tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Lindi από Ζ
Sindy απο Liubliana !! ;)
Lindi από Ζ
Sindy απο Liubliana !! ;)
Off topic mode on:
Συμμαχητές kon.air, makim και gianevan, κουράγιο!
Διεξάγουμε πολυμέτωπο αγώνα (ενάντια στις κ@βλες μας, στις τύψεις μας, στις οικονομικές ισορροπίες, αλλά και -άκουσον άκουσον- την κατακραυγή www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,81012.0]ακόμη και στό ίδιο το forum αυτό[/url] από μειράκια, υποκριτές και "απλάκωτες".
Ο αγών είναι δύσκολος, αλλά δεν θα υποστείλουμε τη σημαία.
Ή ταν, ή επί τας!
Oχι αυτη ειναι απο την Riga η το Vilnius !!!Αυτή εδώ ενοοείς Tres ??
Αδελφε,λεει 1,68,μαλλον λοιπον 1,60....72κιλα,μαλλον λοιπον 80..ουτε η γνωστη μας ορκα εκ σλοβακιας να ηταν....μαγκες μηπως ξερει κανεις τιποτα για τη Nora_ed απο Πολωνια που ειναι τωρα στην Ελλαδα? Μπορει να εχω γυρισει ολα τα μασατζιδικα και μερικες βιζιτες αλλα επειδη city tour δεν εχω παρει ποτε δεν γνωριζω τιποτα για τη κυρια, τα βυζια που εχει ομως πρεπει να ειναι απιστευτα γι'αυτο ρωταω μηπως την εχει παρει κανεις? φωτος μπορειτε να δειτε παρακατω
Αδελφε,....ουτε η γνωστη μας ορκα εκ σλοβακιας να ηταν....
moraki για PSE την Carrera !!!
Αλλα να βγαλει και τους δονητες απο το συρταρι της !!!
Προσεχε απλα μην σε παρουν τα σκαγια !!!
Kai ας μην γουσταρω την καριολα την αντζεντησα της η οποια μου σβηνει τα κακα review !!!!
κύριοι ξέρει κανείς κάτι για την monica από την Πολωνία
Contacts:
Country: Poland
Phone: 0048 697705043
E-mail: mamn525@yahoo.de
MSN:
Web:
Καλη φαινεται αλλα το site λιγο παραξενο ( ερασιτεχνικο ). Απο τιμες ξερεις ?
Off topic mode on:
Συμμαχητές kon.air, makim και gianevan, κουράγιο!
Διεξάγουμε πολυμέτωπο αγώνα (ενάντια στις κ@βλες μας, στις τύψεις μας, στις οικονομικές ισορροπίες, αλλά και -άκουσον άκουσον- την κατακραυγή www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,81012.0]ακόμη και στό ίδιο το forum αυτό[/url] από μειράκια, υποκριτές και "απλάκωτες".
Ο αγών είναι δύσκολος, αλλά δεν θα υποστείλουμε τη σημαία.
Ή ταν, ή επί τας!
Συμπάσχω και εγώ μαζί σας αν και έιμαι μάλλον μια δεκαετία μικρότερος από εσάς και συν τοις άλλοις άγαμος/αδέσμευτος
Όμως αυτά που περιγράφετε είναι λογικά και απόλυα ειλικρινή
Εύγε, μακάρι και άλλοι να ήταν σαν και σας, απαρνητές της υποκρισίας
Αυτή εδώ ενοοείς Tres ??
Δεν μας βαζεις και την διευθηνση της !!! ;)κύριοι ξέρει κανείς κάτι για την monica από την Πολωνία
Contacts:
Country: Poland
Phone: 0048 697705043
E-mail: mamn525@yahoo.de
MSN:
Web:
Δεν είμαι ο Tres, ούτε ο αντ' αυτού, αλλά αυτήν εδώ εννοεί:
Δεν είμαι ο Tres, ούτε ο αντ' αυτού, αλλά αυτήν εδώ εννοεί:
Δεν μας βαζεις και την διευθηνση της !!! ;)
kon.air Sorry αλλα δεν εννοω αυτη ,ασε που την λενε Lindi αυτην και ειναι απο την Πεστη !!