wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Στο στρατό λοχίας έκανες?Ειναι μονο για VIP πελατες! Αν δεν εισαι VIP δεν σε γαμαει οσα και να την πληρωσεις
Στο στρατό λοχίας έκανες?Ειναι μονο για VIP πελατες! Αν δεν εισαι VIP δεν σε γαμαει οσα και να την πληρωσεις
Στο στρατό λοχίας έκανες?
Eγω Φτερουγα θα επερνα την Revans εντος εδρας !!!
Εγώ ξέρω ποιοι φταίνε!!!!Ευχαριστω θερμά τους συναδέλφους για την προσωπική ειτε & δημόσια συμπαράσταση στο πένθος μου.
Η αλήθεια όμως είναι άλλη και δε μπορώ νά 'χω το κρίμα στο λαιμό μου...
Ρε σεις, ούτε κηδειόχαρτο να βλέπατε!
Τελικά μάλλον δικαιώνετε τον Αντισθένη που θεωρεί πως οι κριτικές μου δεν ωφελούν κανένα!
Συγχωρέστε μου τη ματαιοδοξία (my prefered sin)...όπως & τα ελληνοαμερικάνικα...δεν είμαι κι ο πρωθυπουργός στο κάτω-κάτω!
Ισως ο μόνος που κατάλαβε ήταν ο Πρόεδρος καθως κι ένας...Σιωπηλός Ενοχος1
Το πιό αστείο ήταν pm έμπειρου παίκτη που 'θελε να ακυρώσει νομίζοντας οτι έπεσα θύμα κλοπής!
Οχι, αδελφέ, μόνο αποπλάνηση ήταν!
Ο Πόντιος Πιλάτος δε μ' άφησε να κοιμηθώ με το Μωρό! ;) Αχόρταγε!Ο Σιωπηλός Ένοχος δεν έχει καμία ανάμειξη!!!!
Ευχαριστω θερμά τους συναδέλφους για την προσωπική ειτε & δημόσια συμπαράσταση στο πένθος μου.
Η αλήθεια όμως είναι άλλη και δε μπορώ νά 'χω το κρίμα στο λαιμό μου...
Ρε σεις, ούτε κηδειόχαρτο να βλέπατε!
Μια διακριτική κριτική για κορίτσι-αστέρι(Vanessa /LL) ήθελα να γράψω!!! ...
Δλδ το μισάωρο επιπέδου Μπάρτσας δε σας είπε τίποτα? Και φυσικά ήρθε το γκολ! ...
...
!! "Ηθελές τα & παθές τα!" αφού ζήτησα συνάντηση στις 10.30 το βράδυ...
Τα επόμενα 45' (η "εξομολόγηση-ποταμός")....
;) αντι
Συγχωρέστε μου τη ματαιοδοξία (my prefered sin)...ό
είσαι και απρόσεχτος!μόνο αποπλάνηση ήταν!
Sorry geo αλλά είμαι 2 μέρες με κρανιογκεφαλικές κακώσεις από έναν παππού από την Κόρινθο που με πήρε παραμάζωμαΒρε παίχτη Νίτρο....εκείνη την εκθεσούλα για Νικόλ ακόμα?
Ακόμα ποδήλατο κάνεις?
Τι στο διάολο....το γύρος της Γαλλίας κάνεις?
Α ρε γλέντια....θα την διαβάζουμε και θα γλυφόμαστε!!!!
2 μέρες την γλεντάει!!!!!
Ιιιιιιι! Ο δικός μας?Sorry geo αλλά είμαι 2 μέρες με κρανιογκεφαλικές κακώσεις από έναν παππού από την Κόρινθο που με πήρε παραμάζωμα
Thx αλλά επανήλθα δρυμίτρελοςΙιιιιιι! Ο δικός μας?
Σοβαρά τώρα: Περαστικά.
Sorry geo αλλά είμαι 2 μέρες με κρανιογκεφαλικές κακώσεις από έναν παππού από την Κόρινθο που με πήρε παραμάζωμα
Περαστικά! Τουλάχιατον δεν πονάς όταν γελάς!Thx αλλά επανήλθα δρυμίτρελος
Σιδεροκεφαλος !!!Sorry geo αλλά είμαι 2 μέρες με κρανιογκεφαλικές κακώσεις από έναν παππού από την Κόρινθο που με πήρε παραμάζωμα
Μυωψ !!!Μην κανεις την παπια ρε κουφαλα tres!!!! Περνα και απο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,84648.0]εδω [/URL] μια βολτα....