tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
H Liza δεν τραβαει κανενα ζορι !!!δλδ η liza μας τελειωσε??
![19841_101092646588640_100000637151360_30374_1611664_n.jpg](https://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs171.snc3/19841_101092646588640_100000637151360_30374_1611664_n.jpg)
H Liza δεν τραβαει κανενα ζορι !!!δλδ η liza μας τελειωσε??
Ναι Ολλανδεζες ηταν του zuzuzna !!!!![]()
![]()
Mικρες Ολλανδεζες ετων 35 απο την Μοσχα !!!!
μπα..δεν νομιζω..τις 2 του 5αστερου τσιμπησαν & τις αλλες του lt που δειχνει πλεον 0 ct στην αθηνα..δλδ η liza μας τελειωσε??
τι ζορι να τραβηξει ρε νταβατζακο αφου εχει εσενα???H Liza δεν τραβαει κανενα ζορι !!!
Ναι η λιτότητα και η πράσινη ανάπτυξη φταίνε!απο οταν βγηκε το πασοκ μια γκομενα τις προκοπης δεν ηρθε αθηνα
Μονο εαν πας σε αυτην !!!τι ζορι να τραβηξει ρε νταβατζακο αφου εχει εσενα???
τραβα βγαλε & τις αλλες εξω να γαμησω το γριονι ρε μαλακα..
Και εγω απο το Τοκυο !!!Ρε πρόεδρε, Τσέχες,Γαλλίδες,Ρουμάνες και Ουγγαρέζες δεν έχει ο Ζ.
& στις 2 θα πηγαινα ρε τρυπα..αει γαμησου μεσημεριατικα..ευτυχως που εχω καβαντζα την πουτη..Μονο εαν πας σε αυτην !!!![]()
![]()
![]()
εεεεεεεεεετσι!!!!H Liza δεν τραβαει κανενα ζορι !!!
![]()
ρουφε παλι δινεις κοσμο???Kai 20 αμα θελαν μαζευαν εκει μεσα !!!
Απο το 611 μεχρι το 634 στην σειρα ειναι !!!![]()
![]()
& στις 2 θα πηγαινα ρε τρυπα..αει γαμησου μεσημεριατικα..ευτυχως που εχω καβαντζα την πουτη..
Υ.Γ θα χτυπησω το διδυμακι ρε πουσταραδες..
Και εσύ δεν βάζεις μυαλό, μην αποκαλύπτεσαι, θες να βάλει ο τρεζουρας τα μέσα και να τις μπαγλαρώσουν και αυτές;& στις 2 θα πηγαινα ρε τρυπα..αει γαμησου μεσημεριατικα..ευτυχως που εχω καβαντζα την πουτη..
Υ.Γ θα χτυπησω το διδυμακι ρε πουσταραδες..
η επομενη που θα δωσει στους ασφαλιτες,ειναι η θεουσα που του εκλεισε την πορτα στην μουρη..Και εσύ δεν βάζεις μυαλό, μην αποκαλύπτεσαι, θες να βάλει ο τρεζουρας τα μέσα και να τις μπαγλαρώσουν και αυτές;![]()
![]()
![]()
Aυτη την βουτηξαν πρωτη πρωτη ρε εσυ γιατι λενε απο 26 μεχρι [size=30pt]37[/size] ετων !!!η επομενη που θα δωσει στους ασφαλιτες,ειναι η θεουσα που του εκλεισε την πορτα στην μουρη..
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Και εσύ δεν βάζεις μυαλό, μην αποκαλύπτεσαι, θες να βάλει ο τρεζουρας τα μέσα και να τις μπαγλαρώσουν και αυτές;![]()
![]()
![]()