tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
H Liza δεν τραβαει κανενα ζορι !!!δλδ η liza μας τελειωσε??
H Liza δεν τραβαει κανενα ζορι !!!δλδ η liza μας τελειωσε??
Ναι Ολλανδεζες ηταν του zuzuzna !!!!
Mικρες Ολλανδεζες ετων 35 απο την Μοσχα !!!!
μπα..δεν νομιζω..τις 2 του 5αστερου τσιμπησαν & τις αλλες του lt που δειχνει πλεον 0 ct στην αθηνα..δλδ η liza μας τελειωσε??
τι ζορι να τραβηξει ρε νταβατζακο αφου εχει εσενα???H Liza δεν τραβαει κανενα ζορι !!!
Ναι η λιτότητα και η πράσινη ανάπτυξη φταίνε!απο οταν βγηκε το πασοκ μια γκομενα τις προκοπης δεν ηρθε αθηνα
Μονο εαν πας σε αυτην !!!τι ζορι να τραβηξει ρε νταβατζακο αφου εχει εσενα???
τραβα βγαλε & τις αλλες εξω να γαμησω το γριονι ρε μαλακα..
Και εγω απο το Τοκυο !!!Ρε πρόεδρε, Τσέχες,Γαλλίδες,Ρουμάνες και Ουγγαρέζες δεν έχει ο Ζ.
& στις 2 θα πηγαινα ρε τρυπα..αει γαμησου μεσημεριατικα..ευτυχως που εχω καβαντζα την πουτη..Μονο εαν πας σε αυτην !!!
εεεεεεεεεετσι!!!!H Liza δεν τραβαει κανενα ζορι !!!
ρουφε παλι δινεις κοσμο???Kai 20 αμα θελαν μαζευαν εκει μεσα !!!
Απο το 611 μεχρι το 634 στην σειρα ειναι !!!
& στις 2 θα πηγαινα ρε τρυπα..αει γαμησου μεσημεριατικα..ευτυχως που εχω καβαντζα την πουτη..
Υ.Γ θα χτυπησω το διδυμακι ρε πουσταραδες..
Και εσύ δεν βάζεις μυαλό, μην αποκαλύπτεσαι, θες να βάλει ο τρεζουρας τα μέσα και να τις μπαγλαρώσουν και αυτές;& στις 2 θα πηγαινα ρε τρυπα..αει γαμησου μεσημεριατικα..ευτυχως που εχω καβαντζα την πουτη..
Υ.Γ θα χτυπησω το διδυμακι ρε πουσταραδες..
η επομενη που θα δωσει στους ασφαλιτες,ειναι η θεουσα που του εκλεισε την πορτα στην μουρη..Και εσύ δεν βάζεις μυαλό, μην αποκαλύπτεσαι, θες να βάλει ο τρεζουρας τα μέσα και να τις μπαγλαρώσουν και αυτές;
Aυτη την βουτηξαν πρωτη πρωτη ρε εσυ γιατι λενε απο 26 μεχρι [size=30pt]37[/size] ετων !!!η επομενη που θα δωσει στους ασφαλιτες,ειναι η θεουσα που του εκλεισε την πορτα στην μουρη..
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Και εσύ δεν βάζεις μυαλό, μην αποκαλύπτεσαι, θες να βάλει ο τρεζουρας τα μέσα και να τις μπαγλαρώσουν και αυτές;