Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Φαντασου την τυπισσα προφιλ !!! :o
Με η χωρις φοτοσοπ?
Φαντασου την τυπισσα προφιλ !!! :o
καποια γνωστη πορνοσταρ θα ειναιαν μαθει καποτε οτι καποιο λαμογιο χρησιμοποιει τη φωτο της εχει να ριξει κατι γελια!!!!!
γνωριζουμε κατι για την συγκεκριμενη κυρια?
Δεν υπαρχειςΦαντασου την τυπισσα προφιλ !!! :o
Καπου να πω τον πονο μου!!!! ηρθε το μωρο απο Πραγα για το 3ημερακι μου,πηγαμε για ψαρακι κλπ ......επαθε ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ γαμω το κερατο μου!!!!τωρα το εχει κοψει στον υπνο μετα απο ταλαιπωρια που τραβηξαμε!!!! τον πουστη τον παληοτερβανιαρη με τις κωλογαριδες του.....
δαχτυλος των ατζεντηδων.....εχασαν τον πελατακο και με γκανντεμιασαν!!!!!μεγαλη γκαντεμια ...καποιοι ζηλεψαν και σε ματιαξαν....
που έφαγες γιατί είμαι και εγώ με παρέα που θέλει ψαράκια αύριο μην την πατήσουμε και άλλοι φτάνει ένας νομίζωΚαπου να πω τον πονο μου!!!! ηρθε το μωρο απο Πραγα για το 3ημερακι μου,πηγαμε για ψαρακι κλπ ......επαθε ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ γαμω το κερατο μου!!!!τωρα το εχει κοψει στον υπνο μετα απο ταλαιπωρια που τραβηξαμε!!!! τον πουστη τον παληοτερβανιαρη με τις κωλογαριδες του.....
απο εχτεσ εχω γραψει και δεν εχει ανεβει ακομα...Που είναι η κριτική συναγωνιστή;;;;
Δεν γραφεις και στο thread 2 λογια καλυτερα που ειναι αμμεση η προσβαση !!!
[size=30pt]0%[/size]αυτό εδώ τι εστι
τι ποσοστό επιτυχίας έχουμε!
[size=30pt]0%[/size]
Ivonne απο την Mila, εχουμε εμπειριες?
Σου εστειλα pm ελπίζω να σε κατατόπησα,όπως σου είπα αν καίγεσαι είναι μια καλή επιλογή για αυτό το διάστημα,αν θες κάτι πολύ εξαιρετικό από πλευράς εμφάνισης γιατί όπως σου είπα είχε αρκετά καλή συμμετοχή,πρέπει να περιμένεις τις αφίξεις στο 2010!Και είναι καθαρά gfe αισθησιακή κατάσταση,μην περιμένεις καμιά μάχη στο κρεβάτι!Ivonne απο την Mila, εχουμε εμπειριες?
Καπου να πω τον πονο μου!!!! ηρθε το μωρο απο Πραγα για το 3ημερακι μου,πηγαμε για ψαρακι κλπ ......επαθε ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ γαμω το κερατο μου!!!!τωρα το εχει κοψει στον υπνο μετα απο ταλαιπωρια που τραβηξαμε!!!! τον πουστη τον παληοτερβανιαρη με τις κωλογαριδες του.....
Πεταμενα λεφτα με λιγα λογια !!!Ivonne απο την Mila, εχουμε εμπειριες?