Ξέρουμε τίποτα για το γκομενακι;Φαίνεται πολύ δυνατό και μας επισκέπτεται!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (4 μέλη και 70 επισκέπτες)
paides thelw gnwmh gia bonita mayroula
kai melanie
exei paei kaneis?
kai melanie
exei paei kaneis?
να μην κρατηθεις και να πάρεις και τις δύοΑμαν ζημιααααααααααα
Θα έρθει σύντομα;;;Aν είναι να κρατηθω και να μη κλείσω κάτι άλλο μέσα στη βδομάδα!
Μαλλον ομως ειναι οι κυριες που βουτηξαν !!!
Μηπως εισαι γκαντεμης οδηγε !!!
Δεν ξέρω, μάλλον έχεις δίκιο γιατί χθες που προσπάθησα μου είπαν ότι είναι κλεισμένες για όλη την ημέρα... Άλλο καλό duo δεν βλέπω αυτή την στιγμή. πφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Μου άρεσε πολύ η κριτική του wings για την Μαρτινα με εκφράζει απόλυτα……. θα μπορούσα να την είχα γράψει εγώ αν είχα ταλέντο στο γράψιμο….
Είμαι και εγώ ΜΑΡΤΙΝΟΠΛΗΚΤΟΣ
Αλλά νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα τόσα 10ρια θα την χαλάσουμε…και εγώ θέλω να παραμείνει αυτό που είναι σήμερα…μια τέλεια επαγγελματίας μην καβαλήσει κανένα καλάμι...
Και προς θεού μην αλλάξει αυτό το ύπαρχο στήθος (μου το είπε και μένα…)
Είμαι και εγώ ΜΑΡΤΙΝΟΠΛΗΚΤΟΣ
Αλλά νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα τόσα 10ρια θα την χαλάσουμε…και εγώ θέλω να παραμείνει αυτό που είναι σήμερα…μια τέλεια επαγγελματίας μην καβαλήσει κανένα καλάμι...
Και προς θεού μην αλλάξει αυτό το ύπαρχο στήθος (μου το είπε και μένα…)
Ναι, όντως. Η ΜΟΝΙ είναι ένα μοναδικό, απόλυτα ανθρώπινο Duracell. Τέλειο σώμα, τέλεια ψυχή, τέλειο σέρβις, απόλυτα θερμό και φιλότιμο σε ό,τι κάνει. Όλα 25ρας και όχι 37ρας που την κάνω.Είναι άψογη επαγγελματίας και όχι μόνο . Δεν νομίζω να υπαρχει ιδιαίτερο ρίσκο
Η Γαλλίδα είναι άπειρη στα CT. Χριάζεται εμπειρία για να βγει η εβδομάδα
Απόλυτα φιλική, απόλυτα ανοιχτόκαρδη, το δωράκι στο πολύ πολύ τέλος και το χαμόγελο ΜΌΝΙμο και απ΄την κορφή ως τα νύχια (ο οργασμός της αναπόφευκτος αν βρει ανάλογο χαρακτήρα απέναντί της, παρά το τόσο δόσιμο , τόσες ώρες επί τόσες μέρες). Έφυγα απόλυτα γεμάτος, παρά την μεγάλη μου σημερνή κούραση.
Καλά οκ αλλά μήπως να δοκίμαζες και κάτι άλλο? Γιατί δυο κριτικες στην ίδια γκόμενα νομίζω πάνε πολύ.Πρώτη φορά το βλέπω αυτό! Καλύτερα να κρατάμε κρυφούς τους έρωτες μας φίλε.
Δηλαδή αν βλέπω κάποιο κοριτσάκι η κάποιο πρακτορείο να βελτιώνεται να μην το γράψω ;
Βλέπεις κάτι καλό που δεν το βλέπω εγώ ; πήξαμε στην σαβούρα τον τελευταίο μήνα.
Κανένα καλό πιπίνι εγώ δεν βρήκα.
Μόνο η Diana είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση ,αλλά έχω χρόνο μέχρι της 27.
Έχεις καμία καλή πρόταση ;
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Τα 10ρια δε χαλάνε όποιον τ' άξίζει...Είμαι και εγώ ΜΑΡΤΙΝΟΠΛΗΚΤΟΣ
Κι αν δεις τις κριτικές μου, τα δίνω ΠΟΛΥΥΥ δύσκολα... Δυό μέρες μετά κι ακόμη είμαι
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Πάντως, αναφορικά με τις δύο κριτικές από τον ίδιο κριτή για την ίδια κοπέλα, που ανέφερε ο Δίκαιος στον ath60, υπάρχει προηγούμενο! Το έχει αυτή που πήρε το 9.8 από τον wings. Προφανώς κάποιες είναι "ευκολοκαψουρεύσιμες" (γλωσσοπλάστης!). Η συγκεκριμένη σίγουρα...
Πάντως, αναφορικά με τις δύο κριτικές από τον ίδιο κριτή για την ίδια κοπέλα, που ανέφερε ο Δίκαιος στον ath60, υπάρχει προηγούμενο! Το έχει αυτή που πήρε το 9.8 από τον wings. Προφανώς κάποιες είναι "ευκολοκαψουρεύσιμες" (γλωσσοπλάστης!). Η συγκεκριμένη σίγουρα...
Πάντως τα περί καψούρας είναι για τους νεαρούς….
Εμείς οι γερόλυκοι το ψωμάκι μας (το παντεσπάνι για την ακρίβεια… ) θέλουμε, τώρα αν είναι και σερβιρισμένο όμορφα γιατί να μην πεις ένα ευχαριστώ…
Δηλαδή αν πας σε ένα εστιατόριο για δεύτερη φορά και το μενού είναι καλύτερο από την πρώτη δεν θα πεις μπράβο στο μαγαζί ;
Εγώ αυτό έκανα
Αμαν ζημιααααααααααα
Θα έρθει σύντομα;;;Aν είναι να κρατηθω και να μη κλείσω κάτι άλλο μέσα στη βδομάδα!
Είναι αλήθεια ότι θα έρθει αυτό το πράγμα ; ….η παίζετε με τον πόνο μας…!!
Είδα το site έχει φοβερά ρωσιδακια, το θεμα όμως είναι αν θα έρθει τίποτα προς την Αθήνα
Όποιος ξέρει λέει : που και πότε ?
Ελπίζω να μη κάνετε πλακά νυχτιάτικα….
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ξέρουμε τίποτα για το γκομενακι;Φαίνεται πολύ δυνατό και μας επισκέπτεται!
Σαβουρα θα ελεγα. Η μονη που αξιζει απο ειναι η Μονικα που δεν εχει ερθει Ελλαδα εδω και καιρο.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Μην με βαζεις σε πειρασμο. Ειναι στην ΑγιοΒασιλιατικη λιστα μου!!
Έχεις δίκιο εδώ φάνηκε ότι το πρόσωπο δεν κάνει!Σαβουρα θα ελεγα. Η μονη που αξιζει απο ειναι η Μονικα που δεν εχει ερθει Ελλαδα εδω και καιρο.
Nick_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχει κανείς ιδέα για Tiffany ???
Με προβληματίζει ότι είναι από το πρακτορείο που φέρνει και την Sklenarikova - Vlady αν και δεν την εμφανίζουν καν στις φωτό τους ........
Με προβληματίζει ότι είναι από το πρακτορείο που φέρνει και την Sklenarikova - Vlady αν και δεν την εμφανίζουν καν στις φωτό τους ........
Nick_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτοί εδώ θα μας τρελάνουν .........
Γνωρίζει κανείς συναγωνιστής να μας ενημερώσει ;;;
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Λίγο για Λόττο μοιάζει
Επισκέπτης
εχουν κανει αναφορες διαφοροι παιχτες στις ανεξαρτητες..Λίγο για Λόττο μοιάζει
ΚΑΡΑΜΟΥΦΑ..
Μη..μη..μη..! μην πάτε
Το πρακτορείο είναι μεγάλη απατή…το παίξεις 50%-50% να την πατήσεις
Εγώ είχα πάει πριν από 3 μήνες και μου έστειλαν άλλη κοπέλα…άσχετη…
Για καλή μου τύχη έπεσα σε καλή περίπτωση και έμεινα…CIM-CIF δεν δεχόταν και με χρέωσε extra 50€ γιατί τέλειωσα στα βυζιά της….
Υποτίθεται ότι COB-CIF-CIF είναι στη τιμή.. έτσι λένε !!!
διαλέγεις μελαχρινή σου στέλνουν μελαχρινή…διαλέγεις ξανθιά σου στέλνουν ξανθιά… κάπως έτσι είναι η αξιοπιστία τους.
Μακριά ..μακριά..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K