοούσε!!!!!
Την έκφραση που χρησιμοποίησε, την χρησιμοποιούμε κατά κόρον σχεδόν όλοι, κάθε μέρα, για να περιγράψουμε το σχήμα του νιμού....όχι την ηλικία!!!!
Ενα σχολιο και την εκανα , γιατι δεν με αφορα το σχετικο θρεντ. Και μονο που χρησιμοποιειτε (οσοι χρησιμοποιειτε ) τη λεξη "παιδικο" για να περιγραψετε ενα μουνι μιας πουτανας , δειχνει ποσο τραγικοι και για τον πουτσο ειστε. Και ειδικα οσοι εχετε παιδια θα επρεπε να σας αηδιαζουν τετοιες παρομοιωσεις , φτανει μονο να σκεφτειτε ποσο αθωα και ασπηλα ειναι οσα σχετιζονται με παιδια. Θα μπορουσατε απλα να πειτε οτι εχει μικρα μουνοχειλα , τοσο δυσκολο ειναι η εχετε προβλημα εκφρασης?
Επειδή πήρες φόρα και κατηγορείς συλλήβδην όσους έγραψαν ποστ για το θέμα αυτό, θεωρείς ότι με αυτό το σχόλιο:
"...Γιατί εάν εδώ υπάρχει έστω και ένας που του αρέσουν τα παιδικά μουνάκια τότε άντε να πάμε στο διάολο..." ()
Έγραψες!"
... που έγραψε ο busterd στη κριτική του και επιδοκίμασα εγώ, είμαστε απ' αυτούς που γουστάρουμε τέτοιας ηλικίας γεννητικά όργανα; Αν ναι, sorry φίλε, αλλά έχεις πρόβλημα κατανόησης του κειμένου. Άλλωστε το επόμενο ποστ μου με το οποίο ξεκαθάριζα ως προς αυτά τη θέση μου δεν άφηνε νομίζω κανένα περιθώριο για παρερμηνείες.
Κι εγώ τουλάχιστον δεν το γράφω αυτό εδώ το ποστ και "την κάνω", θα είμαι εδώ για ο,τι άλλο θες να με αντικρούσεις. Αλλά με επιχειρήματα και κόσμια, όχι με αφορισμούς και ύβρεις, όπως εσύ.
Κατά τα άλλα, πέρα από τους αφορισμούς σου αυτούς, επί της ουσίας φυσικά και συμφωνούμε, όχι μόνο εμείς οι δυό, αλλά θέλω να πιστεύω και οι περισσότεροι εδώ μέσα.