Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (5 μέλη και 78 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Λεβέντες, κανείς με πρόσφατη εμπειρία από Μαρτίνα παίζει;
Γιατί σύμφωνα με επώνυμες κριτικές μου 'βγαινε standard αλλά προέκυψαν νεότερα δεδομένα που επαυξάνει έγκριτος Συναθλητής...

Φαίνεται, ότι η συγκεκριμένη ενημερώνεται τακτικά για τα γραφόμενα γι' αυτήν στο site και διόρθωσε πορεία, άλλως δεν εξηγείται η κριτική του συναθλητή ath60 που ανέβηκε σήμερα. Ελπίζω μόνο να μη ξαναχαλαρώσει και η επόμενη κριτική γιαυτήν είναι ανάποδη.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Φαίνεται, ότι η συγκεκριμένη ενημερώνεται τακτικά για τα γραφόμενα γι' αυτήν στο site και διόρθωσε πορεία, άλλως δεν εξηγείται η κριτική του συναθλητή ath69 που ανέβηκε σήμερα. Ελπίζω μόνο να μη ξαναχαλαρώσει και η επόμενη κριτική γιαυτήν είναι ανάποδη.

Έτσι φαίνεται...
Όποιος κάνει ντραιβ τεστ, να μου πει και μένα.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Πρόεδρε, οι φωτογραφίες σου έγιναν αντικείμενο κλοπής..........! :2funny: Πάει η πνευματική ιδιοκτησία σου!
Αυτές δεν είναι φώτο δικιές σου από συνάντηση με Στέλλα??? :think:

Με όλο το σεβασμό, να χ_σω τώρα ή όταν τη συναντήσω; Γιατί τέτοιο νιμού δύσκολα νομίζω ότι βρίσκεις στο χώρο, λέω τώρα. Και μ' αυτές τις φωτό είναι και πολύ πιο φυσική. Κι από μένα τον νέο λοιπόν, Μπράβο στο φωτογράφο, που κανονικά με τέτοια βοήθεια, από δω κι εμπρός θα έπρεπε να έχει δωρεάν συνευρέσεις με τη συγκεκριμένη (σου βάζω ιδέες). Μόνο μια απορία, είναι όντως τόσο καλή και στα υπόλοιπα (βλ. υπηρεσίες), ή επειδή είναι κούκλα εφησυχάζει και στο τέλος τα κλαις τα Ευρά σου; Γιατί οι κριτικές, αν θυμάμαι καλά, δεν είναι όλες θετικές, είναι όμως οι περισσότερες.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Έτσι φαίνεται...
Όποιος κάνει ντραιβ τεστ, να μου πει και μένα.

Γιατρε μου, ειναι "τεστ ντριβε"  :2funny: και εσυ δεν εχεις αναγκη για πληροφορηση, γιατι εχεις μυτη λαγωνικου! :2funny:

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Με όλο το σεβασμό, να χ_σω τώρα ή όταν τη συναντήσω; Γιατί τέτοιο νιμού δύσκολα νομίζω ότι βρίσκεις στο χώρο, λέω τώρα. Και μ' αυτές τις φωτό είναι και πολύ πιο φυσική. Κι από μένα τον νέο λοιπόν, Μπράβο στο φωτογράφο, που κανονικά με τέτοια βοήθεια, από δω κι εμπρός θα έπρεπε να έχει δωρεάν συνευρέσεις με τη συγκεκριμένη (σου βάζω ιδέες). Μόνο μια απορία, είναι όντως τόσο καλή και στα υπόλοιπα (βλ. υπηρεσίες), ή επειδή είναι κούκλα εφησυχάζει και στο τέλος τα κλαις τα Ευρά σου; Γιατί οι κριτικές, αν θυμάμαι καλά, δεν είναι όλες θετικές, είναι όμως οι περισσότερες.

Εκτός από δωρεάν συνευρέσεις με τις κορασίδες εγώ προτείνω να τον στείλουμε και στο τοπ μόντελ να τις φωτογραφίσει και αυτές σε μοναδικές πόζες, όπως μόνο ο Πρόεδρος ξέρει... :boobies: εξάλλου για τον ίδιο χώρο προορίζονται και μερικές που θα βγούνε από εκεί!  :2funny:

ath60

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
14
Like
2
Πόντοι
246
Σχετικά με την Μαρτίνα….πράγματι τρελάθηκα με την συμπεριφορά της δεν είναι παραμύθι..!! Εγώ νομίζω ότι επειδή δουλεύει μόνη της χάλαρα χωρίς πρακτορείο βγάζει τον καλό της εαυτό
(απαντά η ίδια στο τηλέφωνο και κλείνει τα ραντεβού…κλπ.)
Τα πρακτορεία κάνουν το κακό…βάζουν μια κοπέλα να γαμιέται με 20 την ημέρα τον ένα μετά το άλλο και μετά πας εσύ…τι θέλεις να σου κάνει τεμενάδες μετά από τόσο πήδημα ;    

Σε όλες τις καλές δουλείες θέλει ρέγουλα….

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Σχετικά με την Μαρτίνα….πράγματι τρελάθηκα με την συμπεριφορά της δεν είναι παραμύθι..!! Εγώ νομίζω ότι επειδή δουλεύει μόνη της χάλαρα χωρίς πρακτορείο βγάζει τον καλό της εαυτό
(απαντά η ίδια στο τηλέφωνο και κλείνει τα ραντεβού…κλπ.)
Τα πρακτορεία κάνουν το κακό…βάζουν μια κοπέλα να γαμιέται με 20 την ημέρα τον ένα μετά το άλλο και μετά πας εσύ…τι θέλεις να σου κάνει τεμενάδες μετά από τόσο πήδημα ;    

Σε όλες τις καλές δουλείες θέλει ρέγουλα….

Άσε που το 1/3 απ' αυτά που πληρώνουμε το κρατάει το πρακτορείο, όπως είχα μάθει σε παλαιότερο ραντεβού μου με παλιά ..τάνα των Νυμφών (τα 130 από τα 200 της μένανε), όποτε ένας λόγος παραπάνω να μη δίνουνε και το καλύτερό τους εαυτό. Βέβαια, αν θέλουν πελάτες και στο επόμενο τουρ τους ... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλ. γι' αυτές.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Εκτός από δωρεάν συνευρέσεις με τις κορασίδες εγώ προτείνω να τον στείλουμε και στο τοπ μόντελ να τις φωτογραφίσει και αυτές σε μοναδικές πόζες, όπως μόνο ο Πρόεδρος ξέρει... :boobies: εξάλλου για τον ίδιο χώρο προορίζονται και μερικές που θα βγούνε από εκεί!  :2funny:

Αυτό ξαναπέστο! Όχι ότι με χαλάει και ιδιαίτερα, μην είμαι και υποκριτής. Το αντίθετο μάλιστα, ειδικά με 2-3 απ' αυτές (Δήμητρα 1η-1η, Ιωάννα, Μαρία το Ρωσιδάκι κλπ., για όσους το έχουν παρακολουθήσει ποτέ). Αλλά αυτό αγγίζει νομίζω το τόπικ άλλου thread.

mangre9513

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα,
Σορυ αλλα μολις ανοιξα και ειδα που ''λεγατε'' για τη MARTINA.

Πηγα χθες 8/12 για μια ωρα. Δεν εχω ιδεα για το τί συμπεριφορα ειχε παλαιοτερα, αλλα μαζι μου ηταν απολυτα οκ, ειναι ομορφη,(νομιζω καλυτερη και πιο γλυκια απο τις φωτο) δεν ειναι ιδιαιτερα ψηλη για ρωσσιδα (δεν ειμαι κι'εγω πρωτο μποϊ με 1,75), αλλα σιγουρα ειναι ''νταρντανα'' χωρις ομως καθολου περιττα κιλα (1.70μ.).
Ηταν αψογη στα καθηκοντα της, (δεν πηρα a-level - δεν ειμαι πολυ fan του σπορ),δεν εχει μεγαλο στηθος αλλα ειναι φυσικο και αρκετα ομορφο,ενω  ηταν καλη εως πολυ καλη στο στοματικο, και με αντοχες στο σεξ σε οποιαδηποτε σταση.Γενικα δεν ηταν στατικη και επαιρνε καλες πρωτοβουλιες οταν καταλαβαινε τί μου αρεσε περισσοτερο.

Για μενα καθε αλλο παρα χασιμο χρονου και χρηματων ηταν.Εξαλλου και η ιδια δεν προσπαθησε να ''φαει'' καθολου χρονο.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aς κανουμε λιγο τεχνη !!! :grin: :grin: :grin:

img9417.jpg

iceman40

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
10
Πολυ ωραια η κριτικη του Geopa για Μαρα....ομως φιλαρακι μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις,οχι κ τελευταιος...για μενα παντα ειχε χρονο  ;) ;) ;) ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mπραβο Παιχτες !!!
Τελικα ποιος την πηγε στο Αεροδρομιο απο τους δυο !!! :cheesy: :grin: :cheesy:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πολυ ωραια η κριτικη του Geopa για Μαρα....ομως φιλαρακι μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις,οχι κ τελευταιος...για μενα παντα ειχε χρονο  ;) ;) ;) ;)
Ok φίλε, αυτό μου είπε, αυτό έγραψα..δεν διεκδίκησα κάτι!!!!! ;)
Και σίγουρα δεν έκανα εγώ τον...ταρίφα!!!! :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σαν να μου φαινετε οτι σε πηρε το ματι μου με αλλη Πολωνεζα να τα κανεις λιμπα σε καλο ποταδικο  Geopa!!! :grin: :grin: :grin:

iceman40

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
10
Μην γράφεις τότε "Σκληρή και δύσκολή συναισθηματικά, δεν χαρίζει τίποτα σε κανέναν και σίγουρα δεν έχει χαρίσει σε κανέναν πελάτη της καμία προσωπική στιγμή χωρίς χρέωση." γιατί αυτό δεν σου το είπε...μονος σου το σκέφτηκες  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom