Θα συμφωνήσω με τον Τρες ότι η Βανέσσα ήρθε και κλέβει...!
Δεν την γνώρισα στα προηγούμενα τουρ της αλλά αν την αφήσεις τώρα μια χαρά σου τρώει την ώρα και φεύγεις χωρίς να πηδήξεις!
Θα συμφωνήσω επίσης με το φτέρουγα ότι τα κιλά που έχει χάσει κτυπάνε στο μάτι καθώς και η αντίθεση με το μεγάλο στήθος της!
Αλλά και πάλι είναι να τη φας...!!!
Ακόμα ανατριχιάζω...!!!
;)
Στην περίπτωση του φτέρουγα θα παραφράσω λίγο λέγοντας πως όπως στρώνουμε έτσι κοιμόμαστε και ότι τρώμε αυτό είμαστε...
Έτσι στην περίπτωση μας άμα δείξουμε στις κοπέλες ότι μας έχουν και τους δώσουμε τη σκυτάλη αντί να την κρατήσουμε εμείς, θα καταντήσουμε να πληρώνουμε 250Ε για ψυχολόγο και όχι για τουρίστρια!
Όσο κακοί και να δείξουμε, δεν πρέπει όμως και να τις λυπηθούμε!
Φτέρουγα άκου και το δικό μου για να καταλάβεις τι εννοώ!
Την έκλεισα για 2 ώρες και οι 2 ώρες καθαρά αγωνιστικό παιχνίδι εκ μέρους μου!
Τη φοβομουν την κοπέλα και ήτανε αρχικά να μην παώ καθόλου αφού ο τσόγλανος ο Γεο και ο Άλεξ με είχαν φοβίσει αρχικά...
Αλλά είπα ότι θα πάω μιας που δεν έρχεται συχνά εδώ!
Μου το έκανε και σε εμένα και πήγε να μου φάει ώρα με κουβέντα, γνωριμία και τρομερά παιχνίδια μυαλού μόνο που την πάτησε και όχι διότι είμαι μάγκας ή έξυπνος εγώ αλλά διότι απλά μου φαινόταν τόσο μούναρος που ήμουν σαν παιδάκι που του δίνουν κάτι καινούριο και θέλει να το εξευρενήσει αμέσως χωρίς να τον ενδιαφέρουν όλα τα υπόλοιπα!
Έτσι και εγώ είχα τόσο ενθουσιαστεί με αυτό που έβλεπα που ενώ εκείνη μου μίλαγε και με ζάλιζε, εγώ έπαιζα μαζί της και δεν έδινα καθόλου σημασία... Συνέχιζα το παιχνίδι, την διέκοπτα και τη φίλαγα!
Στο τέλος το κατάλαβε ότι δεν θα της χαριζόμουν και έτσι απλά σταμάτησε και μου έδωσε αυτό που ήθελα!
Τσαντίστηκε και μου έδωσε μια υπέροχη συνάντηση μαζί της για να ξεχάσω την ήττα με τη φακιδομύτα!
Όπου εκεί την πάτησα και εγώ σαν και εσένα!
Την έκλεισα λάθος ώρα, λάθος μέρα και επιπλέον της χαρίστηκα και μου έφαγε την ώρα χωρίς να πάρω χαμπάρι!
Οπότε κλείνοντας, αυτό που δείχνουμε στις κοπέλες, αυτό θα εισπράξουμε!
Τη σκυτάλη την κρατάμε εμείς διότι αυτές επιθυμούν να φτάσουν στο τέρμα χωρίς να τρέξουν και χωρίς εμπόδια!
Αυτά...
Latin Boy