Έχω κλείσει σήμερα με paris από ladietours , καμιά πληροφορία ? από ότι είδα είναι φουλ , δεν έχει κάποιος να μας πει κάτι εκτός από το ότι έχει παραπάνω κιλά , αφού πίστεύω οι ποιο πολλοί για αυτό την επέλεξαν , το ότι είναι χυμώδης.
Κατ? αρχή να ξεκαθαρίσω ότι δεν διαθέτω σοβαρή εμπειρία στα ct. Ήταν η τρίτη φορά που πήγα με ct.
To ραντεβού κλείστηκε εξαιρετικά εύκολα με ανταλλαγή δύο e-mail και δύο μηνυμάτων.
Η Paris με υποδέχτηκε με ένα φωτεινό χαμόγελο και με θετική διάθεση. Τα καλά αγγλικά της βοηθούν πολύ και στην επικοινωνία. Η εμφάνιση της απέχει αρκετά από τις φωτογραφίες. Έχει βάλει αρκετά κιλά. Παρόλα αυτά είναι εμφανίσιμη και σέξυ. Ενδείκνυται για αυτούς που προτιμούν γυναίκες με καμπύλες και ειδικά για όσους είναι fan του μεγάλου στήθους. Το στήθος της είναι απλά εκπληκτικό! Απόλυτα φυσικό και για τα δεδομένα του μεγέθους του, στητό. Το δέρμα της έχει υπέροχο χρώμα. Τα πόδια της είναι απεριποίητα όμως.
Μετά από μια σύντομη και ευχάριστη συζήτηση, ξεκινήσαμε τα πρώτα χάδια και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Δεν είχε κάνει ντους πριν από την συνάντηση και δεν φιλοτιμήθηκε να κάνει ούτε αφότου έκανα εγώ. Δεν ήταν βρόμικη, αλλά δεν έβγαζε αίσθηση φρεσκάδας. Στο σεξ δεν απέδωσε καθόλου καλά, δεν προσπάθησε αρκετά και έχω την εντύπωση ότι απλά έχει περιορισμένο ρεπερτόριο. Δεν γνωρίζει (ή δεν θέλει) πως να χρησιμοποιήσει το υπέροχο στήθος της. Είναι απλά διεκπεραιωτική και μου θύμισε κορίτσι 16-17 ετών που δεν ξέρει... Μετά από μικρής διάρκειας προσπάθεια, (από μέρους μου κυρίως) αποφάσισα να σταματήσω και να αναβάλλω για λίγο αργότερα το σεξ. Η Paris δεν έδειξε απολύτως καμία διάθεση να διορθώσει την κατάσταση, παρόλο που υπήρχε μπόλικος χρόνος. Το ρίξαμε στην κουβέντα για λίγο και μετά άρχισαν τα χασμουρητά....
Συμπερασματικά η συνάντηση ήταν σκέτη απογοήτευση.