Φίλε μου συγνώμη που επεμβαίνω στο θέμα αυτό αλλά πιστεύω ότι εάν πράγματι την πήδηξες την κορασίδα τσάμπα ή απλά την κυκλοφόρησες, τότε καλύτερο είναι να το κρατάς για τον ευατό σου και μόνο και τότε θα είσαι και πραγματικός μάγκας αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους να πιστεύουν και να λένε ότι θέλουν!
Δεν χρειάζεται να μας το λες με πλάγιο τρόπο ότι έκανες κάτι περισσότερο με την κοπέλα! Η κοπέλα το έκανε μαζί σου διότι μπορεί να γούσταρε και σίγουρα δεν θα θέλει να το καυχιέσαι στα θρεντ!
Όπως μου είπε και εμένα ένας συναγωνιστής πριν καιρό, ότι παραπάνω κάνεις με τις κοπέλες είναι μόνο για σένα και δεν χρειάζεται να το λες παντού διότι η γκομένα αυτή στο επόμενο τουρ της μπορεί να κάνει ότι δεν σε ξέρει!
Γέοπα, μαθαίνω,ε???
Οπότε φίλε θα σε χαιρόμουνα περισσότερο εάν δεν το προμοτάριζες και σίγουρα να θυμάσαι ότι ο καθένας εδώ μπορεί να λέει και ότι θέλει! Δεν θες στο επόμενο τουρ να αρχίζουν να λένε μερικοί αγαπούληδες στην κοπέλα για σένα και για αυτά που λες, σωστά? Άσε που το τώρα, έτσι όπως το άφησες να εννοηθεί να είσαι σίγουρος ότι στο επόμενο τουρ ο Γεο και άλλοι έμπειροι συναγωνιστές θα επιδιώξουν να κάνουν αυτό που εσύ έκανες! Να δω σε πόσους θα κάτσει τσάμπα...
Εγώ πάντως μιας ποθ σίγουρα θα με χρεώσει, προσφέρομαι να την πάω τσάμπα στο αεροδρόμιο...
Θα πάρω και τον Πρόεδρο μαζί να την τραβάει μερικές ωραιές φώτο!