Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (6 μέλη και 87 επισκέπτες)

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μία ενημέρωση ποια ειναι η Mila γιατί δεν το έπιασα
Ευχαριστώ
Τώρα, αν πω ότι συγκρίνεις βούρτσα με πούτσα θα με περάσετε για Promoter της Μίλα?

Η Μίλα είναι το τελευταίο σοβαρό μαγαζί που στέλνει εμπόρευμα Ελλάδα.

ALKA

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
59
Πόντοι
0
Έχω κλείσει σήμερα με paris από ladietours , καμιά πληροφορία ? από ότι είδα  είναι φουλ , δεν έχει κάποιος να μας πει κάτι εκτός από το ότι έχει παραπάνω κιλά , αφού πίστεύω οι ποιο πολλοί για αυτό την επέλεξαν , το ότι είναι χυμώδης.
Κατ? αρχή να ξεκαθαρίσω ότι δεν διαθέτω σοβαρή εμπειρία στα ct. Ήταν η τρίτη φορά που πήγα με ct. 
To ραντεβού κλείστηκε εξαιρετικά εύκολα με ανταλλαγή δύο e-mail και δύο μηνυμάτων. 
Η Paris με υποδέχτηκε με ένα φωτεινό χαμόγελο και με θετική διάθεση.  Τα καλά αγγλικά της βοηθούν πολύ και στην επικοινωνία. Η εμφάνιση της απέχει αρκετά από τις φωτογραφίες. Έχει βάλει αρκετά κιλά.  Παρόλα αυτά είναι εμφανίσιμη και σέξυ. Ενδείκνυται για αυτούς που προτιμούν γυναίκες με καμπύλες και ειδικά για όσους είναι fan του μεγάλου στήθους.  Το στήθος της είναι απλά εκπληκτικό! Απόλυτα φυσικό και για τα δεδομένα του μεγέθους του, στητό.  Το δέρμα της έχει υπέροχο χρώμα. Τα πόδια της είναι απεριποίητα όμως.
Μετά από μια σύντομη και ευχάριστη συζήτηση, ξεκινήσαμε τα πρώτα χάδια και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Δεν είχε κάνει ντους πριν από την συνάντηση και δεν φιλοτιμήθηκε να κάνει ούτε αφότου έκανα εγώ.  Δεν ήταν βρόμικη, αλλά δεν έβγαζε αίσθηση φρεσκάδας.  Στο σεξ δεν απέδωσε καθόλου καλά, δεν προσπάθησε αρκετά και έχω την εντύπωση ότι απλά έχει περιορισμένο ρεπερτόριο.  Δεν γνωρίζει (ή δεν θέλει) πως να χρησιμοποιήσει το υπέροχο στήθος της. Είναι απλά διεκπεραιωτική και μου θύμισε κορίτσι 16-17 ετών που δεν ξέρει... Μετά από μικρής διάρκειας προσπάθεια, (από μέρους μου κυρίως) αποφάσισα να σταματήσω και να αναβάλλω για λίγο αργότερα το σεξ. Η Paris δεν έδειξε απολύτως καμία διάθεση να διορθώσει την κατάσταση, παρόλο που υπήρχε μπόλικος χρόνος.  Το ρίξαμε στην κουβέντα για λίγο και μετά άρχισαν τα χασμουρητά....
Συμπερασματικά η συνάντηση ήταν σκέτη απογοήτευση.

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
λέω να κλείσω σήμερα ενα 2ωρο με lolita από diamondshouse.net...
δεν συζητώ το value for money.... αξίζει παίδες? (σημείωση θα είναι το πρώτο μου ct...)
Αυτή η Bibi Black ακόμα να απαντήσει...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Κατ? αρχή να ξεκαθαρίσω ότι δεν διαθέτω σοβαρή εμπειρία στα ct. Ήταν η τρίτη φορά που πήγα με ct. 
To ραντεβού κλείστηκε εξαιρετικά εύκολα με ανταλλαγή δύο e-mail και δύο μηνυμάτων. 
Η Paris με υποδέχτηκε με ένα φωτεινό χαμόγελο και με θετική διάθεση.  Τα καλά αγγλικά της βοηθούν πολύ και στην επικοινωνία. Η εμφάνιση της απέχει αρκετά από τις φωτογραφίες. Έχει βάλει αρκετά κιλά.  Παρόλα αυτά είναι εμφανίσιμη και σέξυ. Ενδείκνυται για αυτούς που προτιμούν γυναίκες με καμπύλες και ειδικά για όσους είναι fan του μεγάλου στήθους.  Το στήθος της είναι απλά εκπληκτικό! Απόλυτα φυσικό και για τα δεδομένα του μεγέθους του, στητό.  Το δέρμα της έχει υπέροχο χρώμα. Τα πόδια της είναι απεριποίητα όμως.
Μετά από μια σύντομη και ευχάριστη συζήτηση, ξεκινήσαμε τα πρώτα χάδια και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Δεν είχε κάνει ντους πριν από την συνάντηση και δεν φιλοτιμήθηκε να κάνει ούτε αφότου έκανα εγώ.  Δεν ήταν βρόμικη, αλλά δεν έβγαζε αίσθηση φρεσκάδας.  Στο σεξ δεν απέδωσε καθόλου καλά, δεν προσπάθησε αρκετά και έχω την εντύπωση ότι απλά έχει περιορισμένο ρεπερτόριο.  Δεν γνωρίζει (ή δεν θέλει) πως να χρησιμοποιήσει το υπέροχο στήθος της. Είναι απλά διεκπεραιωτική και μου θύμισε κορίτσι 16-17 ετών που δεν ξέρει... Μετά από μικρής διάρκειας προσπάθεια, (από μέρους μου κυρίως) αποφάσισα να σταματήσω και να αναβάλλω για λίγο αργότερα το σεξ. Η Paris δεν έδειξε απολύτως καμία διάθεση να διορθώσει την κατάσταση, παρόλο που υπήρχε μπόλικος χρόνος.  Το ρίξαμε στην κουβέντα για λίγο και μετά άρχισαν τα χασμουρητά....
Συμπερασματικά η συνάντηση ήταν σκέτη απογοήτευση.

Είχα κλεισει ραντεβού, αλλά μετά απο κάποια δυσμενή σχόλια το ακύρωσα. Ευτυχώς γλύτωσα τα γιούρια μου!
Με τα ίδια λεφτά πήγα Δροσοπούλου και τα έχωσα, αγόρασα ένα σκληρό και ένα ups και μείνανε και ρέστα! :booty: :booty: :booty:

Επισκέπτης
Καλυτερα Jep να το αφησουμε να κοιμηθη το κοριτσι γιατι χτες που πηγα εγω στις 9 ζοριστικε λιγο στο ξυπνημα.

Ρε αθεόβοβοι αφήστε το κορίτσι να κοιμηθεί λίγο τι νομίσατε σηκωθήκατε πρωι πρωι καυλ... και τρέχεται δεν λέγατε να έρθει κατα σπίτι μεριά....  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Σπιτι ειναι ο GAOULAIDER  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
τελικά έκλεισα με Julia απο Zuzana 2ωρο σήμερα...
Καλή μου τύχη  :grin:

τα λεφτά σε φάκελο? (γιατρέ μου πονάωωωωω)  :2funny:  :2funny:  :idiot:

mak5004

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αντε καλη τυχη gregoo και αν θες στειλε μου με pm εντυπωσεις και λεπτομερειες.οκ?

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
να μας δωσεις τα φωτα σου μετα.
Σκευτομε να την παρω και εγω

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
γκαντ μπλες γιου..  :grin:

Στέκομαι ταπεινός μπροστά στους πανμέγιστους ιχνηλάτες και ζητώ την ευλογία τους...

'Αντε γιατι σε λίγο θα κάναμε τρισάγιο στον "μικρό"  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Μου έδωσαν τα στοιχεία του ξενοδοχείου και του δωματίου, θα πρέπει να κάνω κανένα reconfirmation για τον
εάν θα είναι εκεί την συγκεκριμένη ώρα? (σάμπως ξέρω και αν ο zuzunas θα είναι συνεπής ή θα το ακυρώσει τ.σ.?)

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Στις 10 έκλεισα...
μόλις είδα στο site οτι CIM and CIF είναι extra charge???
Ισχύει???

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom